Top cripto după volumul de tranzacții

Determinarea popularității unei criptomonede se poate face după mai multe criterii, unul dintre cele mai importante fiind volumul de tranzacții.

Doar pentru că o rețea generează o mulțime de tranzacții nu înseamnă că valoarea este transferată de-a lungul blockchain-ului. Este însă un indicator interesant.

OnChainFX pune la dispoziție date statistice utile. Următoarele șase criptomonede au în prezent cele mai mari volume într-o perioadă de 24 de ore.

#6 EOS

Odată cu lansarea definitivă a rețelei principale EOS, volumul de tranzacții în rețea a crescut semnificativ. Ceea ce este și mai important este faptul că tranzacțiile cresc în valoare în fiecare zi. În ultimele 24 de ore s-au tranzacționat criptomonede EOS în valoare de 83 de milioane de dolari. Este o sumă mai mult decât respectabilă, mai ales dacă luăm în cosiderare că este aproape de două ori valoarea tranzacțiilor Litecoin, care se situează pe locul șapte.

#5 Cardano

Un alt proiect blockchain de la care oamenii au așteptări mari, Cardano va trebui să îndeplinească promisiunile inițiale. Deocamdată, rețeaua sa pare capabilă să gestioneze o mulțime de tranzacții cu ușurință. Acest lucru are ca rezultat 93 de milioane de dolari în tranzacții de 24 de ore, o valoare destul de solidă. La urma urmei, pare puțin probabil ca oricare dintre primele cinci criptomonede de pe această listă să se apropie vreodată de valoarea transferului Bitcoin.

#4 Bitcoin Cash

În ciuda faptului că a fbeneficiat de mult hype, se pare că Bitcoin Cash a pierdut tracțiune în ultima vreme. Cu un volum de tranzacții de 24 de ore de doar 196 milioane de dolari, lucrurile nu par să meargă în direcția bună pentru versiunea “big blocker” a Bitcoin. În același timp, este la fel de posibil ca lucrurile să se schimbe atunci când oamenii se așteaptă cel mai puțin.

#3 Ethereum

În ciuda faptului că a este cea de-a doua cea mai mare criptomonedă din lume, clasată pe baza market cap, Ethereum este pe locul al treilea când vine vorba de volumul de tranzacții pe 24 de ore din rețea. Decalajul cu următoarea monedă de pe listă este foarte mic. Arată însă că lucrurile arată foarte diferit în spatele scenei tuturor criptomonedelor. Pentru Ethereum, volumul său de 24 de ore se apropie de valoarea de 475 de milioane de dolari, care este încă o cifră sănătoasă.

#2 Dogecoin

Succesul și popularitatea Dogecoin din ultimele săptămâni nu pare să fi scăzut. Deși există unele eșecuri de-a lungul drumului, se pare că volumul tranzacțiilor Dogecoin este în continuare în creștere. Ultimele 24 de ore au dus la transferuri de 500 milioane de dolari, ceea ce arată că Dogecoin este folosit în primul rând ca monedă reală.

#1 Bitcoin

Nu surprinde pe nimeni că Bitcoin generează cel mai mare volum de tranzacție în 24 de ore. Stiuația nu pare că se va schimba în viitorul apropiat. Bitcoin generând cu succes tranzacții în valoare de peste 3,8 miliarde de dolari în ultimele 24 de ore. Cea mai cunoscută și mai populară criptomonedă a rămas liderul de piață de necontestat.

Cosmin Matei

Postari recente

Beehive token – o noua metodă de susținere a populației de albine

Multiple organizații au avertizat că populația de albine scade la o rată alarmantă în toată lumea. Declinul global al numărului… Citeste mai mult

12 ore

Bitcoin ajunge la 12.000$ pe Kraken din cauza unui bug

Sâmbătă (13 septembrie 2019), platforma Kraken s-a confruntat cu un bug ce a permis unor urilizatori să cumpere Bitcoin (BTC)… Citeste mai mult

15 ore

Atenție la extensiile de browser, avertizează CEO-ul Casa

Extensiile de browser pot ajuta escrocii să fure criptomonede, a avertizat CEO-ul companiei de securitate Casa, Jeremy Welch. În cadrul prezentării ținute… Citeste mai mult

21 de ore

Pictorul Lincoln Townley vinde 19 lucrări pe 490 BTC

Presa britanică a confirmat că artistul londonez Lincoln Townley a vândut 19 dintre lucrările sale pentru 490 de Bitcoin unui… Citeste mai mult

4 zile