Tim Draper: Bitcoin va ajunge la 250.000 de dolari până în 2023

Investitorul Tim Draper revine în atenția mass-media cu predicții optimiste depsre Bitcoin. Într-un interviu acordat Yahoo Finance, el a reiterat opinia că BTC va ajunge la 250.000$ în 2022:

”Vom ajunge la 250.000 până în 2022 sau cel târziu în ttrimestrul 1 al lui 2023.”

Mulți analiști și-au ajustat predicțiile pozitive în sus, datorită credinței lor că Bitcoin va crește mai mult decât se așteptau din cauza războiului comercial SUA-China și alți factori macroeconomici. Draper a refuzat să-și crească ținta de preț.

El consideră că Bitcoin are încă un caz de utilizare puternic ca mecanism de plată și nu doar un depozit de valoare. Acesta este exact motivul pentru care a cerut companiei Grit BXNG să accepte plățile BTC, întrucât compania va putea eluda comisioanele scumpe de procesare a plăților asociate plăților cu cardul de credit.

Implemtarea platilor in Bitcoin

Grit BXNG este o sală de fitness destinată boxului în care Draper a investit recent. El a susținut că va fi prima sală ce va accepta plata în Bitcoin din Statele Unite.

De asemenea, sala de sport plătește instructorilor un salariu uimitor de 1.000 de dolari pe oră. Compania plătește această rată pentru a achiziționa cei mai buni formatori din întreaga lume. Co-fondatorul Tony Robbins a explicat:

„Instructorii sunt la mare cautare. Fără un antrenor grozav nu ai nimic. Suntem dispusi să plătim astfel de salarii pentru că ne referim la talent. Dacă angajăm cele mai bune talente, oamenii se vor întoarce. ”

Draper a spus:

”Sunt primul client pe care l-a avut care a plătit în Bitcoin și, apropo, sunt puțin reticent să o fac pentru că știu ce valoare are acestă criptomonedă.”

Investitorul Tim Draper a făcut referire, de asemenea, la criptomoneda Libra a Facebook în timpul interviului. El sugerat că Bitcoin va rămâne într-o categorie diferită de concurenți datorită descentralizării sale:

”Bitcoin s-a consolidat mai mult decât am crezut. M-am gândit că vor fi mult mai mulți concurenți în acest moment, care sunt cu adevărat relevanți, dar oamenii s-au concentrat pe Bitcon, deoarece este descentralizat. Proiectul Facebook este privit cu suspiciune și întâlnește multă rezistență deoarece este o monedă centralizată. “

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

o zi

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

o zi

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

o zi

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

o zi