Categorii: ICOIEO

Trendul IEO continuă cu tokenul Wirex

După un an de stagnare a ICO-urilor în 2018, trendul Initial Exchange Offering (IEO) a declanșat un nou val de proiecte noi. Wirex este ultima companie importantă ce a anunțat lansarea propriului token în acest an.

Proiectelele lansate prin IEO se înmulțesc

Ideea de finanțare a proiectelor noi cu ajutorul tokenurilor a fost relansată sub o nouă denumire în acest an. IEO-urile sunt utilizate în mod obișnuit pentru a lansa noi afaceri cripto, dar și câteva companiile stabilite de ani de zile au optat să se finanțeze prin acestă metodă.


Trendul a condus la unele colaborări curioase între companii care altfel ar fi putut fi considerate concurente. Tokenul LEO al Bitfinex este listat acum pe Gate, în timp ce Gatechain Token (GT) este la vânzare pe Bitfinex.

Cu șase luni în urmă, listarea tokenurilor unor exchange-uri concurente ar fi părut o idee de neconceput. Pe măsură ce cota de piață a Binance, ajutată de DEX-ul său nativ, crește, colaborările între celalate platforme se accentuează.

IEO Wirex

Wirex este una dintre companiile crypto cunoscute în industrie. În ciuda faptului că au supraviețuit din 2015 fără un token, aplicația Crypto Payment va fi în curând completată de tokenul nativ WRX. Compania a anunțat că o vânzare privată va avea loc către utilizatorii verificați ai aplicației Wirex. Aceasta va fi urmată de un IEO pe platforma Okex pe 26 iunie.

Ca orice proiect serios, tokenul WRX are un whitepaper care detaliază planurile ambițioase ale companiei. Acesta prevede că Wirex va fi lansat pentru utilizatorii din India, Japonia și Africa în anul următor.

Wirex dorește să strângă 8 milioane USD din vânzarea privată în aplicație și ulterior IEO. Reprezentanții firmei au subliniat că scopul principal nu este neapărat strângerea de fonduri:

“Aceasta nu este prioritatea de vârf a Wirex, motiv pentru care vom pune în vânzare doar 1% dintre tokenuri în timpul IEO. Succesul pe termen lung al Wirex și adoptarea eventuală a unei economii bazate pe acest token sunt preocupările noastre principale. “

Rezultate excelente ale proiectelor lansate prin IEO

Industria cripto caută în continuare aplicații practice pentru tokenuri, care să depășeasăc faza de tranzacționare. Cu toate acestea, multe dintre noile tokenuri și-au crescut valoarea semnificativ. De exemplu. Tokenul LEO și-a dublat valoarea de la IEO-ul în valoare de 1 miliard de dolari.


Bitsdaq a lansat tokenul nativ BQQQ token printr-un IEO săptămâna trecută și a devenit disponibil pentru tranzacționare. Noul exchange se va folosit de lichiditatea de pe Bittrex și va fi cel mai probabil folosit pentru lansarea IEO-urilor din Asia.

Raj Kadam, analist al site-ul cripto Blockmodo a explicat fenomenul:

“Vedem o mulțime de FOMO cu IEOs, mai ales datorită competiției între platforme pentru cele mai de succes lansări. Investitorii se îngrămădesc să profite de ocazii, cu toate că în unele cazuri nu știu exact ce cumpără. Acestea fiind spuse, există avantaje clare ale acestui model față de ICO.
Modelul anterior prezenta riscuri majore ca tokenul să nu fie listat și investitorii în ICO să iasă în pierdere. IEO-urile au schimbat sistemul și creșterile de preț ale tokenurilor sunt declansate de listarea pe exchange. Acest lucru produce condiții de concurență mult mai echitabile și stimulează adopția tokenurilor în comunitatea cripto-entuziaștilor”.

Ike

Postari recente

Chainlink investește mai mult decât Ethereum pentru dezvoltarea rețelei

Un raport publicat de Flipside Crypto arată că Chainlink investește mai mult decât Ethereum în… Citeste mai mult

3 zile

Organizatie autonoma descentralizata – proiectul Aragon

Unul dintre motivele care au alimentat dezvoltarea explozivă a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain este… Citeste mai mult

3 zile

Orase inteligente si Blockchain

In perioada 22 – 26 iunie, a avut loc Smart Cities Days 2020. Un eveniment… Citeste mai mult

6 zile

Este Bitcoin Vault o schema Ponzi sau nu?

Acum cateva luni cineva mi-a atras atentia asupra unui proiect crypto numit Bitcoin Vault. BTCV… Citeste mai mult

2 săptămâni

Va depăși prețul criptomonedei Ethereum maximul istoric de 1400$ in umatorul interval de timp?

Prețul criptomonedei Ethereum a avut o evoluție cel puțin interesantă și destul de similară cu… Citeste mai mult

2 săptămâni

Trump catre Secretarul Trezoreriei „Go After Bitcoin”

Cartea fostului Consilier pe Securiatate Nationala John Bolton, „Camera unde s-a întâmplat”, dezvaluie detalii picante… Citeste mai mult

2 săptămâni