Categorii: AdoptieDe stiut!

Crypto-Job: Specialistii in Blockchain sunt la mare cautare

Specialiștii din industria blockchain au unele dintre cele mai mari salarii la momentul actual. Este o tehnologie ce se dezvoltă exploziv, cu aplicații în numeroase domenii.

Ca orice industrie ce se dezvoltă foarte rapid, a apărut însă problema lipsei de specialiști. Start-up-urile și proiectele cripto apar ca ciupercile după ploaie, dar multe se lovesc de lipsa de personal.

Cătălin Statu, dezvoltatorul site-ului de recrutare Crypto Job, a remarcat de asemenea că piața duce lipsă de platforme dedicate anunțurilor de angajare pentru specialiști blockchain.

Servicii oferite de Crypto-Job

În urmă cu aproape doi ani, el a venit cu ideea de a crea o platformă dedicată recrutării de personal pentru start-up-urile și companiile cripto din toată lumea. Împreună cu echipa a construit un website de anunțuri de angajare pentru industria blockchain.

Crypto Job oferă o serie de servicii foarte necesare companiilor care caută angajați pasionați de noile tehnologii, indiferent de dimensiunea acestora. În plus, oferă oportunitatea de a câștiga experiență pentru cei care sunt interesați să activeze într-un domeniu ce se dezvoltă din ce în ce mai mult în fiecare zi.

Serviciile oferite de Crypto-Job includ selecția de CV-uri pe baza unor criterii prestabilite de angajator, interviuri și negocieri de pachete salariale. Platforma este îmbunătățită constant în funcție de feedback-ul primite de la utilizatori.

Evaluarea angajatorului

De exemplu, candidații selectați au posibilitatea de a evalua companiile, oferind astfel feedback valoros pentru viitorii angajați. De asemenea, crypto-job oferă posibilitatea de a salva anunțurile interesante. Un aspect relevant este că nu este perceput niciun fel de comision din partea candidaților.

Pentru companii, Crypto Job oferă o serie de pachete de servicii. De la un simplu anunț până la servicii complete de recrutare.

Deși a apărut pe piață relativ recent, Crypto Job a reușit să își facă loc pe o piață în plină dezvoltare. Indiferent că sunteți interesat de un job remote sau de relocare într-o altă țară, site-ul oferă oportunități de angajare pentru toate nivelurile de experiență.

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

o zi

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

o zi

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

o zi

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

o zi