Libra lansează programul de Bug Bounty

David Marcus, șeful proiectului Calibra, a anunțat lansarea programului de bug bounty pentru blockhain-ul Libra. Dezvoltatorii interesați au posibilitatea de a ajuta la securizarea blockchain-ului și pot primi recompense de până la 10.000$.

O declarație a asociației a menționat că programul de identificare a vulnerabilităților va permite o lansare scalabilă și sigură. Libra va derula acest program în colaborare cu comunitatea HackerOne, dar orice dezvoltator are posibilitatea de a verifica codul proiectului.

Cele mai importante bug-uri identificate și soluțiile lor vor fi prezentante public, în efortul de a asigura transparența activității. Programul include, de asemenea, recompense ce se pot ridica până la 10.000$ pentru ceea ce compania consideră „probleme critice”.

Programul Bug Bounty pentru siguranță și conformitate

Marcus a promis în repetate rânduri că vor fi luate măsuri ca proiectul Libra să fie sigur, complet și conform cu legislația. În timpul audierilor în fața Congresului Statelor Unite, el a promis că vor depune toate eforturile necesare pentru a obține atât încrederea publicului, cât și a autorităților. De asemenea. a promis conversații continue cu parlamentarii și jucătorii din industrie pe măsură ce planurile pentru criptomoneda Libra se dezvoltă.

Membrii cripto din asociația Libra rămân optimiști

Recent, revista Financial Times a anunțat că unii membrii ai asociației Libra au început să își facă probleme cu privire la atitudinea autorităților față de proiect. Aparent, neîncrederea și atenția sporită acordată Libra au generat îngrijorări.

Cu toate acestea, membrii cripto ai asociației, ce includ Coinbase, Xapo și Anchorage și Bison Trails rămân optimiști. Cel mai probabil, atitudinea lor se datorează faptului că actorii din industria cripto sunt obișnuiți cu reacțiile negative din partea autorităților și a guvernelor.

Un purtător de cuvânt pentru compania specializată pe cusodie cripto Anchorage a declarat:

„Echipa noastră crede în misiunea Libra și suntem mândri să fim un membru fondator al Asociației Libra. Sunt încrezători că Asociația și membrii acesteia vor rezolva preocupările de reglementare. Așteaptăm cu nerăbdare conversațiile ulterioare cu factorii de decizie. ”

Ike

Postari recente

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

o zi

Organizatie autonoma descentralizata – proiectul Aragon

Unul dintre motivele care au alimentat dezvoltarea explozivă a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain este… Citeste mai mult

2 zile

Orase inteligente si Blockchain

In perioada 22 – 26 iunie, a avut loc Smart Cities Days 2020. Un eveniment… Citeste mai mult

5 zile

Este Bitcoin Vault o schema Ponzi sau nu?

Acum cateva luni cineva mi-a atras atentia asupra unui proiect crypto numit Bitcoin Vault. BTCV… Citeste mai mult

2 săptămâni

Va depăși prețul criptomonedei Ethereum maximul istoric de 1400$ in umatorul interval de timp?

Prețul criptomonedei Ethereum a avut o evoluție cel puțin interesantă și destul de similară cu… Citeste mai mult

2 săptămâni

Trump catre Secretarul Trezoreriei „Go After Bitcoin”

Cartea fostului Consilier pe Securiatate Nationala John Bolton, „Camera unde s-a întâmplat”, dezvaluie detalii picante… Citeste mai mult

2 săptămâni