Categorii: Adoptie

Rata de adopție a Bitcoin duce pretul peste 8200$

În ultimele 48 de ore, Bitcoin a crescut treptat până la nivelul de 8100$. Fluctuația prețului din ultima săptămână s-a încadrat în 1000$, iar analiștii așteaptă depășirea nivelului de rezistență de 8200$. Analizele tehnice arată că nu există un trend clar pentru următoarea perioadă, insa un lucru este clar, rata de adopție a Bitcoin este in crestere.

Willy Woo: Bitcoin va scădea la 6000$ înainte de a crește la 9000$

Analistul și blogger-ul Willy Woo susține că recenta creștere de preț a Bitcoin nu a fost cauzată de un flux de investitori. El este de părere că ”balenele” cripto au manipulat piața pentru a crea oportunități de acumulare.

Lichiditatea redusă de pe piață face ca acest tip de mișcări să aibă un impact major asupra prețului. Teoria sa este argumentată de fluctuația bruscă de preț din 18 și 28 mai.

Willy Woo susține că pe termen mediu, este posibil ca Bitcoin să scadă până la 6000$ înainte de a crește peste 9000$.

Oliver Isaacs: rata de adopție a Bitcoin 

Milionarul și traderul cripto Oliver Isaacs a declarat că mai mulți investitori consideră Bitcoin un activ independent de tensiunile macroeconomice. Isaac a făcut referire la conflictele comerciale dintre SUA și China, care luna trecută au provocat căderea burselor. Sentimentele negative de pe piața financiară va determina investitorii să se reorienteze spre criptomonede. Isaacs a explicat:

“Cred că Bitcoin are potențialul de a ajunge la 25.000 de dolari până la sfârșitul anului 2019 sau începutul anului 2020. Există mai mulți factori care vor alimenta evoluția ascendentă. Există motive geopolitice, tehnologice și de reglementare. Efectul războiului comercial dintre SUA și China a condus la un interes sporit pentru Bitcoin ca protecție împotriva riscului investițional”.

Isaac a menționat că rata de adopție a Bitcoin este de asemenea în creștere. Companii importante precum Amazon, Starbucks, Whole Foods și Microsoft au început recent să accepte BTC ca metodă de plată.

Si Romania se claseaza in topul tarilor europene privind rata de adopție a Bitcoin. Recent, Carscenter.ro iti ofera posibilitatea de a cumpara masina cu Bitcoin.

Bitcoin a scăzut cu mai mult de 18% de la nivelul maxim din acest an de 9000$. Cu toate acestea, tendința sa rămâne pozitivă, înregistrând o creștere de 146% de la începutul anului.

Ike

Postari recente

Lightning Labs lansează un nou protocol ce redefinește plățile online

Pe data de 30 martie, Lightning Labs a publicat specificațiile pentru Lightning Service Authentication Tokens… Citeste mai mult

O oră

Autoritățile din Filipine avertizează despre schema Ponzi Bitcoin Revolution

Autoritatea de supraveghere financiara din Filipine a avertizat populația despre o schemă cripto Ponzi denumită… Citeste mai mult

2 ore

Bitcoin crește pentru a patra zi consecutivă – Mike Novogratz este mult mai optimist!

În cursul zilei de joi, prețul Bitcoin (BTC) a crescut până peste ptagul de 7.000… Citeste mai mult

3 ore

Bitcoin crește la 6700$ și pare să se decupleze de la evoluția burselor

În ultimele zile, prețul Bitcoin a fluctuat în intervalul 6100-6500$, urmând evoluția burselor americane. Indicii… Citeste mai mult

21 de ore

Swedbank, investigată și amendată pentru încălcarea normelor AML

Autoritatea de Supraveghere Financiară (FSA) din Suedia a amendat Swedbank cu 386 de milioane de… Citeste mai mult

22 de ore