Categorii: Bitcoin România

Elrond lansează oficial aplicația Maiar

Elrond a lansat oficial aplicația financiară Maiar, care până acum a fost disponibilă doar în sistem de whitelist. Maiar permite utilizatorilor să transfere criptomonede dintr-un portofel asociat doar cu numărul de telefon sau chiar cu un simplu nickname.

Aplicația financiară Maiar

Conform site-ul oficial, în prezent portofelul digital Maiar suportă criptomonedele Elrond Gold (eGLD), Elrond (ERD), Binance Coin (BNB) și Ethereum (ETH). O serie de alte criptomonede precum Bitcoin vor fi adăugate în perioada următoare.

Aplicația Maiar funcționează similar cu Venmo, însă este în realitate un portofel non-custodial ale cărui date sunt stocate local. Proprietarul telefonului deține cheia privată și are control deplin asupra fondurilor.Utilizatorii au posibilitatea de a transfera criptomonede către persoanele din agenda telefonică cu taxe minime (cele din rețeaua Elrond).

Descarca gratuit aplicatia Maiar

Pentru cei interesați să-și mențină confidențialitatea datelor, Elrond oferă opțiunea de utilizare a unui nickname care nu este asociat cu un număr de telefon. Denumite Herotags, acestea sunt nume de utilizator speciale implementate în rețeua Elrond printr-un serviciu DNS.

Pentru a sprijini utilizarea Maiar, Elrond a implementat și un sistem de refferal. Mai exact, prin distribuirea unui link de refferal disponibil pe profil, utilizatorii pot obține criptomonede eGLD. Când cineva folosește linkul de refferal pentru a descărca aplicația și achiziționează eGLD în valoare de minim 200$, comisionul de tranzacție este transferat în totalitate persoanei care a emis invitația. Pentru celelalte criptomonede, valoarea comisionului este de 50%.

Stai conectat in lumea digitala!

Așadar, cei interesați să utilizeze un serviciu internațional de transfer de fonduri care nu depinde de sistemul bancar au acum această opțiune prin Maiar. Acesta ofertă avantaje precum viteză mare, taxe mici, confidențialitate și securitate ridicată.

Ike

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

2 luni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

3 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

3 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

3 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

3 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

3 luni