Categorii: ICOIEO

Trendul IEO continuă cu tokenul Wirex

După un an de stagnare a ICO-urilor în 2018, trendul Initial Exchange Offering (IEO) a declanșat un nou val de proiecte noi. Wirex este ultima companie importantă ce a anunțat lansarea propriului token în acest an.

Proiectelele lansate prin IEO se înmulțesc

Ideea de finanțare a proiectelor noi cu ajutorul tokenurilor a fost relansată sub o nouă denumire în acest an. IEO-urile sunt utilizate în mod obișnuit pentru a lansa noi afaceri cripto, dar și câteva companiile stabilite de ani de zile au optat să se finanțeze prin acestă metodă.


Trendul a condus la unele colaborări curioase între companii care altfel ar fi putut fi considerate concurente. Tokenul LEO al Bitfinex este listat acum pe Gate, în timp ce Gatechain Token (GT) este la vânzare pe Bitfinex.

Cu șase luni în urmă, listarea tokenurilor unor exchange-uri concurente ar fi părut o idee de neconceput. Pe măsură ce cota de piață a Binance, ajutată de DEX-ul său nativ, crește, colaborările între celalate platforme se accentuează.

IEO Wirex

Wirex este una dintre companiile crypto cunoscute în industrie. În ciuda faptului că au supraviețuit din 2015 fără un token, aplicația Crypto Payment va fi în curând completată de tokenul nativ WRX. Compania a anunțat că o vânzare privată va avea loc către utilizatorii verificați ai aplicației Wirex. Aceasta va fi urmată de un IEO pe platforma Okex pe 26 iunie.

Ca orice proiect serios, tokenul WRX are un whitepaper care detaliază planurile ambițioase ale companiei. Acesta prevede că Wirex va fi lansat pentru utilizatorii din India, Japonia și Africa în anul următor.

Wirex dorește să strângă 8 milioane USD din vânzarea privată în aplicație și ulterior IEO. Reprezentanții firmei au subliniat că scopul principal nu este neapărat strângerea de fonduri:

“Aceasta nu este prioritatea de vârf a Wirex, motiv pentru care vom pune în vânzare doar 1% dintre tokenuri în timpul IEO. Succesul pe termen lung al Wirex și adoptarea eventuală a unei economii bazate pe acest token sunt preocupările noastre principale. “

Rezultate excelente ale proiectelor lansate prin IEO

Industria cripto caută în continuare aplicații practice pentru tokenuri, care să depășeasăc faza de tranzacționare. Cu toate acestea, multe dintre noile tokenuri și-au crescut valoarea semnificativ. De exemplu. Tokenul LEO și-a dublat valoarea de la IEO-ul în valoare de 1 miliard de dolari.


Bitsdaq a lansat tokenul nativ BQQQ token printr-un IEO săptămâna trecută și a devenit disponibil pentru tranzacționare. Noul exchange se va folosit de lichiditatea de pe Bittrex și va fi cel mai probabil folosit pentru lansarea IEO-urilor din Asia.

Raj Kadam, analist al site-ul cripto Blockmodo a explicat fenomenul:

“Vedem o mulțime de FOMO cu IEOs, mai ales datorită competiției între platforme pentru cele mai de succes lansări. Investitorii se îngrămădesc să profite de ocazii, cu toate că în unele cazuri nu știu exact ce cumpără. Acestea fiind spuse, există avantaje clare ale acestui model față de ICO.
Modelul anterior prezenta riscuri majore ca tokenul să nu fie listat și investitorii în ICO să iasă în pierdere. IEO-urile au schimbat sistemul și creșterile de preț ale tokenurilor sunt declansate de listarea pe exchange. Acest lucru produce condiții de concurență mult mai echitabile și stimulează adopția tokenurilor în comunitatea cripto-entuziaștilor”.

Ike

Postari recente

Monedele stabile au înregistrat volume de 90 miliarde de dolari în primul trimestru din 2020

Stablecoins au înregistrat o creștere semnificativă a volumelor de tranzacții de la începutul anului 2020.… Citeste mai mult

51 de minute

Platforma de instrumente derivate cripto Bitget se extinde in USA

Platforma de instrumente derivate cripto Bitget a anunțat că intenionează să se extindă în Statele… Citeste mai mult

O oră

Federal Reserve a printat 1 milion de dolari pe secundă săptămâna trecută

În săptămâna 18-25 martie, bilanțul Federal Reserve arată că dolarii în circulație au crescut de… Citeste mai mult

2 ore

Microsoft propune minarea de criptomonede cu energia corpului sau creierului uman

Compania Microsoft a depus un brevet ce include un concept nou – minarea de criptomonede… Citeste mai mult

3 ore