Categorii: AdoptieDe stiut!

Crypto-Job: Specialistii in Blockchain sunt la mare cautare

Specialiștii din industria blockchain au unele dintre cele mai mari salarii la momentul actual. Este o tehnologie ce se dezvoltă exploziv, cu aplicații în numeroase domenii.

Ca orice industrie ce se dezvoltă foarte rapid, a apărut însă problema lipsei de specialiști. Start-up-urile și proiectele cripto apar ca ciupercile după ploaie, dar multe se lovesc de lipsa de personal.

Cătălin Statu, dezvoltatorul site-ului de recrutare Crypto Job, a remarcat de asemenea că piața duce lipsă de platforme dedicate anunțurilor de angajare pentru specialiști blockchain.

Servicii oferite de Crypto-Job

În urmă cu aproape doi ani, el a venit cu ideea de a crea o platformă dedicată recrutării de personal pentru start-up-urile și companiile cripto din toată lumea. Împreună cu echipa a construit un website de anunțuri de angajare pentru industria blockchain.

Crypto Job oferă o serie de servicii foarte necesare companiilor care caută angajați pasionați de noile tehnologii, indiferent de dimensiunea acestora. În plus, oferă oportunitatea de a câștiga experiență pentru cei care sunt interesați să activeze într-un domeniu ce se dezvoltă din ce în ce mai mult în fiecare zi.

Serviciile oferite de Crypto-Job includ selecția de CV-uri pe baza unor criterii prestabilite de angajator, interviuri și negocieri de pachete salariale. Platforma este îmbunătățită constant în funcție de feedback-ul primite de la utilizatori.

Evaluarea angajatorului

De exemplu, candidații selectați au posibilitatea de a evalua companiile, oferind astfel feedback valoros pentru viitorii angajați. De asemenea, crypto-job oferă posibilitatea de a salva anunțurile interesante. Un aspect relevant este că nu este perceput niciun fel de comision din partea candidaților.

Pentru companii, Crypto Job oferă o serie de pachete de servicii. De la un simplu anunț până la servicii complete de recrutare.

Deși a apărut pe piață relativ recent, Crypto Job a reușit să își facă loc pe o piață în plină dezvoltare. Indiferent că sunteți interesat de un job remote sau de relocare într-o altă țară, site-ul oferă oportunități de angajare pentru toate nivelurile de experiență.

Ike

Postari recente

Fostul șef CFTC: în 2019 autoritățile vor lua atitudine față de criptomonede

Fostul președinte al CFTC, Christopher Giancarlo, a declarat că se așteaptă ca anul 2019 să fie anul în care autoritățile… Citeste mai mult

20 de ore

IEO-urile, un trend important pe piața cripto

Spațiul criptomonedelor este unul dinamic, care s-a extins rapid în sectorul financiar și al investițiilor. În prezent, înseamnă mai mult… Citeste mai mult

22 de ore

În zece ani, prețul Bitcoin a crescut cu 800 milioane de procente

În urmă cu zece ani, peste 5000 de bitcoini au fost vânduti cu puțin peste cinci dolari în prima tranzacție… Citeste mai mult

23 de ore

Procesul OneCoin continuă

Un fost avocat de la Locke Lord LLP s-a declarat nevinovat de noi acuzații de fraudă bancară și spălare de… Citeste mai mult

24 de ore

Stiri cripto de weekend – Integrarea Zcash în Ethereum – Bitcoin va elimina dictatorii și va unifica lumea

Integrarea Zcash în Ethereum Josh Swihart, VP de marketing și dezvoltare de afaceri la Electric Coin Company (ECC), a declarat… Citeste mai mult

o zi

Proces în valoare de 1.4 trilioane de dolari împotriva iFinex

Un grup de investitori au intentant un nou proces împotriva iFinex, compania din spatelele Tether și Bitfinex. Ei solicită daune… Citeste mai mult

3 zile