Categorii: Bitcoin România

HC Dinamo Bitcoin România – Echipa de handbal feminin Dinamo sponsorizată de Bitcoin România

Echipa de handbal feminin Dinamo va evolua în sezonul 2018-2019 din Divizia A sub denumirea HC Dinamo Bitcoin România. Reprezentanții Bitcoin România, George și Constantin Rotariu, au decis să sponsorizeze echipa. S-au alăturat proiectului de promovare a handbalului feminin prin intermediul Fundației Pro Dinamo.

HC Dinamo Bitcoin România

este o echipă tânara. A fost înființată în anul 2017 și evoluează în Divizia A, având ca obiectiv promovarea în Liga Naționala. De asemenea, o altă inițiativă finanțată cu ajutorul Bitcoin România este dezvoltarea unui Centru de Copii și Juniori.

De asemenea, compania cripto românească a facilitat inițierea unui proiect bazat pe platforma socios.com. Aceasta a devenit o metodă populară de implicare a suporterilor în activitatea echipelor sportive. Mai multe echipe de fotbal faimoase au anunțat luna aceasta că vor utiliza platforma Socios pentru a crește interacțiunea cu fanii.

Programul #Dinamo1000

permite fanilor să semneze o adeziune și să devină asociați ai clubului prin plata unei cotizații anuale.

Odată deveniţi membri asociati ai clubului, suporterii vor primi un card care atestă apartenenţa la acest nou concept. Ei participă activ la viaţa clubului, iau parte la Adunarea Generală şi sunt informaţi periodic despre activitatea clubului. De asemenea, membrii asociați devin acționari ai televiziunii online dinamoTV.ro.

George Rotariu, CEO Bitcoin România, a declarat:

 “Bitcoin România a semnat această colaborare cu echipa de handbal a clubului Dinamo Bucureşti, deoarece înţelegem importanţa sportului în viaţa oamenilor şi sperăm ca împreună cu domnul Constantin Căliman, în care eu personal am foarte multă încredere, să creăm un mediu propice pentru performanţă şi să le oferim acestor sportivi şi stuff-ului tehnic condiţii bune pentru a putea duce clubul Dinamo cât mai sus în clasament. Oferindu-le o motivaţie în plus şi generaţiilor tinere să ducă astfel o viaţă sportivă şi să devină precum idolii lor din teren, de asemenea sperăm ca implicarea Bitcoin România să inspire şi alţi investitori din industria crypto împreună cu care să ajutăm la dezvoltarea handbalului din România şi al sportului în general”.

Compania Bitcoin România deține în prezent 15 ATM-uri Bitcoin amplasate în majoritatea oraşelor mari, iar planurile de viitor includ extinderea rețelei în peste 50 de oraşe.

Cosmin Matei

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

2 zile

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

2 zile

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

2 zile

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

2 zile