Facelift CryptoCoin.Pro

Lansata in 2017 platforma de exchange Cryptocoin.pro este specializata in vanzarea si cumpararea de Bitcoin, precum si a altor criptomonede. Printre avantajele care le are este faptul ca poti cumpara Bitcoin si/sau criptomonede direct cu cardul.

O surpriza placuta din partea echipei Cryptocoin.pro este implementarea unui facelift. Spun surpriza pentru ca, din discutia trecuta cu ei am stiut ce urmeaza in Q2 si Q3, dar nu au mentionat nimic de Q1.

Maine 23.01.2019 ora 11, platforma intra in mentenanta pentru implementarea noilor schimbari.

Facelift-ul aduce imbunatatiri la functionalitatea platformei dar si o interfata mult mai usor de folosit:


1. Procesul de verificare al identității nu a fost niciodată mai simplu ! Cu noua interfață CryptoCoin.Pro, poți avea contul verificat în doar câteva minute și într-un mod intuitiv. Primul pas este introducerea unui număr de telefon valid, număr la care vei primi un cod de verificare format din șase cifre.

2. În acest pas trebuie să încarci un scan color față/verso, eliberat de guvernul țării de origine : cartea de identitate sau pașaportul tău valabil, documente ce conțin clar data ta de naștere, data de expirare și, opțional, adresa la care locuiești.

3. În continuare, este necesar să introduci data ta de naștere, dată ce trebuie să corespundă cu cea din documentul de identitate încărcat.

4. La acest pas să încarci o dovadă a adresei tale ,dovadă ce poate fi o factură de utilități, extras de cont bancar sau ceva similar. Asigură-te că aceasta conține numele tău complet, are o vechime de maxim trei luni și conține aceeași adresă din pașii anteriori.

05. Este timpul pentru un selfie: încarcă o poza cu tine, ținând în mână documentul de identitate încărcat și o foaie albă pe care să fie scris citeț „CryptoCoin.Pro” împreună cu data zilei în care o trimiți (de exemplu: „CryptoCoin.Pro 25/05/2019”). Nu va speriati, este un proces normal pentru orice platforma de exchange.

6. Acum că procesul de verificare al identității este finalizat cu succes, poti să îți personalizezi profilul tău de CryptoCoin.Pro prin încărcarea unei poze de profil reprezentative.

7. Noua interfață CryptoCoin.Pro, îți arată soldurile monedelor digitale deținute într-un mod minimalist și extrem de prietenos. Pentru a cumpăra este suficient să apeși butonul verde Buy( Cumpara) iar pentru a retrage monedele, butonul albastru Withdraw( Retrage ).

8. În panoul de control al contului tău poți vedea evoluția monedelor tale precum și valoarea actuală a tuturor monedelor digitale achiziționate și care se află în contul tău de CryptoCoin.Pro. Graficul arată evoluția acestora de la o perioada de 24 de ore până la 1 an, pentru ca tu să ai o imagine clară a valorii reale.

9. În pagina de History (Istoric), poți vedea în orice moment lista cu toate tranzacțiile ce au avut loc din contul tău, fie ele monede digitale sau tokeni.

10. Noua pagina de înregistrare este extrem de sigură și simplă de utilizat: introdu numele de utilizator și parola dorită, bifează câmpul de oferire al acordului pentru Termeni și Condiții, Politica privată de utilizare și GDPR iar apoi începe procesul de înregistrare printr-o simplă apăsare a butonului verde. Ai deja un cont? Pefect, apasă butonul de conectare (login) și urmează pașii.

Testeaza si tu platforma si lasa un feedback mai jos la rubrica coments.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Sinteza cripto 16 iulie – Buterin propune utilizarea blockchain-ului Bitcoin Cash pentru scalabilitatea Ethereum – Un presupus poiect de lege pentru interzicerea criptomonedelor în India circulă online

Buterin propune utilizarea blockchain-ului Bitcoin Cash pentru scalabilitatea Ethereum Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a propus utilizarea blockchain-ului Bitcoin Cash ca… Citeste mai mult

7 ore

Cele mai avantajoase țări pentru minarea de Bitcoin

Odată cu recuperarea prețului Bitcoin, numărul de mineri interesați să profite de ocazie a crescut. Cu toate acestea, există regiuni… Citeste mai mult

12 ore

Secretarul Trezoreriei americane exprimă îngrijorări cu privire la criptomonede

Secretarul de stat al Trezoreriei Statelor Unite, Steven Mnuchin, împărtășește preocupările președintelui Donald Trump cu privire la criptomonede. Într-o conferință… Citeste mai mult

13 ore

Samsung și LG: consorțiu pentru pentru dezvoltarea blockchain ID

Samsung Electronics și șase alte companii din Coreea de Sud pentru a dezvolta o rețea blockchain dedicată autentificării certificatelor și… Citeste mai mult

14 ore

Mihai Alisie: îngrijorări cu privire la criptomoenda Libra

Co-fondatorul Ethereum Mihai Alisie a acordat un interviu Bloomberg în care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la criptomoneda Libra. Alisie… Citeste mai mult

2 zile

Minarea de Bitcoin, soluție pentru gazele naturale irosite

Unele dintre companiile de gaze din Canada utilizează gaze naturale pentru minarea de Bitcoin, o metodă eficientă de monetizare a… Citeste mai mult

2 zile