Categorii: Adoptie

Rata de adopție a Bitcoin duce pretul peste 8200$

În ultimele 48 de ore, Bitcoin a crescut treptat până la nivelul de 8100$. Fluctuația prețului din ultima săptămână s-a încadrat în 1000$, iar analiștii așteaptă depășirea nivelului de rezistență de 8200$. Analizele tehnice arată că nu există un trend clar pentru următoarea perioadă, insa un lucru este clar, rata de adopție a Bitcoin este in crestere.

Willy Woo: Bitcoin va scădea la 6000$ înainte de a crește la 9000$

Analistul și blogger-ul Willy Woo susține că recenta creștere de preț a Bitcoin nu a fost cauzată de un flux de investitori. El este de părere că ”balenele” cripto au manipulat piața pentru a crea oportunități de acumulare.

Lichiditatea redusă de pe piață face ca acest tip de mișcări să aibă un impact major asupra prețului. Teoria sa este argumentată de fluctuația bruscă de preț din 18 și 28 mai.

Willy Woo susține că pe termen mediu, este posibil ca Bitcoin să scadă până la 6000$ înainte de a crește peste 9000$.

Oliver Isaacs: rata de adopție a Bitcoin 

Milionarul și traderul cripto Oliver Isaacs a declarat că mai mulți investitori consideră Bitcoin un activ independent de tensiunile macroeconomice. Isaac a făcut referire la conflictele comerciale dintre SUA și China, care luna trecută au provocat căderea burselor. Sentimentele negative de pe piața financiară va determina investitorii să se reorienteze spre criptomonede. Isaacs a explicat:

“Cred că Bitcoin are potențialul de a ajunge la 25.000 de dolari până la sfârșitul anului 2019 sau începutul anului 2020. Există mai mulți factori care vor alimenta evoluția ascendentă. Există motive geopolitice, tehnologice și de reglementare. Efectul războiului comercial dintre SUA și China a condus la un interes sporit pentru Bitcoin ca protecție împotriva riscului investițional”.

Isaac a menționat că rata de adopție a Bitcoin este de asemenea în creștere. Companii importante precum Amazon, Starbucks, Whole Foods și Microsoft au început recent să accepte BTC ca metodă de plată.

Si Romania se claseaza in topul tarilor europene privind rata de adopție a Bitcoin. Recent, Carscenter.ro iti ofera posibilitatea de a cumpara masina cu Bitcoin.

Bitcoin a scăzut cu mai mult de 18% de la nivelul maxim din acest an de 9000$. Cu toate acestea, tendința sa rămâne pozitivă, înregistrând o creștere de 146% de la începutul anului.

Ike

Postari recente

Testamentele utilizatorilor de criptomonede – Doar 23% din utilizatorii de criptomonede au planuri în caz de deces

După decesul prematur al CEO-ului QuadrigaCX, Gerald Cotten, Cremation Insitute a realizat un studiu cu… Citeste mai mult

15 ore

Aplicația Android Binance, acuzată că ar conține programe spion

Utilizatorii de Twitter și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea ca aplicația Android Binance să… Citeste mai mult

16 ore

Utilizarea criptomonedelor in viata de zi cu zi – Viitorul platilor?

Libera circulația a oamenilor a sprijinit dezvoltarea cardurilor alimentate cu criptomonede, inclusiv în România. Acestea… Citeste mai mult

19 ore

Chainalysis obține finanțare suplimentară de 49 de milioane de dolari

Compania de analiză cripto Chainalysis a anunțat că a încheiat o rundă de finanțare de… Citeste mai mult

2 zile

Blockchain Webinar Pentru Incepatori

La fel ca internetul timpuriu, tehnologia blockchain este cel putin la fel de neinteleasa de… Citeste mai mult

2 zile

Bitcoin ar trebui să depășească 9600$ pentru a evita un declin abrupt

În ultimele zile, pretul Bitcoin a trecut printr-o perioadă de consolidare în intervalul 9.000-9.300$. Deși… Citeste mai mult

2 zile