Battle of Nodes – Ultima rundă de teste pentru proiectul Elrond

Proiectul Elrond a anunțat că este pregătit să lanseze mainnet-ul și să mineze blocul Genesis. Compania a decis să lanseze o ultimă rundă de teste publice, care să demonstreze publicului capacitățile rețelei.

Battle of Nodes: Onchained va demonstra că blockchain-ul Elrond este capabil să îndeplinească nevoia în creștere pentru un layer de încredere care să ofere performanță. Cei interesați să testeze rețeaua se pot înscrie până pe data de 4 iunie.

Elrond dorește ca acest concurs cu premii să funcționeze ca un demo ce va confinge comunitatea cripto de performanțele rețelei. În plus, poate reprezenta un catalizator pentru adopție.

Battle of Nodes va începe de data de 4 iunie

Concursul va avea premii în valoare de 40.000$ plătiți în tokenuri ERD. Operatorii de noduri ce participă vor fi recompensați pentru validarea tranzacțiilor, pentru efectuarea de misiuni, identificarea bug-urilor și exploatarea vulnerabilităților. De asemenea, participanții vor învăța cum să opereze cea mai recentă versiune a nodurilor Elrond, vor folosi instrumentele relevante și vor testa securitatea sistemului.

Tranzactioneaza ERD folosind Binance!

In prezent tokenul Elrond – ERD – se tranzactioneaza la voloarea de 28 de satoshi sau 0.002663$, o cestere de peste 20% in ultimele 24h.

Evenimentul va avea mai multe restarturi de rețea și hard forks, plus două evenimente speciale pentru a demonstra performanța rețeli.

Blocul Genesis va fi minat oficial după ce rețeaua va funcționa timp de 15 zile fără întreruperi, în ciuda testelor de stres.

Cei interesați să participe trebuie să treacă prin câțiva pași simpli, care includ înregistrare și verificare KYC, instalarea a până la 6 noduri și înregistrarea acestora în formularul dedicat.

Elrond este unul dintre cele mai populare proiecte blockchain românești ce promite să proceseze până la 10.000 tranzacții pe secundă (TPS), cu latență de 5 secunde și costuri neglijabile. Scopul său este de a deveni coloana vertebrală a unei economii de internet cu acces liber, fără granițe, accesibilă la nivel global. Până în prezent, Elrond a reușit câteva performanțe remarcabile – tokenul ERD a fost inclus în portofelul Samsung Galaxy S10, jocul Battle of Elrond este disponbil în Samsung Blockchain Store, iar Binance a devenit validator în rețeaua sa în pregătirea minării blocului Genesis.

Detalii cu privire la concursul Battle of Nodes se regăsesc aici.

Ike

Postari recente

Cărți despre Bitcoin – pentru copii, incepatori si avansati!

Bitcoin a devenit un subiect atât de discutat, încât au fost publicate cărți inclusiv pentru… Citeste mai mult

2 zile

JPMorgan oferă expunere la Bitcoin

Business Insider raportează că JPMorgan devine prima bancă majoră din SUA care va oferi clienților… Citeste mai mult

2 zile

Cathie Wood, Elon Musk și Jack Dorsey discută despre beneficiile Bitcoin

În cadrul podcastului ”The ₿ Word”, trei personalități populare în comunitatea cripto au explicat ce… Citeste mai mult

3 zile

Lansarea unei criptomonede – un instrument de marketing pentru un produs sau serviciu!

Pentru cei care decid să profite la maxim de oportunitățile oferite de tehnologia blockchain, lansarea… Citeste mai mult

4 zile

Sa construiesti este foarte profitabil, iar aplicația descentralizată este noul trend!

Unul dintre cei mai folosiți termeni din ecosistemul crypto este Dapps – acestea sunt aplicații… Citeste mai mult

5 zile

Shaorma cu de toate! Piata crypto in prima jumatate a anului 2021

Prima parte a anului 2021 a fost un rollercoaster de activitate pe piața cripto, marcat… Citeste mai mult

6 zile