Sinteza cripto 14 August – Samsung integrează Bitcoin în Blockchain keystore – Coinbase înlocuiește banca britanică Barclays cu Clearbank

Samsung integrează Bitcoin în Blockchain keystore

La șase luni de la lansarea telefonului GalaxyS10, Samsung integrează Bitcoin în kitul de dezvoltator și Blockchain Keystore.

Acestea sunt disponibile în mai multe modele S10 (S10e, S10, S10 + și S10 5G), precum și pentru dispozitivele Note10 și Note10 +.

SDK permite dispozitivelor Android să conecteze adrese de blockchain la Blockchain Keystore, să semneze tranzacții de criptomonede și să verifice starea Keystore.

Caracteristicile blockchain ale GalaxyS10 sunt disponibile în prezent doar în jurisdicții limitate:Canada, Germania, Coreea de Sud, Spania, Elveția, SUA și Marea Britanie.

Bitcoin scade la 10.500$

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin a scăzut la 10.500$, pe fondul calmării tensiunilor economice dintre SUA și China.

Cripto-scepticul Peter Schiff, CEO al Euro Pacific Capital Group, susține că evoluția prețului a fost afectată de cei care au cumpărat BTC în ideea că va fi achiziționată de investitorii chinezi. El susține că presiunea pe prețul yuan-ului a scăzut, ceea ce a provocat vânzarea de Bitcoin.

Analiștii susțin că este posibil ca, pe termen scurt, BTC să scadă mai mult, până la 10.000$.

Coinbase înlocuiește banca britanică Barclays cu Clearbank

Informații publicate de CoinDesk relevă că exchange-ul Coinbase urmează să își încheie relația cu banca britanică Barclays. Aparent, timpul de procesare al depozitelor și retragerilor de GBP a crescut la câteva zile din acest motiv.

Coinbase a încheiat un nou acord cu ClearBank, o bancă relativ nouă pe piață. În plus, exchange-ul lucrează cu LHV Bank, cu sediul în Estonia, de mai mulți ani.

Aparent, Barclays nu este mulțumită de faptul că exchange-ul a listat criptomoneda privată Zcash, care face dificilă verificarea tranzacțiilor. Banca nu a oferit însă o explicație oficială până în prezent.

SEC ia acțiune de urgență împotriva proiectului Veritaseum (VERI)

Autoritatea de reglementare SEC a inițiat un proces de urgență împotriva proiectului Veritaseum (VERI) și împotriva cofondatorului Reggie Middleton. Procesul are ca scop reducerea cheltuielilor fondurilor strânse în cursul ICO.

Procesul va îngheța activele proiectului, inclusiv portofelele de active digitale, într-o formă fără precedent de control direct asupra unui ICO. SEC va încerca, de asemenea, să înghețe alte fonduri și conturi și să prevină distrugerea documentelor.

Veritaseum a strâns echivalentul a 11 milioane dolari în ICO-ul din mai 2017. Proiectul și-a propus să construiască o rețea de plată peer-to-peer pentru a concura cu criptomonedele cunoscute.

În prezent, Veritaseum se tranzacționează doar pe exchange-uri de nișă, dar cofondatorul Middleton a cheltuit fonduri importante pentru a-și asigura un stil de viață luxos.

În urma anunțului, prețul VERI a scăzut cu mai mult de 60%, iar tokenul se tranzacționează în prezent la 5.40$.

Ike

Postari recente

Sinteza cripto 15 August – Schemă Ponzi chineza, acuzată de scăderea prețului Bitcoin – Banca Santander neagă întreruperea relației cu Coinbase

Schema Ponzi chineza, acuzată de scăderea prețului Bitcoin Analistul Dovey Wang susține că o schema Ponzi chineză cu numele PlusToken… Citeste mai mult

5 ore

Scam Alert: Cryptominingoptionsignal

Contrar reclamelor publicate, Agenția de reglementare din Luxembourg avertizează că proiectul Cryptominingoptionsignal nu este licențiat în această țară. Comisia de… Citeste mai mult

12 ore

Scambots: înșelătorii promovate pe Twitter

Un cercetător a realizat o analiză a înșelătoriilor promovate pe Twitter prin intermediul așa-numiților scambots. Analiza sa relevă câteva concluzii… Citeste mai mult

14 ore

BitMEX, acuzat de publicitate înșelătoare în Marea Britanie

Agenția de reglementare a industriei publicitare din Marea Britanie, Advertising Standards Authority (ASA), a susținut că exchange-ul BitMEX a publicat… Citeste mai mult

15 ore

Bitcoin scade sub 10.000$, cu perspective negative

În ultimele 48 de ore, prețul Bitcoin a înregistrat o scădere de aproape 1500$. Sunt șanse mari ca pe termen… Citeste mai mult

16 ore

Industria de minare Bitcoin – o extindere explozivă

În urmă cu un deceniu, când Satoshi Nakamoto a lansat rețeaua Bitcoin, securitatea din spatele protocolului depindea de doar câțiva… Citeste mai mult

o zi