Battle of Nodes – Ultima rundă de teste pentru proiectul Elrond

Proiectul Elrond a anunțat că este pregătit să lanseze mainnet-ul și să mineze blocul Genesis. Compania a decis să lanseze o ultimă rundă de teste publice, care să demonstreze publicului capacitățile rețelei.

Battle of Nodes: Onchained va demonstra că blockchain-ul Elrond este capabil să îndeplinească nevoia în creștere pentru un layer de încredere care să ofere performanță. Cei interesați să testeze rețeaua se pot înscrie până pe data de 4 iunie.

Elrond dorește ca acest concurs cu premii să funcționeze ca un demo ce va confinge comunitatea cripto de performanțele rețelei. În plus, poate reprezenta un catalizator pentru adopție.

Battle of Nodes va începe de data de 4 iunie

Concursul va avea premii în valoare de 40.000$ plătiți în tokenuri ERD. Operatorii de noduri ce participă vor fi recompensați pentru validarea tranzacțiilor, pentru efectuarea de misiuni, identificarea bug-urilor și exploatarea vulnerabilităților. De asemenea, participanții vor învăța cum să opereze cea mai recentă versiune a nodurilor Elrond, vor folosi instrumentele relevante și vor testa securitatea sistemului.

Tranzactioneaza ERD folosind Binance!

In prezent tokenul Elrond – ERD – se tranzactioneaza la voloarea de 28 de satoshi sau 0.002663$, o cestere de peste 20% in ultimele 24h.

Evenimentul va avea mai multe restarturi de rețea și hard forks, plus două evenimente speciale pentru a demonstra performanța rețeli.

Blocul Genesis va fi minat oficial după ce rețeaua va funcționa timp de 15 zile fără întreruperi, în ciuda testelor de stres.

Cei interesați să participe trebuie să treacă prin câțiva pași simpli, care includ înregistrare și verificare KYC, instalarea a până la 6 noduri și înregistrarea acestora în formularul dedicat.

Elrond este unul dintre cele mai populare proiecte blockchain românești ce promite să proceseze până la 10.000 tranzacții pe secundă (TPS), cu latență de 5 secunde și costuri neglijabile. Scopul său este de a deveni coloana vertebrală a unei economii de internet cu acces liber, fără granițe, accesibilă la nivel global. Până în prezent, Elrond a reușit câteva performanțe remarcabile – tokenul ERD a fost inclus în portofelul Samsung Galaxy S10, jocul Battle of Elrond este disponbil în Samsung Blockchain Store, iar Binance a devenit validator în rețeaua sa în pregătirea minării blocului Genesis.

Detalii cu privire la concursul Battle of Nodes se regăsesc aici.

Ike

Postari recente

Expedia încheie parteneriat cu Travala

Expedia Partner Solutions (EPS), una dintre mărcile Grupului Expedia, a lansat un nou parteneriat cu… Citeste mai mult

O oră

Tokenurile non-fungibile, o inspirație pentru artiști și gameri

De la apariția lor, tokenurile non-fungibile au generat tranzacții în valoare de peste 20 de… Citeste mai mult

21 de ore

Șeful cripto la VISA: CBDC este cel mai important trend pentru decada următoare

Cuy Sheffield, care conduce proiectele cripto ale companiei de carduri Visa, este de părere că… Citeste mai mult

22 de ore

Dacă urmează modelul Apple, Bitcoin va depăși curând 10.000$

Mulți analiști au manifestat o atitudine pesimistă cu privire la evoluția Bitcoin după declinul înregistrat… Citeste mai mult

23 de ore

Cum sa investesti in Bitcoin?

Cel mai important aspect când vine vorba de investiții este sa cunosti activul, produsul sau… Citeste mai mult

o zi

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

4 zile