Bitmain lansează cea mai mare fermă de minare Bitcoin în Texas

Producătorul chinez de hardware cripto Bitmain a deschis în Texas „cea mai mare instalație” din lume pentru mineritul Bitcoin (BTC).

Într-un comunicat de presă publicat pe 21 octombrie, Bitmain a dezvăluit că proiectul a fost finalizat împreună cu districtul de dezvoltare municipală Rockdale și firma tehnologică canadiană DMG Blockchain Solutions.

Instalația are o capacitate actuală de 25 MW, cu o instalație de 50 MW în construcție localizată pe un spațiu de 33.000 acri. Conform declarațiilor oficiale, ferma de minare se poate extinde la o capacitate de peste 300 MW în viitor. Alimentarea cu energie electrică se va realiza prin intermediul furnizorului local, Electric Reliability Council of Texas.

Terenul localizat în localitatea Tockdale, Texas este deținut de Aluminum Company of America, Alcoa, și anterior a servit ca locație pentru o topitorie.

Compania DMG va oferi servicii de găzduire și management pentru ferma de minare din Texas. De asemenea, va coopera cu Bitmain pentru a extinde capacitatea instalației și pentru a asigura eficiența operațiunilor miniere.

Angajamente pentru susținerea economiei locale și a pieței de forță de muncă

Comunicatul de știri pune un accent puternic pe susținerea economiei locale din Rockdale, care se află la est de Austin.

Bitmain intenționează, de asemenea, să lanseze programe educaționale și instruire în tehnologia blockchain și în operațiunile cu centre de date miniere. Acestea vor fi dezvoltate în colaborare cu districtul școlar Rockdale.

Conform planurilor prezentate în august 2018, noua fermă de minare ar urma să creeze 400 de locuri de muncă locale în primii doi ani. În total, s-a estimat că se vor investi 500 de milioane de dolari în economia Rockdale pe o perioadă inițială de șapte ani.

Clinton Brown, Rockdale Lead Project Manager pentru Bitmain, a declarat că lansarea fermei este

„semnificativă pentru planurile de extindere globală ale Bitmain”.

Ike

Postari recente

Tehnologia blockchain poate ajuta industria medicală

Harvard Business Review a publicat un raport ce menționează că lanțurile de aprovizionare din industria… Citeste mai mult

22 de ore

Bitcoin se menține peste 9500$ după o tentativă de creștere la 9700$ în weekend

Bitcoin a înregistrat un weekend agitat, cu o încercare de depășire a pragului de 9700$.… Citeste mai mult

24 de ore

Amazon obține brevet pentru un sistem DLT pentru autenticitatea produselor

Gigantul Amazon a brevetat un sistem bazat pe tehnologia DLT pentru dovedirea autenticității bunurilor de… Citeste mai mult

o zi

Banca austriacă InCore primește autorizație să realizeze tranzacții cu active digitale

Banca austriacă InCore a primit autorizație din partea autorității elvețiane de supraveghere a pieței financiare… Citeste mai mult

o zi

Bitmain extinde cursurile de reparare pentru hardware de minare în America de Nord

Compania Bitmain a anunțat că va extinde cursurile de reparare a echipamentele de minare în… Citeste mai mult

2 zile