Stellar XLM conduce evoluția pozitivă a altcoins

Se pare că o mare parte a altcoins au declanșat o evoluție ascendentă, în timp ce Bitcoin a scazut putin sub pragul de 10 000$. O criptomonedă în top 20 conduce în topul creșterilor – Stellar Lumens (XLM).

Stellar XLM a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere, de aproape 30% în 24 de ore. Valoarea sa a ajuns la 0,085$ în cursul zilei de ieri și de atunci a înregistrat o ușoară scădere.

Explozia de preț a fost destul de suprinzătoare. A avut loc pe fondul unei creșteri semnificative a volumului de tranzacționare. Pe 16 septembrie, volumul de tranzacționare pentru XLM a fost de aproximativ 84 milioane USD pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, volumul de tranzacționare a fost de mai mult de patru ori mai mare la 372 milioane dolari. Această creștere a volumului a avut loc în paralel cu creșterea prețurilor.

Stellar XLM dupa perioada de acumulare

Este dificil de precizat de ce XLM a înregistrat o ascensiune atât de subită, dar a trecut printr-o perioadă lungă de acumulare. Mai mult decât atât, a fost poate cel mai afectat dintre toate criptomonedele din top 20. Nu numai că nu a înregistrat câștiguri pentru anul 2019, dar a avut dificultăți să mențină chiar și un nivel de bază al prețurilor.

Chiar și recentul airdrop realizat de Binance pe 6 septembrie nu a afectat major evoluția prețului. Exchange-ul a distribuit aproximativ 9.500.000 XLM tuturor celor cu cel puțin 10 XLM în portofelele Binance.

Cu toate acestea, mulți speră acum că această creștere va semnala că viitorul XLM este mai pozitiv. În plus, poate fi un semnal că piața de altcoins își revine după o perioadă dificilă în care Bitcoin a fost centrul atenției.

Ike

Postari recente

Comunitatea crypto din România dorește să sprijine inițiativa lui Selly

În ultima perioadă, unul dintre cei mai apreciați youtuberi români, Selly, a ridicat o serie… Citeste mai mult

9 ore

Cardano va emite Kanye Coin

Co-fondatorul proiectului Cardano, Charles Hoskinson, a anunțat o inițiativă de promovare a proiectului ce include… Citeste mai mult

13 ore

Piața Forex versus piața crypto

Majoritatea celor interesați să câștige bani din investiții pe termen scurt lucrand tot cu bani… Citeste mai mult

14 ore

Expedia încheie parteneriat cu Travala

Expedia Partner Solutions (EPS), una dintre mărcile Grupului Expedia, a lansat un nou parteneriat cu… Citeste mai mult

16 ore

Tokenurile non-fungibile, o inspirație pentru artiști și gameri

De la apariția lor, tokenurile non-fungibile au generat tranzacții în valoare de peste 20 de… Citeste mai mult

o zi

Șeful cripto la VISA: CBDC este cel mai important trend pentru decada următoare

Cuy Sheffield, care conduce proiectele cripto ale companiei de carduri Visa, este de părere că… Citeste mai mult

2 zile