Facelift CryptoCoin.Pro

Lansata in 2017 platforma de exchange Cryptocoin.pro este specializata in vanzarea si cumpararea de Bitcoin, precum si a altor criptomonede. Printre avantajele care le are este faptul ca poti cumpara Bitcoin si/sau criptomonede direct cu cardul.

O surpriza placuta din partea echipei Cryptocoin.pro este implementarea unui facelift. Spun surpriza pentru ca, din discutia trecuta cu ei am stiut ce urmeaza in Q2 si Q3, dar nu au mentionat nimic de Q1.

Maine 23.01.2019 ora 11, platforma intra in mentenanta pentru implementarea noilor schimbari.

Facelift-ul aduce imbunatatiri la functionalitatea platformei dar si o interfata mult mai usor de folosit:


1. Procesul de verificare al identității nu a fost niciodată mai simplu ! Cu noua interfață CryptoCoin.Pro, poți avea contul verificat în doar câteva minute și într-un mod intuitiv. Primul pas este introducerea unui număr de telefon valid, număr la care vei primi un cod de verificare format din șase cifre.

2. În acest pas trebuie să încarci un scan color față/verso, eliberat de guvernul țării de origine : cartea de identitate sau pașaportul tău valabil, documente ce conțin clar data ta de naștere, data de expirare și, opțional, adresa la care locuiești.

3. În continuare, este necesar să introduci data ta de naștere, dată ce trebuie să corespundă cu cea din documentul de identitate încărcat.

4. La acest pas să încarci o dovadă a adresei tale ,dovadă ce poate fi o factură de utilități, extras de cont bancar sau ceva similar. Asigură-te că aceasta conține numele tău complet, are o vechime de maxim trei luni și conține aceeași adresă din pașii anteriori.

05. Este timpul pentru un selfie: încarcă o poza cu tine, ținând în mână documentul de identitate încărcat și o foaie albă pe care să fie scris citeț „CryptoCoin.Pro” împreună cu data zilei în care o trimiți (de exemplu: „CryptoCoin.Pro 25/05/2019”). Nu va speriati, este un proces normal pentru orice platforma de exchange.

6. Acum că procesul de verificare al identității este finalizat cu succes, poti să îți personalizezi profilul tău de CryptoCoin.Pro prin încărcarea unei poze de profil reprezentative.

7. Noua interfață CryptoCoin.Pro, îți arată soldurile monedelor digitale deținute într-un mod minimalist și extrem de prietenos. Pentru a cumpăra este suficient să apeși butonul verde Buy( Cumpara) iar pentru a retrage monedele, butonul albastru Withdraw( Retrage ).

8. În panoul de control al contului tău poți vedea evoluția monedelor tale precum și valoarea actuală a tuturor monedelor digitale achiziționate și care se află în contul tău de CryptoCoin.Pro. Graficul arată evoluția acestora de la o perioada de 24 de ore până la 1 an, pentru ca tu să ai o imagine clară a valorii reale.

9. În pagina de History (Istoric), poți vedea în orice moment lista cu toate tranzacțiile ce au avut loc din contul tău, fie ele monede digitale sau tokeni.

10. Noua pagina de înregistrare este extrem de sigură și simplă de utilizat: introdu numele de utilizator și parola dorită, bifează câmpul de oferire al acordului pentru Termeni și Condiții, Politica privată de utilizare și GDPR iar apoi începe procesul de înregistrare printr-o simplă apăsare a butonului verde. Ai deja un cont? Pefect, apasă butonul de conectare (login) și urmează pașii.

Testeaza si tu platforma si lasa un feedback mai jos la rubrica coments.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Soccer Team Owner – proiect de finanțare a echipelor de fotbal spaniole din divizia a treia

Un grup de antreprenori și suporteri au lansat un proiect cripto de finanțare a echipelor din divizia a treia spaniolă.… Citeste mai mult

5 minute

Sinteza cripto 12 Decembrie – Piața dark web rusească Hydra planifică un ICO – Banca cripto SEBA se extinde în nouă țări

BitMEX adaugă suport pentru adresele SegWit Platforma BitMEX a adăugat suport pentru adresele native SegWit pentru retrageri de bitcoin. Compania… Citeste mai mult

13 ore

Firma franceză Napoleon AM lansează un fond Bitcoin reglementat

Firma de administrare a activelor din Paris, Napoleon AM, a anunțat lansarea unui fond Bitcoin reglementat (BTC), Napoleon Bitcoin Fund.… Citeste mai mult

20 de ore

Interesul pentru Ethereum relevat de Google Trends arata scăderi de 96%

La doi ani după ce a atins nivelul maxim, căutările pe Google ale termenului Ethereum au scăzut cu 96%. În… Citeste mai mult

23 de ore

Un român implicat în schema Ponzi BitClub Network

Autoritățile americane au arestat cinci persoane acuzate de o schemă Ponzi bazată pe criptomonede denumită BitClub Network. Românul Silviu Cătălin… Citeste mai mult

24 de ore

Jack Dorsey dorește să descentralizeze Twitter

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a dezvăluit că vrea să creeze un standard deschis pentru platforme social media descentralizate. Obiectivul va… Citeste mai mult

o zi