Studioul Atari lansează o consolă hibridă cu blockchain încorporat

Producătorul de jocuri Atari a anunțat intrarea în spațiul blockchain prin intermediul consolei hibride VCS. Acesta integrează platforma de gaming Ultra, bazată pe tehnologia blockchain, cu numeroase funcționalități suplimentare.

Consolă hibridă cu blockchain încorporat – tranzacționarea NFT

Atari VCS a fost lansată pentru prima dată în 1977 și a devenit populară cu ajutorul jocurilor clasice precum Space Invaders și Pac Man. Noua versiune permite utilizatorilor să folosească aplicația Ultra pentru a descărca jocuri de PC pe consolă.

Testeaza BRAVE si sustine revista noastra!

În plus, noile funcționalități blockchain includ tranzacționarea in-game de tokenuri non-fungibile (NFT), turnee esports și o caracteristică de streaming a jocurilor. De asemenea, jucătorii pot câștiga recompense tokenizate.

„Ambiția noastră pentru Atari VCS este de a dezvolta un ecosistem care să ofere utilizatorilor acces la cel mai mare număr de instrumente pentru creație și divertisment”,

a declarat Frederic Chesnais, CEO Atari, într-un comunicat.

„Jocurile blockchain dintr-o lume virtuală sunt un exemplu perfect pentru tipurile de divertisment pe care vrem să le propunem bazei de utilizatori Atari VCS.”

Parteneriat cu The Sandbox

Ca parte a acestor planuri, la începutul lunii august, Atari a semnat un parteneriat cu Animoca brands, creatorii jocului de realitate virtuală The Sandbox. Acesta permite jucătorilor să cumpere și să vândă terenuri folosind moneda „SAND”. Animoca Brands planifică să convertească pe blockchain 15 jocuri clasice din universul Atari, precum Pong, Asteroids, Lunar Lander și Centipedes.

Noua consolă hibridă cu blockchain încorporat Atari VCS va fi probabil disponibilă la sfârșitul lunii octombrie – conform declarațiilor companiei, stocul este în drum spre depozitele din Statele Unite. Studioul a înregistrat întârzieri în lansare din cauza pandemiei și a modificărilor ce au trebuit realizate pentru hardware.

Cei interesați de achiziționarea consolei vor putea de asemenea să achiziționeze accesorii hardware de pe pe platforma Ultra, folosind tokenuri UOS și Atari.

Ike

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

3 săptămâni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

2 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

2 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

2 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

2 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

2 luni