Secret Network face un upgrade major la re╚Ťea ╚Öi organizeaz─â o tombol─â

Proiectul Enigma/Secret Network a anun╚Ťat un upgrade al re╚Ťelei la jum─âtatea acestei luni ╚Öi a s─ârb─âtorit realizarea cu o tombol─â. Mai exact, zece dintre utilizatorii care instaleaz─â Keplr Wallet ╚Öi urmeaz─â c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli au posibilitatea de a c├ó╚Ötiga c├óte 250 de tokenuri SCRT.

Adresele c├ó╚Ötig─âtoare vor fi alese din grupul de ├«nregistr─âri eligibile ├«n s─âpt─âm├óna 5 octombrie 2020. Pentru a selecta c├ó╚Ötig─âtorii va fi folosit un contract secret similar cu ÔÇ×Secret RaffleÔÇŁ, o metod─â utilizat─â ├«n cadrul testnetului.

Secret Network este live

Echipa din spatele proiectului a avut c├óteva luni foarte ├«nc─ârcate ÔÇô a fost realizat─â conversia tokenurilor ini╚Ťiale Enigma (ENG) ├«n criptomoneda Secret (SCRT) ╚Öi au fost finalizate testele pentru noua versiune a blockchain-ului. Acestea au avut loc ├«ntr-un format de concurs, denumit ÔÇŁSecret GamesÔÇŁ, ├«n care 50 de validatori au concurat pentru a ob╚Ťine diferite recompense.

Update-ul realizat ├«n septembrie a ├«nsemnat introducerea oficial─â a contractelor inteligente ÔÇ×secreteÔÇŁ pe mainnet. Secret Network este acum primul blockchain care permite calculul privat cu scop general.

ÔÇŁCeea ce face ca acest proiect s─â fie special este c─â e primul blockchain public ce ofer─â op╚Ťiunea de confiden╚Ťialitate complet─â a datelor pentru cei ce au nevoie de acest lucruÔÇŁ,

a explicat Tor Bair, CEO al Enigma.

├Än prezent, Secret Network este singurul blockchain care ruleaz─â contracte inteligente live cu intr─âri, ie╚Öiri ╚Öi stare criptate. Acest lucru este posibil deoarece fiecare operator de nod care valideaz─â activitatea de re╚Ťea utilizeaz─â o enclav─â sigur─â. O tehnologie similat─â este folosit─â de smartphones pentru a stoca amprentele.

Combinatie intre Ethereum si Zcash

Practic, re╚Ťeaua combin─â programabilitatea Ethereum cu confiden╚Ťialitatea Zcash. Aceast─â capacitate de ÔÇ×confiden╚Ťialitate programabil─âÔÇŁ permite dezvoltatorilor s─â ├«╚Öi construiasc─â propriile ÔÇ×aplica╚Ťii secreteÔÇŁ ce p─âstreaz─â confiden╚Ťialitatea datelor.

Re╚Ťeaua func╚Ťioneaz─â pe propriul blockchain, construit pe Tendermint/Cosmos SDK ╚Öi are moneda nativ─â SCRT. Aceasta este listat─â de Binance ├«ncep├ónd cu data de 30 septembrie ╚Öi se tranzac╚Ťioneaz─â la aproximativ 0.38$. Utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a miza SCRT ╚Öi a ob╚Ťine recompense anuale de peste 30%. Detalii complete cu privire la proces se regasesc aici.

În plus, criptomoneda SCRT a fost înregistrată la SEC, în conformitate cu acordul încheiat cu autoritatea de supraveghere în februarie.

Ike

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lanseaz─â de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De ast─âzi ai ╚Öansa s─â faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

3 săptămâni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a re╚Ťelei Ethereum pare s─â evolueze cu pa╚Öi rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

2 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocal─â crypto-sceptic─â din Senatul american. ├Äntr-o scrisoare… Citeste mai mult

2 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Dou─â dintre cele mai mai platforme de cripto au decis s─â impun─â limite c├ónd vine… Citeste mai mult

2 luni

Bitcoin recupereaz─â temporar nivelul de 40.000$

├Än cursul zilei de ieri, pre╚Ťul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

2 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O surs─â nenominalizat─â citat─â de revista CityAM sus╚Ťine c─â gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

2 luni