Categorii: AdoptieDe stiut!

Crypto-Job: Specialistii in Blockchain sunt la mare cautare

Specialiștii din industria blockchain au unele dintre cele mai mari salarii la momentul actual. Este o tehnologie ce se dezvoltă exploziv, cu aplicații în numeroase domenii.

Ca orice industrie ce se dezvoltă foarte rapid, a apărut însă problema lipsei de specialiști. Start-up-urile și proiectele cripto apar ca ciupercile după ploaie, dar multe se lovesc de lipsa de personal.

Cătălin Statu, dezvoltatorul site-ului de recrutare Crypto Job, a remarcat de asemenea că piața duce lipsă de platforme dedicate anunțurilor de angajare pentru specialiști blockchain.

Servicii oferite de Crypto-Job

În urmă cu aproape doi ani, el a venit cu ideea de a crea o platformă dedicată recrutării de personal pentru start-up-urile și companiile cripto din toată lumea. Împreună cu echipa a construit un website de anunțuri de angajare pentru industria blockchain.

Crypto Job oferă o serie de servicii foarte necesare companiilor care caută angajați pasionați de noile tehnologii, indiferent de dimensiunea acestora. În plus, oferă oportunitatea de a câștiga experiență pentru cei care sunt interesați să activeze într-un domeniu ce se dezvoltă din ce în ce mai mult în fiecare zi.

Serviciile oferite de Crypto-Job includ selecția de CV-uri pe baza unor criterii prestabilite de angajator, interviuri și negocieri de pachete salariale. Platforma este îmbunătățită constant în funcție de feedback-ul primite de la utilizatori.

Evaluarea angajatorului

De exemplu, candidații selectați au posibilitatea de a evalua companiile, oferind astfel feedback valoros pentru viitorii angajați. De asemenea, crypto-job oferă posibilitatea de a salva anunțurile interesante. Un aspect relevant este că nu este perceput niciun fel de comision din partea candidaților.

Pentru companii, Crypto Job oferă o serie de pachete de servicii. De la un simplu anunț până la servicii complete de recrutare.

Deși a apărut pe piață relativ recent, Crypto Job a reușit să își facă loc pe o piață în plină dezvoltare. Indiferent că sunteți interesat de un job remote sau de relocare într-o altă țară, site-ul oferă oportunități de angajare pentru toate nivelurile de experiență.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Tehnologia blockchain poate ajuta industria medicală

Harvard Business Review a publicat un raport ce menționează că lanțurile de aprovizionare din industria… Citeste mai mult

12 ore

Bitcoin se menține peste 9500$ după o tentativă de creștere la 9700$ în weekend

Bitcoin a înregistrat un weekend agitat, cu o încercare de depășire a pragului de 9700$.… Citeste mai mult

13 ore

Amazon obține brevet pentru un sistem DLT pentru autenticitatea produselor

Gigantul Amazon a brevetat un sistem bazat pe tehnologia DLT pentru dovedirea autenticității bunurilor de… Citeste mai mult

13 ore

Banca austriacă InCore primește autorizație să realizeze tranzacții cu active digitale

Banca austriacă InCore a primit autorizație din partea autorității elvețiane de supraveghere a pieței financiare… Citeste mai mult

15 ore

Bitmain extinde cursurile de reparare pentru hardware de minare în America de Nord

Compania Bitmain a anunțat că va extinde cursurile de reparare a echipamentele de minare în… Citeste mai mult

o zi