Crypto-Twitter crede că prețul Ethereum va ajunge din nou la 1000$

Cu toate că prețul Ethereum a suferit semnificativ în ultima perioadă, comunitatea crypto-Twitter este optimistă. Un sondaj postat de analistul Nik Patel, la care au răspuns peste 5400 de persoane, a relevat că 54% dintre cripto-entuziaști cred că ETH va depășit din nou valoarea de 1000$.

O evoluție negativă

Din ianuarie 2018, Ethereum nu a dus-o prea bine. Odată cu dispariția fenomenului ICO, cea de-a doua criptomonedă ca market cap a avut o evoluție neperformantă. Dacă la mijlocul lui ianuarie 2018 ETH valora 1400$, în ianurie 2019 ajunsese la doar 140$.


În cursul acestui an, prețul Ethereum a fluctuat între 150 și 300$, iar în prezent se menține cu greu peste pragul de 200$. Faptul că dominanța Bitcoin a crescut semnificativ cu siguranță nu ajută. În prezent, ETH are o cotă de piață de mai puțin de 8%. Prin comparație, în perioada sa de glorie, Ethereum reprezenta 20% din piața cripto.

Cumpara si vinde Ethereum folosind LDV Bank!

Performanța slabă a Ethereum provine, aparent, din lipsa ofertelor inițiale de monede (ICO) emise prin intermediul platformei. Acesta a fost principalul catalizator pentru achiziția de ETH în perioada în care proiectele revoluționare se multiplicau ca ciupercile după ploaie.

Susținătorii Ethereum sunt optimiști

Sondajul de pe Twitter demonstrează însă că susținătorii Ethereum au rămas optimiști. O serie de analiști au început să observe că Ethereum se poate ralia semnificativ față de Bitcoin.

De exemplu, Galaxy a subliniat recent că graficul ETH / BTC arată în prezent așa cum a fost înainte de explozia absolută din 2017, timp în care activul s-a ridicat la peste 0,1 BTC.

De asemenea, fundamentele lanțului au evoluat destul de bine. În trimestrul doi al acestui an, criptomonedele stabile bazate pe Ethereum au tranzacționat mai multă valoare decât Venmo.

În plus, minerii Ethereum percep mai puțin de 1% din taxele impuse de Venmo, accentuând nevoia de bani descentralizați și tehnologii blockchain. În mod similar, DeFi și DEX-urile au înregistrat un nivel mare de utilizare în ultimele luni.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Chainalysis obține finanțare suplimentară de 49 de milioane de dolari

Compania de analiză cripto Chainalysis a anunțat că a încheiat o rundă de finanțare de… Citeste mai mult

5 ore

Blockchain Webinar Pentru Incepatori

La fel ca internetul timpuriu, tehnologia blockchain este cel putin la fel de neinteleasa de… Citeste mai mult

9 ore

Bitcoin ar trebui să depășească 9600$ pentru a evita un declin abrupt

În ultimele zile, pretul Bitcoin a trecut printr-o perioadă de consolidare în intervalul 9.000-9.300$. Deși… Citeste mai mult

9 ore

Deloitte: interesul pentru tehnologia blockchain crește la nivel mondial

Potrivit unei analize realizate de Deloitte, atitudinea față de tehnologia blockchain este din ce în… Citeste mai mult

9 ore

Comunitatea crypto din România dorește să sprijine inițiativa lui Selly

În ultima perioadă, unul dintre cei mai apreciați youtuberi români, Selly, a ridicat o serie… Citeste mai mult

o zi

Cardano va emite Kanye Coin

Co-fondatorul proiectului Cardano, Charles Hoskinson, a anunțat o inițiativă de promovare a proiectului ce include… Citeste mai mult

o zi