Sinteza cripto 14 August – Samsung integrează Bitcoin în Blockchain keystore – Coinbase înlocuiește banca britanică Barclays cu Clearbank

Samsung integrează Bitcoin în Blockchain keystore

La șase luni de la lansarea telefonului GalaxyS10, Samsung integrează Bitcoin în kitul de dezvoltator și Blockchain Keystore.

Acestea sunt disponibile în mai multe modele S10 (S10e, S10, S10 + și S10 5G), precum și pentru dispozitivele Note10 și Note10 +.

SDK permite dispozitivelor Android să conecteze adrese de blockchain la Blockchain Keystore, să semneze tranzacții de criptomonede și să verifice starea Keystore.

Caracteristicile blockchain ale GalaxyS10 sunt disponibile în prezent doar în jurisdicții limitate:Canada, Germania, Coreea de Sud, Spania, Elveția, SUA și Marea Britanie.

Bitcoin scade la 10.500$

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin a scăzut la 10.500$, pe fondul calmării tensiunilor economice dintre SUA și China.

Cripto-scepticul Peter Schiff, CEO al Euro Pacific Capital Group, susține că evoluția prețului a fost afectată de cei care au cumpărat BTC în ideea că va fi achiziționată de investitorii chinezi. El susține că presiunea pe prețul yuan-ului a scăzut, ceea ce a provocat vânzarea de Bitcoin.

Analiștii susțin că este posibil ca, pe termen scurt, BTC să scadă mai mult, până la 10.000$.

Coinbase înlocuiește banca britanică Barclays cu Clearbank

Informații publicate de CoinDesk relevă că exchange-ul Coinbase urmează să își încheie relația cu banca britanică Barclays. Aparent, timpul de procesare al depozitelor și retragerilor de GBP a crescut la câteva zile din acest motiv.

Coinbase a încheiat un nou acord cu ClearBank, o bancă relativ nouă pe piață. În plus, exchange-ul lucrează cu LHV Bank, cu sediul în Estonia, de mai mulți ani.

Aparent, Barclays nu este mulțumită de faptul că exchange-ul a listat criptomoneda privată Zcash, care face dificilă verificarea tranzacțiilor. Banca nu a oferit însă o explicație oficială până în prezent.

SEC ia acțiune de urgență împotriva proiectului Veritaseum (VERI)

Autoritatea de reglementare SEC a inițiat un proces de urgență împotriva proiectului Veritaseum (VERI) și împotriva cofondatorului Reggie Middleton. Procesul are ca scop reducerea cheltuielilor fondurilor strânse în cursul ICO.

Procesul va îngheța activele proiectului, inclusiv portofelele de active digitale, într-o formă fără precedent de control direct asupra unui ICO. SEC va încerca, de asemenea, să înghețe alte fonduri și conturi și să prevină distrugerea documentelor.

Veritaseum a strâns echivalentul a 11 milioane dolari în ICO-ul din mai 2017. Proiectul și-a propus să construiască o rețea de plată peer-to-peer pentru a concura cu criptomonedele cunoscute.

În prezent, Veritaseum se tranzacționează doar pe exchange-uri de nișă, dar cofondatorul Middleton a cheltuit fonduri importante pentru a-și asigura un stil de viață luxos.

În urma anunțului, prețul VERI a scăzut cu mai mult de 60%, iar tokenul se tranzacționează în prezent la 5.40$.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Sinteza cripto 15 Octombrie – Coinbase obține licență de e-money în Irlanda – Ucraina lucrează la legalizarea criptomonedelor

Coinbase obține licență de e-money în Irlanda Banca centrală din Irlanda a acordat companiei Coinbase licență de e-money. Reprezentanții Coinbase… Citeste mai mult

4 ore

Băncile italiene testează blockchain pentru reconcilierea activității

Asociația bancară italiană (ABI) a procesat cu succes datele de reconciliere ale unui an întreg de activitate bancară pe o… Citeste mai mult

9 ore

Asociația Libra pierde încă șase membri fondatori

Ambițiosul și controversatul proiect de criptomonedă Libra a pierdut șase membri fondatori în ultimele zile. eBay, furnizorul de plăți Stripe,… Citeste mai mult

11 ore

Producătorii auto testează blockchain pentru identificarea mașinilor

Un grup de mari producători de automobile vor testa o rețea blockchain pentru identificarea vehiculelor. Testele se bazează pe inițiativa… Citeste mai mult

12 ore

Bitcoin ar putea ajunge la 7.700$

Bitcoin ar putea reveni la valorile minime ale săptămânii trecute de 7.700 de dolari, prezice veteranul analist cripto @CryptoCred. Taurii… Citeste mai mult

12 ore

Fostul șef CFTC: în 2019 autoritățile vor lua atitudine față de criptomonede

Fostul președinte al CFTC, Christopher Giancarlo, a declarat că se așteaptă ca anul 2019 să fie anul în care autoritățile… Citeste mai mult

o zi