NIHILO – 3rd Generation Cryptocurrency – Un proiect creat in Romania

La 10 ani de la aparitia Bitcoin asistam la o avalansa de proiecte pe blockchain, intr-o batalie continua pentru finantare, unele idei fiind originale altele doar clone impachetate ale altor proiecte mai vechi. Cele mai multe esueaza, fie ca pentru asta sunt facute, fie pentru ca echipele au avut mult entuziasm dar si multe necunoscute, fie ca managerii nu au experienta in gestionarea uriaselor resurse pe care le-au primit in faza de finantare.

Ne-a atras atentia un proiect nascut in Romania, care are toate ingredientele sa ajunga in topul proiectelor cripto -NIHILO COIN-:

  • Echipa solida, cu experienta si bine echilibrata.
  • Este o moneda de generatia a treia , cu un blockchain public pe un algoritm de tip PoS sha256 care asigura securitate, anonimitate si fair mining.
  • Este proiectat pentru a oferi tehnologii Blockchain avansate, stabile si de incredere pentru reteaua Internet 3.0
  • Are un supply mic cca 5 mil de token-uri, care creste in fiecare an cu aproximativ 1,75 mil ( Block reward 10 NIHL; Block time 120sec.) , ceea ce insemna ca maxim supply poate fi atins peste 9 ani ( fara sa luam in calcul un halving). Asadar este proiectat deflationar si poate transforma NIHL intr-un store-of-value de incredere.
  • Excelent program de reward pentru investitori 60% masternod reward, 40% staking reward, program care incurajeaza stabilitatea monedei.
  • Proiect Self –Funding, fara presiune de la investitori sau comunitate si care in acest moment are road-map-ul devansat .
  • IDEE DE BUSSINES ORIGINALA despre care vom vorbi mai jos.

NIHILO – Decentralized Marketplace

Soluția platformei descentralizate Nihilo cuprinde adrese URL prietenoase SEO, meta descriere, Rich Snippets pentru Google, adrese URL canonice și redirecționări 301, generarea automată a sitemap-urilor. Are mai multe nivele de acces admin, unde administratorul poate delega funcții angajaților, în funcție de permisiunile date. Soluția oferă o interfață detaliată și intuitivă și un sistem integrat de rapoarte de vânzări. Totul vine cu avantajele utilizarii tehnologiei blockchain pentru primul marketplace web3.0

Integrarea monedei NIHL in acest marketplace promite un timp efectiv de plata de 1 secunda, si face din aceasta primul sistem de plata prin Blockchain Banking ecoSystem pentru e- Commerce. Daca luam in considerare algoritmul construit pentru o volatilitate scazuta, NIHL poate fi o unitate non-monetara de transfer electronic utilizabila in FinTech si Open Banking.

Dezvoltarea platformei e facuta in acord cu legislatia europeana, iar sistemul de plati per-to-peer in NIHL este promovat ca metoda alternativa de plati si stocare de valori fara sa intre in conflict cu sistemele monetare legiferate.

NIHILO – implementeaza tehnologiile blockchain inaintea celor de la Amazon, e-Bay sau Alibaba, iar descentralizarea il fac un concurent incomod pentru acestia.

Ce au realizat

In prezent echipa Nihilo a finalizat si testat cu succes tehnologia chain-ului NIHILO, moneda lor este listata pe mai multe exchange-uri, au un Wallet functional , cu o interfata prietenoasa, cu Instant Send si PrivateSend integrat, software identic cu Nihilo Masternodes ( si el integrat in interfata),disponibil pentru cele mai importante sisteme de operare.

Au anuntat parteneriate importante unele finalizate in documente semnate cu :

  • Inclusivity- inclusivity.network
  • Est Capital Ag- fond de investitii cu licente cripto pentru Olanda, Uruguay, Peru si PuertoRico
  • Parteneriat Media cu coininfo.news


Deasemenea au anuntat devansarea in road-map a lansarii versiunii Beta a marketplaceului precum si alte parteneriate unde nu au inca acceptul partenerilor de a le face publice.
Ceea ce doresc si promit ca fac cei de la Nihilo puteti citi pe site-ul oficial.

PROIECTUL NIHILO ne-a impresionat prin originalitate iar faptul ca nu a fost finantat in ICO il face mai atractiv pentru investitii. Arata mai curand un IPO de succes daca luam in considerare marketcap-ul actual si speram sa nu fie „preluat” de marii giganti din e-commerce . Chiar daca am scris acest articol cu entuziasm si ne mandrim ca fondatorii sunt romani nu considerati acest articol un sfat de investitii ci faceti propria cercetare inainte sa luati o decizie.

 

Ionut

Postari recente

Tether planifică lansarea unei criptomonede stabile bazată pe yuanul chinez

Unul dintre acționarii BitFinex, Dong Zhao, a anunțat pe WeChat că Tether va lansa în curând o nouă criptomonedă stabilă… Citeste mai mult

15 ore

Casa Albă susține că criptomonedele sunt folosite pentru achiziționarea de droguri

Casa Albă a emis două avertizări privind achizițiile de droguri în SUA, facand referiri specifice la rolul criptomonedelor în astfel… Citeste mai mult

17 ore

Ucraina: operațiune de minare cripto ce a pus în pericol o centrală nucleară

Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) a descoperit o operațiune de minare a criptomonedelor într-una dintre centralele nucleare ale țării.… Citeste mai mult

21 de ore

Kraken listează BAT și Waves

Platforma exchange Kraken a anunțat că a adăugat suport pentru Basic Attention Token (BAT) și Waves (WAVES.) Utilizatorii platformei vor… Citeste mai mult

21 de ore

Sinteza cripto 21 August – Gemenii Winklevoss, interesați să se alăture asociației Libra – Vitalik Buterin avertizează că blockchain-ul Ethereum este ”plin”

Gemenii Winklevoss, interesați să se alăture asociației Libra Fondatorii exchange-ului Gemini, Tyler și Cameron Winklevoss, au declarat că sunt deschiși… Citeste mai mult

2 zile