BTC/EUR
+3.07%
28624.00
ETH/EUR
+2.66%
1804.02
ZEC/EUR
+0.85%
84.51

5
Leave a Reply

2 Subiecte de discutie
3 Raspunsuri la subiect
0 Followeri
 
Comentariul cu cele mai multe reactii
Cele mai in voga subiecte
4 Autori comentarii
  Urmareste  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifica despre
Cristi

Peste 21 000 de oameni au descărcat deja, GRATUIT, aplicația care plătește cel puțin 5€ săptămânal. Ai auzit de aplicația care te plătește? Și cu care poți lua o mașină nou nouță de 12.000€ valoare la doar 504€? S-a lansat o aplicație pentru mobil (Mobzoid): când sună telefonul, apare numărul și o reclamă. Pentru această reclamă, cineva plătește mulți bani. În plus, Google oferă bani pentru vizionări de reclame… În acest fel, Compania Mobzoid, oferă o mașină nou nouță la 504€ pe numele TĂU, în aproximativ un an fară să faci NIMIC! Linkul de inscriere: http://bit.ly/2hFuTIB Grupul meu de pe… Citeste mai mult »

Nicoleta Draganescu

Bai Cristi! Lasa-ne! Nu am avem nevoie de nimic. Nu mai veniti fratilor cu tiganiile astea. Imbogateste-te singur si nu mai venii pe aici decat daca ai ceva important de zis!

Madalina Claudia Murarescu

La GoanaDupăBitcoin ne vom folosi de comentariul ăsta al tău ca să susținem ce am zis eu mai sus – cei care ne citesc site-ul nu sunt fraieri, știu unde să investească și de ce să se ferească.

Madalina Claudia Murarescu

Este interesant că deși noi, la GoanaDupăBitcoin, facem scam-bust, încă oamenii de genul ăsta mai vor să se promoveze PRIN NOI, pe site-ul nostru. Cristi, încercând formula asta nu reușești decât să ne atragi atenția asupra acestui scam și îți garantez că avem o voce în comunitate. Oamenii știu că aici sunt avertizați în legătură cu cei ca voi. Vă rog să nu mai încercați să promovați astfel de lucruri pe GoanaDupăBitcoin, pentru că puneți farurile de la tir pe cerb. Dacă vreți să găsiți fraieri, nu îi căutați în comunitatea bitcoin din România, că nu o să găsiți.

What , nu imi vine sa cred ca zici asa ceva , cred ca sicner vorbind nu stiu cine s´zici tu ca e vreu u smekker Cristi scuze fara sa il cunosc nu mi se pare daca , voi aia destepti de la goana dupa bitocin si noi aia fraieri de la BitClub trebuie sa iti zic ca sincer , ma cac pe mine de ras , nu imi vine sa cred va dati stiuitori si din domeniul si habar nu aveti ce vorbiti acolo , noi aia ca noi ce cuvinte sunt astea, Daca sunteti din domneiul si aveti… Citeste mai mult »