Raul Jordan – ETH 2.0 ar putea fi lansat în noiembrie

Conform unei declarații a dezvoltatorului Raul Jordan, upgrade-ul la Ethereum 2.0 este pregătit pentru lansare în noiembrie. Jordan lucrează în cadrul Prysmatic Labs, care dezvoltă unul dintre viitorii clienți ETH 2.0. Într-o postare de blog, el a susținut că etapele care mai trebuie parcurse sunt verificările de securitate și îmbunătățirile cu privire la experiența utilizatorului.

Echipa de dezvoltatori de la Prysmatic Labs a anunțat că va folosi firma de securitate Trail of Bits pentru a efectua al doilea audit de securitate pentru clientul ETH 2.0 Prysm. Primul audit a fost realizat deja de Quantstamp.

Cumpara si Vinde Ethereum folosind LDV Bank!

Postarea lui Jordan explică în detaliu planurile de viitor pentru clientul Prysm:

„Înainte de lansare pe mainnet, efectuarea a două audituri complete de cod pentru clientul nostru ETH 2.0 este esențială pentru siguranța utilizatorilor. Ne va ajuta și pe noi pentru a identifica modalități de îmbunătățire a clientului nostru cu cele mai bune practici de cod”.

Obiective pentru ETH 2.0

Echipa de dezvoltatori a publicat o listă a obiectivelor care trebuie finalizate pentru a lansa clientul în rețeaua principală ETH 2.0. Aceasta includ implementarea standardului ETH 2.0-apis în Prysm pentru a asigura interoperabilitatea clientului, o interfață web completă pentru Prysm și alte aspecte tehnice.
În prezent, Ethereum 2.0 se află la stadiul de testnet pe rețeaua Medalla, creată de Fundația Ethereum.
Aceasta a suferit unele dificultăți în august, dar în prezent rulează fără probleme.

Upgrade-ul pentru blockchain-ul Ethereum este extrem de necesar, deoarece rețeaua rulează în prezent la 97% din capacitate. Actualul randament este de doar 14 tranzacții pe secundă, iar taxele de tranzacție sunt foarte mari. Acest lucru se datorează în special faptului că ecosistemul DeFi construit pe acest blockchain a crescut în popularitate.

Proof-of-Stake promite 100.000 de tranzactii pe secundă

Ethereum 2.0 și noul consens Proof-of-Stake promite să rezolve majoritatea problemelor cu care se confruntă rețeaua. Vitalik Buterin a susținut că noua versiune a blockchain-ului va crește în cele din urmă viteza tranzacțiilor la 100.000 pe secundă.

Din păcate însă, upgrade-ul ce se află în lucru de câțiva ani a înregistrat numeroase întârzieri. Declarația lui Jordan cu privire la lansarea în noiembrie este una ambițioasă. În iulie, cercetătorul Fundației Ethereum Justin Drake a declarat că ianuarie 2021 este un termen mai probabil. Deoarece există foarte multe etape ce trebuie parcurse și foarte multe echipe care lucrează la proiect, o dată clară de lansare nu a fost încă stabilită.

Ike

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

3 săptămâni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

2 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

2 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

2 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

2 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

2 luni