Categorii: Pretul Bitcoin

Prețul bitcoin – analiza tehnică pentru 20 mai 2016

Prețul bitcoin a făcut o străpungere în zona inferioară față de structura de consolidare pe termen lung, ceea ce semnalizează că urmează să aibă loc o vânzare masivă.

Momente cheie pentru prețul bitcoin

  • Prețul bitcoin a format o structură cu valori joase mai înalte și valori înalte mai joase, creând un triunghi de consolidare simetric pe graficul pe patru ore.
  • Prețul pare să fi făcut în sfârșit o străpungere sub suportul triunghiului, indicând faptul că urșii au preluat controlul pieței.
  • Dacă acesta este cazul, atunci prețul bitcoin ar putea să aibă parte de o scădere prelungită, posibil până la baza triunghiului, la 350 de dolari.

Semnale ale indicatorilor tehnici

SMA-ul pe 100 de zile este în continuare deasupra SMA-ului pe 200 de zile pe graficul zilnic, dar a făcut deja o intersectare în zona inferioară pe graficul pe o oră, semnal timpuriu că se pregătește un trend descendent. Mișcările medii pe acest grafic pe termen lung se apropie una de alta, așadar în curând am putea vedea o intersectare în zona inferioară.

Deocamdată, prețul a pus ochii pe următorul nivel de suport din apropiere – punctul dinamic de inflexiune la suportul pe termen scurt de 400 de dolari, și următoarea rezistență de 380$.

Stocastica este și ea în scădere, confirmând faptul că urșii sunt cei care controlează piața și că este foarte probabilă continuarea declinului. Valoarea RSI este încă undeva la mijloc, dar se pare că scade, ceea ce sugerează că momentumul urșilor prinde elan.

Dacă urșii nu sunt încă pregătiți să împingă o scădere mai abruptă, am putea vedea o retragere către suportul triunghiului străpuns în jur de 445-450 de dolari. Dacă acest lucru se dovedește a fi doar o schemă la derută, atunci prețul bitcoin ar putea să mai crească peste rezistența triunghiului la 460 de dolari și să meargă către plafonul de 470$,

Evenimentele pieței

Pe piață există o aversiune față de risc, ceea ce a susținut dolarul, mai ales de când se discută creșterea dobânzilor în iunie. În baza datelor de la întâlnirea FOMC, există un optimism legat de viitorul economiei americane, în special când vine vorba de cheltuielile consumatorilor și de rata șomajului în scădere.

Bitcoinul pe de altă parte este sensibil la fluxul riscului și tinde să piardă teren când apar în joc probleme de creștere globală.

Sursa – Sarah Jenn via NewsBTC

Ike

Postari recente

Beehive token – o noua metodă de susținere a populației de albine

Multiple organizații au avertizat că populația de albine scade la o rată alarmantă în toată lumea. Declinul global al numărului… Citeste mai mult

12 ore

Bitcoin ajunge la 12.000$ pe Kraken din cauza unui bug

Sâmbătă (13 septembrie 2019), platforma Kraken s-a confruntat cu un bug ce a permis unor urilizatori să cumpere Bitcoin (BTC)… Citeste mai mult

16 ore

Atenție la extensiile de browser, avertizează CEO-ul Casa

Extensiile de browser pot ajuta escrocii să fure criptomonede, a avertizat CEO-ul companiei de securitate Casa, Jeremy Welch. În cadrul prezentării ținute… Citeste mai mult

22 de ore

Pictorul Lincoln Townley vinde 19 lucrări pe 490 BTC

Presa britanică a confirmat că artistul londonez Lincoln Townley a vândut 19 dintre lucrările sale pentru 490 de Bitcoin unui… Citeste mai mult

4 zile