Categorii: ICOIEO

Trendul IEO continuă cu tokenul Wirex

După un an de stagnare a ICO-urilor în 2018, trendul Initial Exchange Offering (IEO) a declanșat un nou val de proiecte noi. Wirex este ultima companie importantă ce a anunțat lansarea propriului token în acest an.

Proiectelele lansate prin IEO se înmulțesc

Ideea de finanțare a proiectelor noi cu ajutorul tokenurilor a fost relansată sub o nouă denumire în acest an. IEO-urile sunt utilizate în mod obișnuit pentru a lansa noi afaceri cripto, dar și câteva companiile stabilite de ani de zile au optat să se finanțeze prin acestă metodă.


Trendul a condus la unele colaborări curioase între companii care altfel ar fi putut fi considerate concurente. Tokenul LEO al Bitfinex este listat acum pe Gate, în timp ce Gatechain Token (GT) este la vânzare pe Bitfinex.

Cu șase luni în urmă, listarea tokenurilor unor exchange-uri concurente ar fi părut o idee de neconceput. Pe măsură ce cota de piață a Binance, ajutată de DEX-ul său nativ, crește, colaborările între celalate platforme se accentuează.

IEO Wirex

Wirex este una dintre companiile crypto cunoscute în industrie. În ciuda faptului că au supraviețuit din 2015 fără un token, aplicația Crypto Payment va fi în curând completată de tokenul nativ WRX. Compania a anunțat că o vânzare privată va avea loc către utilizatorii verificați ai aplicației Wirex. Aceasta va fi urmată de un IEO pe platforma Okex pe 26 iunie.

Ca orice proiect serios, tokenul WRX are un whitepaper care detaliază planurile ambițioase ale companiei. Acesta prevede că Wirex va fi lansat pentru utilizatorii din India, Japonia și Africa în anul următor.

Wirex dorește să strângă 8 milioane USD din vânzarea privată în aplicație și ulterior IEO. Reprezentanții firmei au subliniat că scopul principal nu este neapărat strângerea de fonduri:

“Aceasta nu este prioritatea de vârf a Wirex, motiv pentru care vom pune în vânzare doar 1% dintre tokenuri în timpul IEO. Succesul pe termen lung al Wirex și adoptarea eventuală a unei economii bazate pe acest token sunt preocupările noastre principale. “

Rezultate excelente ale proiectelor lansate prin IEO

Industria cripto caută în continuare aplicații practice pentru tokenuri, care să depășeasăc faza de tranzacționare. Cu toate acestea, multe dintre noile tokenuri și-au crescut valoarea semnificativ. De exemplu. Tokenul LEO și-a dublat valoarea de la IEO-ul în valoare de 1 miliard de dolari.


Bitsdaq a lansat tokenul nativ BQQQ token printr-un IEO săptămâna trecută și a devenit disponibil pentru tranzacționare. Noul exchange se va folosit de lichiditatea de pe Bittrex și va fi cel mai probabil folosit pentru lansarea IEO-urilor din Asia.

Raj Kadam, analist al site-ul cripto Blockmodo a explicat fenomenul:

“Vedem o mulțime de FOMO cu IEOs, mai ales datorită competiției între platforme pentru cele mai de succes lansări. Investitorii se îngrămădesc să profite de ocazii, cu toate că în unele cazuri nu știu exact ce cumpără. Acestea fiind spuse, există avantaje clare ale acestui model față de ICO.
Modelul anterior prezenta riscuri majore ca tokenul să nu fie listat și investitorii în ICO să iasă în pierdere. IEO-urile au schimbat sistemul și creșterile de preț ale tokenurilor sunt declansate de listarea pe exchange. Acest lucru produce condiții de concurență mult mai echitabile și stimulează adopția tokenurilor în comunitatea cripto-entuziaștilor”.

Ike

Postari recente

CEO-ul Overstock Patrick Byrne demisionează din funcție

Patrick Byrne, cunoscut promoter al Bitcoin, și-a dat demisia din funcția de CEO al platformei de e-commerce Overstock. Compania a… Citeste mai mult

2 zile

Creatorul SegWit lansează un nou limbaj de programare pentru Bitcoin

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Peiter Wuille, a introdus un nou limbaj de programare numit Miniscript. Acesta poate fi folosit pentru a… Citeste mai mult

2 zile

Start-up-ul Blockco obține finanțare de 7.5 milioane de dolari de la bănci coreene majore

Startupul blockchain corean Blockco a obținut o finanțare de 9 miliarde won (7,5 milioane dolari) din partea băncilor locale majore.… Citeste mai mult

2 zile

Hackaton Cheeze Wizards și Satoshi’s Treasure cu premii de 15.000$

Două dintre jocurile cripto populare, Cheeze Wizards și Satoshi's Treasure, au anunțat un hackaton cu premii semnificative. Câștigătorii concursului vor… Citeste mai mult

2 zile