Bitmain lansează oficial noua serie Antminer T17

Pe 28 aprilie, compania Bitmain Technologies a anunțat lansarea ultimului său model Antminer T17. Acesta are o putere de procesare de aproximativ 40 terahashes per secundă (TH/s) și are o eficiență energetică mai bună. Minerul Antminer T17 este echipat cu semiconductori din a doua generație TSMC 7nm și un randament de 55 jouli pe terahash (J/TH).

Bitmain a anunțat lansarea ultimului său model T17 la doar două săptămâni după seria S17.

Detaliile puse la dispoziție relevă că noul miner utilizează o caracteristică de design nouă, care reduce riscul introducerii prafului. De asemenea, instalația minieră folosește și tehnologia de disipare a căldurii cu două tuburi pentru a reduce rezistența la vânt.

“Spațiul dintre intrarea aerului și orificiul de evacuare a aerului a fost redus cu 50%, îmbunătățind disiparea căldurii. Acest lucru facilitează funcționarea pe termen lung a minerului și reduce costurile de întreținere pentru utilizatori”,

a explicat Bitmain.

Minerul Antminer T17 costă 1270$ și se livrează în mai

Noul model Antminer T17 costă 1.270$, iar compania a stabilit o limită de 10 mineri pentru fiecare utilizator. Expedierile primului lot vor începe în perioada 5-20 mai 2019. Modelul T17 cântărește aproximativ 11,5 kg, are patru ventilatoare și generează zgomot de aproximativ 82dB.

Minerul are trei plăci care utilizează aproximativ 90 de cipuri BM1397 de 7nm care utilizează tehnologia FinFET a TSMC. T17 oferă o sursă de alimentare APW9 recent îmbunătățită, care urmărește să asigure o funcționare mai lungă și mai stabilă.

Comenzile pot fi făcute pe site-ul oficial al Bitmain.

Cine are prioritate la livrare?

Anul acesta, au fost lansate oficial 5 modele noi de mineri, dar Bitmain își menține avantajul competitiv prin livrarea rapidă.

De exemplu, Canaan a lansat noua serie Avalonminer 1041 și 1041F, cu rata de hash de 31-33 TH. De asemenea, Microbt Whatsminer M20S promite o capacitate de 70 TH/s. Niciunul dintre acești mineri nu este în prezent disponibil. Modelul Whatsminer de exemplu va fi livrat abia în august.

Modelele anterioare ale Bitmain, Antminer S17, au fost deja livrate utilizatorilor la sfârșitul lui aprilie.

Ike

Postari recente

Adresele Ethereum înregistrază o valoare record

Numărul de adrese Ethereum care dețin cel puțin un ETH a atins un nivel record,… Citeste mai mult

5 ore

Volatilitatea Bitcoin nu afectează perspectivele pozitive pe termen mediu

Ultimele 48 de ore au reprezentat o perioadă de volatilitate semnificativă pentru Bitcoin, înregistrând o… Citeste mai mult

12 ore

Binance dă în judecată Forbes pentru defăimare

Binance a intentat un proces împotriva Forbes Media și doi dintre jurnaliștii săi, Michael del… Citeste mai mult

o zi

Taxă de 47.000$ pentru un transfer de 194$ în BTC

Un transfer de Bitcoin a atras atenția comunității cripto din cauza taxei exagerate. Un utilizator… Citeste mai mult

o zi

Vitalik Buterin: Îmbunătățirile ETH 2.0 vor fi vizibile rapid

Co-fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a participat recent la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu… Citeste mai mult

2 zile

Airbnb planifică un IPO și își schimbă opinia despre cripto

Platforma de închirieri Airbnb a depus luni la SEC prospectul cu privire la IPO-ul planificat.… Citeste mai mult

2 zile