Categorii: Bitcoin România

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de oportunități!

BENEFICIILE Programului TOKERO PRO:

1. ASISTENȚĂ ȘI SFATURI cu OFIȚER DE CONT DEDICAT

Există situații care consumă timp. Dar există și sfaturi care evită acele situații. TOKERO îți oferă servicii de asistență pentru orice situație legată de cont și tranzacționare. Clienții TOKERO PRO au un ofițer de cont dedicat la care pot apela cu încredere atunci când au nevoie și care va fi bucuros să îi îndrume în lumea crypto.

2. SUPORT BILINGV

Sfaturile sunt aceleași în orice limbă, dar sunt mai ușor de înțeles în limba ta. TOKERO oferă asistență și în limba română, și în engleză.

TradingView – Aliatul tau in trading!

3. Large FIAT Off-Ramp

Fiat Ramp ON – depunerile de euro sunt simple și disponibile pentru toată lumea. FIAT OFF-RAMP în schimb, în momentul în care ai obținut profituri, devine de cele mai multe ori o aventură. Prin TOKERO PRO ai tot suportul astfel încât să scoți banii în siguranță, rapid și cu efort minim, optimizând în același timp taxele și impozitele.

4. ACCESS. Poate cel mai important avantaj al TOKERO PRO: ești primul care are acces la informații valoroase, în special listări de proiecte noi

În crypto, momentul potrivit și locul potrivit sunt cei mai importanți factori din ecuație. TOKERO PRO îți oferă acces la proiecte premium, emergente, pline de potențial, cu suficient timp înainte de listarea pe alte platforme.

5. WEBINARS

Crypto se bazează pe informații, dar și pe intuiție. Iar intuiția poate fi dezvoltată. TOKERO PRO oferă un seminar online inclus, o dată la 3 luni, despre crypto, trading și tot ce este nou și de interes.

6. MEETUPS

O data la câteva luni, ești invitatul nostru la evenimente live cu invitați speciali, figuri actuale din lumea Crypto. Vei avea posibilitatea să adresezi întrebări specialiștilor din domeniu și de aparticipa activ la dezbateri.

Criteriile de îndeplinit pentru a deveni membru sunt:

  • realizezi un volum tranzacții de schimb de peste 50.000 EUR în ultimele 12 luni;
  • contribui la creșterea comunității crypto prin aducerea către TOKERO a minim 10 afiliați ce au atins stadiul de cont cu KYC complet (au încărcat document de identitate, selfie cu documentul de identitate în mână și extras de cont);

“Ne bucurăm să putem oferi acest pachet de beneficii. Trăim cele mai frumoase timpuri în care puteam trăi, ne putem dezvolta frumos și armonios și avem acces la informație utilă, de ultimă oră. O mișcare bună, o investiție inspirată, îți pot schimba radical viața în bine. Și DA, TOKERO PRO este o sursa de inspirație!”

spune cu încredere Sabin Simionescu, cofondator si CTO al platformei TOKERO.

“Principalele avantaje din punctul meu de vedere sunt ofițerul de cont dedicat și Early access la noile proiecte listate. În lumea crypto este mare lucru să poți suna și să ai contact direct cu un reprezentant al platformei atunci când ai o problemă sau pur și simplu ai nevoie de o informație rapidă. Cât despre accesul la cumpărare în faza incipientă a proiectelor, aceasta este rețeta care a făcut mulți bogați în lumea crypto. Deasemenea, abia aștept să facem primul meetup cu membrii TOKERO PRO, sunt convins că va fi unul memorabil în care se vor lega multe prietenii și colaborări”

a adaugat și Marius Morra, CEO/cofondator TOKERO.

Stai conectat in lumea digitala!

Reprezentanții platformei de schimb promit că foarte curând, membrii privilegiați din noul lor club vor avea parte de prima SURPRIZĂ! Urmărim cu interes să vedem despre ce este vorba. TOKERO este fostul LDV Exchange rebranduit în mai 2021 cu ocazia primei runde de finanțare la care au participat investitori precum Răzvan Munteanu, CEO și cofondator Stakeborg, Cristian Onețiu, antreprenor, business mentor și cofondator al companiei Life Care și Avi Cicirean, fondator și General Manager Brand Minds.

Ike

Postari recente

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

3 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

3 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

3 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

3 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

3 luni

Cărți despre Bitcoin – pentru copii, incepatori si avansati!

Bitcoin a devenit un subiect atât de discutat, încât au fost publicate cărți inclusiv pentru… Citeste mai mult

3 luni