Categorii: Bitcoin mining

Ebang planifică producția a 400.000 de echipamente de minare în 2019

Compania producătoare de harware de minare Ebang a anunțat că planifică poducția a 400.000 de astfel de echipamente în 2019. Compania a publicat recent un raport cu privire la producția înregistrată.

În 2017, Ebang a produs și vândut 159.000 de mineri de criptomonede. In 2018 numărul acesta s-a ridicat la 309.000 în primele 6 luni. În ultimul trimestru al anului trecut, Ebang a recunosuct că a înregistrat scăderi semnificative ale vânzărilor, dar nu a oferit detalii concrete.

Cu toate acestea, compania pare să fie optimistă cu privire la viitor. În 2019, ei planifică să producă și să vândă peste 400.000 de echipamente de minare.

Ebang E11 – evaluat ca cel mai eficient miner Bitcoin din prezent

 

Evalauările făcute de specialiști apreciază că noul model Ebang E11 este cel mai eficient miner Bitcoin de pe piață. Modelul a început să fie expediat începând cu această lună și a fost anunțat oficial în luna octombrie a anului trecut.

Ebang E11 are o rată de hash maximă de 44 TH/S și consumă 2000 watti, fiind dotat cu semiconductori de 10 nm. Noua serie de mineri include trei modele E11 (30TH/s), E11+ (37TH/s) și E11++ (44TH/s).

Competiție cu Bitmain și Canaan Creative

În prezent, Ebang se clasează pe locul trei în topul celor mai mari producători de hardwae de minare cripto. Pe locul 1 se situează Bitmain, ale cărui modele Antminer reprezintă cel mai popular tip de ASIC de pe piață. Pe cea de-a doua poziție se clasează Canaan Creative, ce produce seria Avalon Miners.

Împreună cu Ebang, cele trei companii au produc 80% dintre minerii ASIC existenți pe piață în prezent.

Bitmain a înregistrat de asemenea pierderi substanțiale din cauza unui pariu pe viitorul Bitcoin Cash, existând zvonuri neconfirmate că ar fi avut pierderi de 500 milioane de dolari în trimestrul 3 al lui 2018.

Toate cele trei companii și-au anunțat intenția de a se lista pe bursă, dar până în prezent aceste planuri nu s-au concretizat.

Scăderea prețurilor a provocat probleme producătorilor de hardware de minare

În ultima jumătate a lui 2018, industria de minare a suferit o scădere semnificativă, deoarece prețurile criptomonedelor au scăzut. Ca urmare, o mare parte dintre fermele de minare de criptomonede nu și-au mai putut susține operațiunile și mulți mineri au optat să părăsească această piață.

Ca urmare,atât profiturile cât și vânzările de hardware de minare au scăzut semnificativ în trimestrul 4 al lui 2018. Din acest motiv, planurile de IPO ale gigantilor este posibil să fie amânate până la o revenire a situației.

Ebang pare însă să fie pregătită să profite de problemele cu care se confruntă Bitmain pentru a-și crește cota de piață peste valoarea de 9.2% înregistrată în prezent.

Ike

Postari recente

Exchange-ul Liquid și mining pool-ul Nicehash, compromise de hackeri

Conform unui raport publicat de KrebsOnSecurity, mai multe platforme cripto au fost compromise săptămâna trecută.… Citeste mai mult

8 ore

Blackrock: Bitcoin e aici pentru a rămâne

Un alt nume mare din rândul investitorilor instituționali descoperă potențialul Bitcoin. Directorul responsabil cu venituri… Citeste mai mult

9 ore

Activitate intensă pe piața cripto – Bitcoin, Ethereum si Ripple au inregistrat cresteri considerabile

Săptămâna trecută s-a inregistrat activitate intensă pe piața cripto și mult entuziasm din partea comunitatii.… Citeste mai mult

10 ore

Adresele Ethereum înregistrează o valoare record

Numărul de adrese Ethereum care dețin cel puțin un ETH a atins un nivel record,… Citeste mai mult

3 zile

Volatilitatea Bitcoin nu afectează perspectivele pozitive pe termen mediu

Ultimele 48 de ore au reprezentat o perioadă de volatilitate semnificativă pentru Bitcoin, înregistrând o… Citeste mai mult

3 zile

Binance dă în judecată Forbes pentru defăimare

Binance a intentat un proces împotriva Forbes Media și doi dintre jurnaliștii săi, Michael del… Citeste mai mult

4 zile