Categorii: Pretul Bitcoin

Analiza tehnica a pretului bitcoin – 8 septembrie 2015

Atenție, orice predicție economică și analiză de preț bitcoin este orientativă. Nici un analist nu poate garanta acuratețea perfectă a datelor furnizate.

Moneda bitcoin este tranzacționată în acest moment la 242,03 dolari americani, cu puțin deasupra prețului pe care îl comentam ieri. Astăzi vom discuta două nivele importante de rezistență care vor juca un rol important în următoarele sesiuni.

Structura graficului bitcoin – pe măsură ce prețul bitcoinului crește, trebuie să observăm că acesta nu a reușit să treacă de 244$, în ciuda eforturilor din ultimele sesiuni. Zona de suport pentru bitcoin este în jur de 235 de dolari.

Retragerea Fibonacci – alt motiv pentru care suma de 244$ merită statutul de linie de rezistență este pentru că este foarte aproape de retragerea Fibonacci 38,2% de 243,,,84$. Aceasta va fi eliminată în curând iar moneda bitcoin ar trebui să se îndrepte către retragerea Fibonacci de 50%, cccu 258$.

Mișcarea medie –  În sesiunile de ieri, după mai o întreagă luptă, moneda bitcoin a avut în sfârșit o închidere deasupra SMA-ului pe 30 de zile de 239,5967$. Următoarea mișcare importantă a mediei de rezistență ar putea fi SMA-ul pe 200 de zile, de 250,4461$.

Mișcarea medie convergentă-divergentă – Histograma își extinde câștigurile din nou, ajungând la valoarea de 3,8773. Indicatorii MACD și Signal Line progresează amândoi către borna 0. Valorile curente sunt de 4,0691 și -7,9464.

Indexul de forță relativă – În aceeași măsură în care prețul s-a mișcat foarte puțin de la observația de ieri, RSIul a arătat un avans ușor către 52,5566.

Concluzii

Chiar dacă lupta continuă, ne putem aștepta ca taurii să atingă ținta de 260 de dolari americani în următoarele sesiuni. Din moment ce există două linii de rezistență care vor încerca să tempereze creșterea prețului (retragerea Fibonacci 38,2% de 243,84$ și SMA-ul pe 200 de zile de 258$), participanții la piață pot să ia în considerare ieșirea din pozițiile de lung la fiecare dintre ele.

În caz că lucrurile iau o întorsătură mai puțin plăcută, linia de suport pentru bitcoin se află în jur de 235$. Probabilitatea pentru a se ajunge aici este însă foarte-foarte mică.

Sursa – Nikhil Gupta via NewsBTC

Ike

Postari recente

Kraken listează BAT și Waves

Platforma exchange Kraken a anunțat că a adăugat suport pentru Basic Attention Token (BAT) și Waves (WAVES.) Utilizatorii platformei vor… Citeste mai mult

20 de minute

Sinteza cripto 21 August – Gemenii Winklevoss, interesați să se alăture asociației Libra – Vitalik Buterin avertizează că blockchain-ul Ethereum este ”plin”

Gemenii Winklevoss, interesați să se alăture asociației Libra Fondatorii exchange-ului Gemini, Tyler și Cameron Winklevoss, au declarat că sunt deschiși… Citeste mai mult

18 ore

David Chaum, creatorul Ecash, lansează o nouă monedă digitală

Pionierul cripto David Chaum, al cărui proiect Ecash a fost inspirația pentru Bitcoin, lansează un nou proiect de monedă digitală.… Citeste mai mult

19 ore

WhatsApp planifică lansarea de servicii de plăți în Indonezia

Serviciul de mesagerie deținut de Facebook, WhatsApp, este aparent în negocieri pentru a lansa unui serviciu de plăți digitale în… Citeste mai mult

23 de ore

SEC amendează site-ul ICORating

Autoritatea de supraveghere SEC a amendat site-ul de evaluare a proiectelor cripto ICORating, pe motiv că a promovat contra cost… Citeste mai mult

23 de ore

satoshinrh.com, un alt impostor

Încă un impostor Satoshi Nakamoto a dezamăgit comunitatea cripto. Episodul doi al ”revelației” publicate pe site-ul satoshinrh.com nu a convins… Citeste mai mult

o zi