Categorii: ICO

ParkGene ICO

ParkGene este unul dintre proiectele originale finanțate prin ICO. Se bazează pe una dintre nevoile „mai offline” din zilele noastre. Dezvoltatorii plănuiesc să creeze o aplicație care le permite șoferilor să își găsească locuri de parcare în lumea de carbon.

Produsul

Dezvoltatorii proiectului ParkGene plănuiesc să creeze o aplicație descentralizată dedicată șoferilor.
„PARKGENE este o metodă convenabilă și sigură de a găsi locuri de parcare, de a intra în contact cu alți șoferi, indivizi și afaceri”, explică pe site-ul oficial.

„Viziunea noastră este să dăm peste cap industria parcărilor tradițională – în special offline – evaluată la 100 de miliarde anual. Vrem să oferim șoferilor o experiență de parcare mai bună și să îi ajutăm pe cetățeni să devină mai prietenoși cu mediul.”

Pe scurt, aplicația le va permite proprietarilor să își închirieze locul de parcare altor utilizatori ai aplicației, cam în același fel în care AirBnb se ocupă de închirieri în industria hotelieră.

Aplicația este condimentată cu niște funcționalități simpatice, făcute să atragă ochiul.

„De exemplu, șoferii vor putea să deschidă ușa de la garaj direct de pe telefonul mobil, iar proprietarul parcării este notificat și poate să monitorizeze – într-un video live – intrarea și ieșirea vehiculului din garaj.”

Aceasta este una din multele funcții opționale, dar aplicația de bază permite utilizatorilor să facă un contract smart în care să vândă/cumpere/închirieze un spațiu de parcare pentru așa-numita monedă GENE.

Vom putea să vedem deja aplicația pe piață în luna februarie (o versiune beta) și o lansare oficială completă până în luna mai. Dezvoltatorii estimează că vor avea cam 5 milioane de utilizatori până la sfârșit de an și 15 milioane până la sfârșitul lui 2019.

Moneda

Scopul ICO-ului este finanțarea proiectului. Jetonul GENE are însă utilitate practică și poate să servească drept monedă în interiorul aplicației.

La schimb pentru jetoanele Gene, acceptă în perioada de ICO fiat prin transfer bancar, dash, litecoin, ether, bitcoin și bitcoin cash.

Jetoanele GENE costă 0,1$ și vor fi emise doar către investitori. Jetoanele deținute de echipa de dezvoltatori și fondatori vor fi blocate pentru o perioadă de 6 luni de zile. În mod interesant, orice monede și recompense nealocate vor fi transferate la „fondul de caritate ParkGene.”

Parkgene ICO

Este important să spunem în primul rând că toate fondurile din ICO vor fi păstrate într-un cont escrow, sub forma unui portofel multi-sig. Jetoanele care nu se vând în perioada de ICO vor fi arse.

Campania de finanțare începe pe 15 ianuarie 2018 și durează 6 săptămâni. Nu există o limită de investiții (minimă sau maximă) iar participarea este „deschisă pentru toată lumea”.

În primul stadiu ICO (15-22 ianuarie), se aplică un bonus de 15-25% (în funcție de suma investită). Începând cu 22 ianuarie, bonusurile scad la 10-20%, iar la finalul campaniei participanții pot să primească bonusuri între 2,5 și 5%.

Echipa

Echipa din spatele proiectului ParkGene are birouri în Atena, Singapore și Londra. Este o echipă destul de mare, cu peste 30 de oameni implicați în proiect și cel puțin 10 consultanți. Puteți găsi mai multe informații despre membrii echipei pe site-ul oficial.

Ike

Postari recente

Binance margin trading

Săptămâna trecută, platforma Binance a lansat opțiunea de margin trading, extinzându-și serviciile oferite traderilor profesioniști. Serviciul este disponibil și pe… Citeste mai mult

3 ore

Audierea Libra în fața Comitetului Bancar al Senatului american

În cursul zilei de marți, David Marcus, șeful proiectului Libra din partea Facebook, a fost audiat de Comitetul Bancar al… Citeste mai mult

4 ore

Tether emite accidental 5 miliarde de USDT

În acest weekend, compania Tether a emis din greșeală 5 miliarde de USDT. Criptomonedele au fost distruse imediat, iar incidentul… Citeste mai mult

5 ore

Sinteza cripto 16 iulie – Buterin propune utilizarea blockchain-ului Bitcoin Cash pentru scalabilitatea Ethereum – Un presupus poiect de lege pentru interzicerea criptomonedelor în India circulă online

Buterin propune utilizarea blockchain-ului Bitcoin Cash pentru scalabilitatea Ethereum Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a propus utilizarea blockchain-ului Bitcoin Cash ca… Citeste mai mult

23 de ore

Cele mai avantajoase țări pentru minarea de Bitcoin

Odată cu recuperarea prețului Bitcoin, numărul de mineri interesați să profite de ocazie a crescut. Cu toate acestea, există regiuni… Citeste mai mult

o zi

Secretarul Trezoreriei americane exprimă îngrijorări cu privire la criptomonede

Secretarul de stat al Trezoreriei Statelor Unite, Steven Mnuchin, împărtășește preocupările președintelui Donald Trump cu privire la criptomonede. Într-o conferință… Citeste mai mult

o zi