Categorii: AdoptieTehnologie

ICO-ul BitTorrent s-a încheiat în 15 minute

BitTorrent, achiziționat de Tron anul trecut, a finalizat un ICO în 15 minute folosind Binance Launchpad.

Două vânzări simultane au fost efectuate pentru Binance Coin și Tron. Ambele oferte au fost epuizate în mai puțin de 15 minute, potrivit Binance.

”În sesiunea BNB, toate cele 23,76 miliarde de BTT au fost vândute participanților la ICO în 13 minute și 25 de secunde. Între timp, în sesiunea TRON, toate cele 35,64 miliarde BTT au fost vândute în 14 minute și 41 de secunde.”

BTT este un token TRC-10 care stimulează o partajare îmbunătățită a fișierelor în rețea. Noul sistem va permite atat la download cat si la upload să utilizeze BTT într-o varietate de moduri. Intenția primară este de a încuraja seed-ul fișierelor. “Seeding” este în esență gazduirea fișierelor ce pot fi descărcate de utilizatori.

Noul concept BitTorrent

BitTorrent a explicat noua metodologie de funcționare a platformei de partajare:

”Choking este principalul mijloc de alocare a resurselor într-un swarm BitTorrent. Acesta este mecanismul pe care îl vom adapta pentru a permite clienților să ofere recompense altora pentru a continua să găzduiască conținutul la care doresc acces. Permite clienților să liciteze BTT pentru tratamentul preferențial prin algoritmul choking si le oferă un instrument puternic pentru a oferi stimulente seed-urilor să rămână într-un swarm.”

Potrivit whitepaper-ului, tokenul folosește “canale de plată” pentru a crea contracte între seederi, uploaders și downloaders. Nu este clar dacă clienții alternativi BitTorrent vor putea accesa viteze de descărcare plătite.

Clientul oficial BitTorrent are peste 100 de milioane de utilizatori. Acești utilizatori vor fi automat integrați în economia Tron în viitoarele actualizări, extindând foarte mult raza de acțiune a criptomonedei. Toată lumea care dorește să utilizeze BTT-ul lor va trebui să aibă cel puțin o cantitate mică de Tron în același mod în care titularii jetoanelor Ethereum necesită ETH pentru a face tranzacții.

Creatorul BitTorrent Bram Cohen nu susține conceptul

Protocolul BitTorrent în sine a fost creat de Bram Cohen, care a părăsit compania după ce a fost achiziționată de Justin Sun. Bram Cohen a făcut public că nu are nici o afiliere cu cea mai recentă încarnare a BitTorrent. În același timp, el a inițiat propriul său proiect cripto numit “Chia”.

ICO-ul BitTorrent nu a avut efectul dorit asupra prețului Tron. Criptomoneda a înregistrat o scădere de aproape 8% în perioada în care s-a desășurat.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Pictorul Lincoln Townley vinde 19 lucrări pe 490 BTC

Presa britanică a confirmat că artistul londonez Lincoln Townley a vândut 19 dintre lucrările sale pentru 490 de Bitcoin unui… Citeste mai mult

2 zile

CEO-ul Ripple: Suntem cei mai interesați de succesul criptomonedei XRP

Într-un interviu acordat CNN, Brad Garlinghouse , CEO-ul Ripple, a discutat despre recentul scandal din comunitatea XRP. Mai exact, compania… Citeste mai mult

2 zile

Ethereum Classic implementează cu succes hard fork-ul Atlantis

Ethereum Classic a adoptat cu succes o actualizare software la nivel de sistem cunoscută sub numele Atlantis. Acesta are rolul… Citeste mai mult

3 zile

Sberbank cumpără conturi în valoare pe 15 milioane de dolari prin Hyperledger

Cea mai mare bancă din Rusia, banca Sberbank, a achiziționat conturi în valoare de aproximativ 15 milioane de dolari de… Citeste mai mult

3 zile

BitPay, acuzat că blochează fondurile donate pentru asociația Hong Kong Free Press

Editorul șef al Hong Kong Free Press (HKFP), Tom Grundy, a susținut că procesatorul de plăți BitPay refuză să transfere… Citeste mai mult

3 zile