Categorii: ICO

Crypto Circle X – Platforma exchange de generația următoare

Crypto Circle X – o platformă exchange de generație nouă

În ultimii ani, industria cripto a cunoscut o creștere enormă și explozivă. Astfel exchange-urile de criptomonede existente nu sunt capabile să țină pasul cu cererea. Începând cu anul 2017, numărul tot mai mare de clienți doritori să își deschidă conturi pe platforme au provocat perioade de așteptare de câteva zile sau chiar câteva săptămâni. Astfel Crypto Circle X vine în întâmpinarea acestor neajunsuri, ca un ecosistem centrat pe nevoile imediate ale clienților.

Ce este

Crypto Circle X este o platformă exchange de nouă generație, ce integrează în totalitate tehnologiile performante din domeniu. Oferă toate instrumentele necesare pentru o activitate de tranzacționare eficientă.

În plus, dezvoltă o capacitate de gestionare a peste 10 milioane de tranzacții pe secundă și o interfață foarte prietenoasă.

Problema

La ora actuală există numeroase platforme de tip exchange dedicate celor interesați să investească în criptomonede.

În ciuda acestui fapt, cea mai mare parte a acestora au limitări ce pot deveni frustrante. De la timpul de așteptare prelungit pentru deschiderea de conturi noi, până la sisteme care se blochează frecvent sau chiar vulnerabilități de securitate ce provoacă pierderea fondurilor, serviciile disponibile în prezent nu sunt la nivelul de așteptare al traderilor.

Soluția

Crypto Circle X oferă o platformă ce utilizează toate tehnologiile de nouă generație – asistență automată bazată pe inteligența artificală, analiză tehnică și grafice profesionale, sisteme de auto-trading, toate integrate într-o interfață prietenoasă și ușor de folosit.

Este disponibilă atât în versiune de desktop cât și ca aplicație mobilă. Astfel Crypto Circle X își dorește să devină prima opțiune pentru traderi, indiferent de nivelul de expertiență al acestora.

Tokenul

La bază, Crypto Circle Exchange este o platformă exchange axată pe viteză, siguranță, scalabilitate și suport pentru clienți.

Activitatea platformei este bazată pe tokenul Crypto Circle X (CCX), un token ERC-20 bazat pe blockchain-ul Ethereum.

În perioada ICO-ului vor fi disponibile 223 de milioane de tokenuri din cele 300 de milioane emise în total, la prețul de 0.09$. ICO-ul se derulează în perioada 22.10.2018- 26.11.2018, cu o perioadă de pre-sale în intervalul 17.09-2018-22.10.2018.

Tokenul poate fi achiziționat cu Ethereum, la o rată de 5.389 CCX pentru 1 ETH.

Echipa

Fondatorul proiectului este Jay Park, cu o experiență de 18 în multiple industrii, inclusiv în sectorul IT.

Co-fondatorul Alexandru Crucean este un economist cu peste 8 ani de experiență în vânzări, marketing și finanțe, care a descoperit criptomonedele în 2016. Este cunoscut mai ales din postura de fondator al platformei CoinInfo.News, care oferă evaluări ale proiectelor ICO, analize tehnice pentru traderi și știri legate de industria cripto.

Dezvoltarea tehnică a propiectului este asigurată de Cristian Maris. Acesta este un antreprenor cu 20 de ani experiență în limbajele de programare și colegul lui Alexandru în proiectul CoinInfo.News.

Concluzia

Echipa din spatele Crypto Circle X dorește să ofere cripto-entuziaștilor instrumentele necesare pentru tranzacționarea eficientă și sigură a tokenurilor și criptomonedelor preferate. Platforma promite să pună la dispoziția traderilor un ecosistem avansat și instrumente performante, care să garanteze succesul. Detalii suplimentare privind proiectul se pot regăsi pe site sau în whitepaper.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI.
MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII

Cosmin Matei

Postari recente

Sinteza cripto 18 iulie – Congressmanul McHenry: Bitcoin este o forță de neoprit – Bitcoin Suisse solicită licență bancară și de broker-dealer

Congressmanul McHenry: Bitcoin este o forță de neoprit În timp ce Congresul american critică vehement Libra, unul dintre reprezentații statului… Citeste mai mult

2 ore

Proiect blockchain în domeniul advertising pentru Nestle, McDonald’s și Virgin Media

Trei branduri majore au anunțat participarea la un proiect pilot blockchain dezvoltat de compania Jicwebs. Nestle, McDonald's și Virgin Media… Citeste mai mult

6 ore

Interzicerea Bitcoin ar încălca dreptul la libera exprimare

Utilizatorii de pe Reddit au discutat recent posibilitatile care ar duce la interzicerea Bitcoin. Având în vedere atenția acordată criptomonedei… Citeste mai mult

9 ore

Jamie Dimon: va dura cel puțin trei ani până când Libra va merita atenție

Jamie Dimon, CEO-ul JPMorgan Chase, nu se așteaptă ca Libra să aibă un impact semnificativ asupra sistemului bancar pe termen… Citeste mai mult

9 ore

Sinteza cripto 17 iulie – Posibilă scădere la 8000$ pentru Bitcoin – Tether se lansează pe blockchain-ul Algorand

Posibilă scădere la 8000$ pentru Bitcoin În ultimele 36 de ore, prețul Bitcoin a scăzut semnificativ sub pragul de 10.000$,… Citeste mai mult

o zi

Binance margin trading

Săptămâna trecută, platforma Binance a lansat opțiunea de margin trading, extinzându-și serviciile oferite traderilor profesioniști. Serviciul este disponibil și pe… Citeste mai mult

o zi