Libra lansează programul de Bug Bounty

David Marcus, șeful proiectului Calibra, a anunțat lansarea programului de bug bounty pentru blockhain-ul Libra. Dezvoltatorii interesați au posibilitatea de a ajuta la securizarea blockchain-ului și pot primi recompense de până la 10.000$.

O declarație a asociației a menționat că programul de identificare a vulnerabilităților va permite o lansare scalabilă și sigură. Libra va derula acest program în colaborare cu comunitatea HackerOne, dar orice dezvoltator are posibilitatea de a verifica codul proiectului.

Cele mai importante bug-uri identificate și soluțiile lor vor fi prezentante public, în efortul de a asigura transparența activității. Programul include, de asemenea, recompense ce se pot ridica până la 10.000$ pentru ceea ce compania consideră „probleme critice”.

Programul Bug Bounty pentru siguranță și conformitate

Marcus a promis în repetate rânduri că vor fi luate măsuri ca proiectul Libra să fie sigur, complet și conform cu legislația. În timpul audierilor în fața Congresului Statelor Unite, el a promis că vor depune toate eforturile necesare pentru a obține atât încrederea publicului, cât și a autorităților. De asemenea. a promis conversații continue cu parlamentarii și jucătorii din industrie pe măsură ce planurile pentru criptomoneda Libra se dezvoltă.

Membrii cripto din asociația Libra rămân optimiști

Recent, revista Financial Times a anunțat că unii membrii ai asociației Libra au început să își facă probleme cu privire la atitudinea autorităților față de proiect. Aparent, neîncrederea și atenția sporită acordată Libra au generat îngrijorări.

Cu toate acestea, membrii cripto ai asociației, ce includ Coinbase, Xapo și Anchorage și Bison Trails rămân optimiști. Cel mai probabil, atitudinea lor se datorează faptului că actorii din industria cripto sunt obișnuiți cu reacțiile negative din partea autorităților și a guvernelor.

Un purtător de cuvânt pentru compania specializată pe cusodie cripto Anchorage a declarat:

„Echipa noastră crede în misiunea Libra și suntem mândri să fim un membru fondator al Asociației Libra. Sunt încrezători că Asociația și membrii acesteia vor rezolva preocupările de reglementare. Așteaptăm cu nerăbdare conversațiile ulterioare cu factorii de decizie. ”

Ike

Postari recente

Bitcoin crește la 6700$ și pare să se decupleze de la evoluția burselor

În ultimele zile, prețul Bitcoin a fluctuat în intervalul 6100-6500$, urmând evoluția burselor americane. Indicii… Citeste mai mult

2 ore

Swedbank, investigată și amendată pentru încălcarea normelor AML

Autoritatea de Supraveghere Financiară (FSA) din Suedia a amendat Swedbank cu 386 de milioane de… Citeste mai mult

2 ore

OKEx anunță cel de-al 11-lea IEO – DEAPCOIN (DEP)

Compania OKEx a anunțat că pe data de 8 aprilie va găzdui cea de-a 11-a… Citeste mai mult

4 ore

Vulnerabilitate de securitate în sistemul de videoconferință Zoom

Rapoarte recente relevă că software-ul de videoconferință Zoom are vulnerabilități care permite unui atacator să… Citeste mai mult

6 ore

Binance lansează propriul mining pool

Exchange-ul cripto Binance planifică să lanseze propriul mining pool. Informația a fost publicată inițial de… Citeste mai mult

7 ore