Proiectul Elrond a anunțat că Binance va deveni validator în rețeaua sa, în pregătire pentru minarea blocului Genesis. Parteneriatul oferă asistență operațională Elrond de la o compania de top din spațiul cripto.
„Oricine s-a ocupat de infrastructura IT știe că, la fel ca toate lucrurile, acesta poate eșua. Cei mai buni furnizori sunt cei cărora acest lucru li se întâmplă rar, care asigură o recuperare rapidă și comunică frecvent și clar cu părțile interesate. Echipa Binance a stabilit cel mai înalt standard pe aceste aspecte, așa că suntem fericiți că vor face parte din ecosistemul Elrond”,
a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond.
Tranzactioneaza ERD folosind Binance!
În plus, Binance sprijină extinderea ecosistemului blockchain și se implică în continuare în numeroase proiecte noi. Reprezentanții companiei apreciază că Elrond este un proiect cu potențial:
„Suntem încântați să facem parte din valul de adoptare timpurie a tehnologiei Elrond, iar inginerii noștri au fost plăcuți surprinși de ușurința instalării și a procesului de întreținere a infrastructurii nodului. Decizia noastră de a ne implica în stratul de infrastructură al lui Elrond încă de la început are un potențial foarte mare”,
a declarat echipa Binance Staking.
Proiectul Elrond pregatit de lansarea retelei
Acest acord face din Binance unul dintre partenerii cheie pentru minarea blocului Genesis și pentru mult-așteptata lansare a rețelei Elrond. Prin adăugarea unui partener atât de important la configurația sa inițială a validatorilor, Elrond asigură o bază puternică de furnizori de infrastructură profesioniști.
Elrond este o nouă arhitectură blockchain, proiectată de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1000 de ori a vitezei de transfer și de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce două inovații cheie: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Secure Proof of Stake (PoS), care permite scalabilitatea liniară cu un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond poate procesa până la 10.000 tranzacții pe secundă (TPS), cu latență de 5 secunde și costuri neglijabile. Scopul proiectului este de a deveni coloana vertebrală a unei economii de internet cu acces liber, fără granițe, accesibilă la nivel global.