Top jocuri pe blockchain – cele mai populare dApps de gaming din industria crypto

O analiz─â realizat─â de Cryptonomist a ar─âtat c─â blockchain-ul EOS are cele mai populare aplica╚Ťii de gaming din industria cripto. Statistica se bazeaz─â pe datele puse la dispozi╚Ťie de instrumentele de analiz─â precum dapp.com ╚Öi dappradar.com.

Jocuri pe Blockchain-ul EOS

Cel mai populat joc pare s─â fie ├«n prezent anime-ul Splinterlands, un joc de c─âr╚Ťi bazat pe blockchain-ul HIVE, ap─ârut ├«n urma unui hard fork al Steem. Exist─â o versiune demo gratuit─â, dar pentru a ob╚Ťine recompense, jocul necesit─â o investi╚Ťie de 10 dolari pl─âtibili ├«n cripto sau PayPal.

Pe locul doi se clasează Crypto Dynasty, un joc dezvoltat în China pe blockchain-ul EOS. Sistemul de recompense din acest joc se bazează pe tokenul TKT, care valoarează aproximativ 0.00017 EOS. Dezvoltat de EOS Knights, jocul are o echipă de personaje care luptă atât împotriva altor jucători, cât și a calculatorului.

Testeaza BRAVE si sustine revista noastra!

Tot pe blockchain-ul EOS func╚Ťioneaz─â ╚Öi jocul de tip Monopoly Upland, care a fost popularizat de Block.one. ├Äntr-un San Francisco digitalizat, juc─âtorii au posibilitatea de a achizi╚Ťiona propriet─â╚Ťi ╚Öi de a ob╚Ťine recompense pentru acestea.

Un alt joc popular este Prospector, care func╚Ťioneaz─â at├ót pe blockchainul EOS, c├ót ╚Öi pe lan╚Ťul asociat WAX. Acest joc gestioneaz─â activitatea de minare virtual─â, ├«n care resursele ob╚Ťinute pot fi v├óndute contra tokenului nativ PGL, ce poate fi convertit ├«n EOS.

Chain Clash este un alt joc bazat pe blockchain-ul EOS, ├«n care numeroase avatare (tokenuri NFT) lupt─â ├«ntre ele pentru suprema╚Ťie.

Jocuri pe Blockchain-ul TRON

├Än clasament se claseaz─â ╚Öi dou─â jocuri construite pe blockchainul TRON (TRX) ÔÇô IOI, o competi╚Ťie auto ╚Öi CryptoTree, un joc care permite interac╚Ťiunea cu alte active digitale.

Jocuri pe Blockchain-ul Ethereum

Blockchain-ul Ethereum ocup─â pozi╚Ťiile finale cu My Crypto Heroes ╚Öi Axie Infinity. Aparent, taxele de tranzac╚Ťie mari contribuie la sc─âderea popularit─â╚Ťii pentru jocurile construite ├«n aceast─â re╚Ťea.

Gaming-ul reprezint─â o industrie de 170 de miliarde de dolari care este bazat─â pe microtranzac╚Ťii. Analistii sustin ca implementarea Blockchain va dezvolta un nou ecosistem care va duce la cresterea industriei.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lanseaz─â de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De ast─âzi ai ╚Öansa s─â faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

4 săptămâni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a re╚Ťelei Ethereum pare s─â evolueze cu pa╚Öi rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

2 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocal─â crypto-sceptic─â din Senatul american. ├Äntr-o scrisoare… Citeste mai mult

2 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Dou─â dintre cele mai mai platforme de cripto au decis s─â impun─â limite c├ónd vine… Citeste mai mult

2 luni

Bitcoin recupereaz─â temporar nivelul de 40.000$

├Än cursul zilei de ieri, pre╚Ťul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

2 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O surs─â nenominalizat─â citat─â de revista CityAM sus╚Ťine c─â gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

2 luni