Tokenul Elrond, integrat în portofelul Samsung

O firmă blockchain românească a încheiat un parteneriat cu gigantul Samsung. Tokenul Elrond (ERD) a fost integrat în ecosistemul blockchain al companiei.

Utilizatorii Samsung vor avea acces facil la aplicațiile descentralizate (dApps) construite pe rețeaua Elrond, în timp ce Elrond va obține o expunere directă la baza de clienți globală Samsung. Un token ERD valorează în prezent 0,002174$.


Start-up-ul românesc intenționează să lanseze în curând o aplicație dedicată consumatorilor ce va deveni disponibilă în magazinului de aplicații Samsung.

Un proiect blockchain românesc de succes

Elrond se concentrează pe performanță și capacitatea de utilizare a rețelei sale blockchain și a anunțat că este „gata de lansa live o soluție Layer 1 care aduce o îmbunătățire de 1.000 de ori față de blockchain-urile existente.”

Rețeaua Elrond este cea mai avansată implementare a Adaptive State Sharding, una dintre cele mai avansate soluții de scalabilitate. Prin Adaptive State Sharding, rețeaua Elrond este în măsură să livreze peste 3.750 de tranzacții pe secundă.

În plus, capacitatea Elrond Network de a livra un blockchain în care oricine poate rula un nod va asigura că orașele inteligente de mâine sunt capabile să integreze perfect tranzacțiile umane și comunicarea ori de câte ori este nevoie. Aceasta este o rețea care poate oferi utilitate atât tehnologiei Internet of Things, cât și Internetul oamenilor.

Proiectul Elrond este unul dintre cele mai de succes proiecte românești, reușind să atragă investiții de 1.71 milioane de euro de la lansare.

Portofelul blockchain Samsung acceptă în prezent bitcoin (BTC), eter (ETH) și tokeniul Aergo, printre altele. De asemenea, a adăugat suport pentru TRON pentru a permite dezvoltatorilor să construiască aplicații pe blockchain-ul TRON. Totodata să ofere clienților acces la aceste aplicații prin intermediul smartphone-urilor sale blockchain.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

2 luni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

3 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

3 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

3 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

3 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

3 luni