Categorii: Minare cripto

Blockstream lansează un security token dedicat minării de Bitcoin

Compania de tehnologie blockchain din Canada, Blockstream, a anunțat lansarea unui security token susținut de minarea Bitcoin. Noul Blockstream Mining Note (BMN) va reprezenta 2.000 Th/s din puterea instalațiilor miniere ale Blockstream.

Criptomonedele minate pentru BMN vor fi păstrate în portofele offline timp de trei ani și vor fi distribuite deținătorilor finali de tokenuri la finalul acestui interval.

Security token susținut de minarea Bitcoin disponibil pe STOKR

Oferta de security tokens BMN se va derula începând cu data de 7 aprilie pe platfomra STOKR, un marketplace de investiții pentru active digitale alternative. Investiția minimă este de aproximativ 240.000$ (echivalentul unui token) și este deschisă investitorilor acreditați.

Blockstream intenționează să înceapă operațiunile miniere BMN pe 9 iulie, iar în trimestrul al treilea al acestui an va lansa următoarele tranșe de security tokens.

În anunțul publicat pe site-ul Blockstream, CEO-ul Adam Back a subliniat avantajele utilizării unui security token prin comparație cu cu investițiile în infrastructura minieră:

„Prin ambalarea mineritului într-un token tranzacționabil, BMN permite investitorilor mai multă flexibilitate decât o investiție tradițională în infrastructura minieră fizică. Investitorii își pot regla mai ușor expunerea la mineritul Bitcoin prin tranzacționarea BMN pe piețele secundare. În plus, extinderea participării investitorilor la minarea de Bitcoin, întărește, de asemenea, securitatea criptomonedei și combate posibilitatea de cenzură. Este un câștig atât pentru investitori, cât și pentru rețeaua mai largă “,

se menționează în postare.

Stai conectat in lumea digitala!

Investițiile în companiile ce minează Bitcoin s-au dovedit a fi extrem de profitabile în ultimul an. Acțiunile din primele patru companii miniere tranzacționate public au crescut cu 5000% în ultimele 12 luni. Prin comparație, prețul Bitcoin a crescut cu 900% în aceeași perioadă.

Ike

Postari recente

Exchangeul de criptomonede TOKERO lansează de azi programul de fidelitate TOKERO PRO!

De astăzi ai șansa să faci parte din TOKERO PRO, un club select, plin de… Citeste mai mult

3 săptămâni

5% din ETH disponibil a fost blocat în ETH2.0

Noua versiune PoS a rețelei Ethereum pare să evolueze cu pași rapizi. Conform ultimelor date,… Citeste mai mult

2 luni

Elizabeth Warren, crypto-sceptica Senatului american

Elizabeth Warren s-a dovedit a fi cea mai vocală crypto-sceptică din Senatul american. Într-o scrisoare… Citeste mai mult

2 luni

Leverage maxim de 20x pe Binance și FTX începând din această lună

Două dintre cele mai mai platforme de cripto au decis să impună limite când vine… Citeste mai mult

2 luni

Bitcoin recuperează temporar nivelul de 40.000$

În cursul zilei de ieri, prețul Bitcoin a crescut peste 40.000 de dolari pentru prima… Citeste mai mult

2 luni

Surse anonime: Amazon planifică să accepte plata cu BTC până la sfârșitul anului

O sursă nenominalizată citată de revista CityAM susține că gigantul de e-commerce Amazon va integra… Citeste mai mult

2 luni