BTC/EUR
+0.85%
65533.00
ETH/EUR
-0.15%
3271.78
ZEC/EUR
-1.69%
24.72

Minatul de monede alternative – Hosting

Altcoin este un termen care defineste monedele alternative. Este vorba despre alte monede bazate pe acelasi protocol creat de Satoshi, open-source, care pot avea insa functionalitati diferite (ex. ether este un altcoin dedicat in special contractelor smart, monero ofera un grad mai mare de anonimitate, DASH are un sistem diferit de guvernare etc). Exista pe piata zeci de mii de propuneri de acest fel, unele legitime, altele indoielnice. Este important sa intelegeti tehnologia din spatele bitcoinului pentru a putea evalua un altcoin. De exemplu, protocolul trebuie sa fie open-source, la fel ca cel al lui Nakamoto, pentru a putea fi verificat. Minarea trebuie sa se poata face descentralizat, adica de orice participant care isi doreste sa mineze. Exista o seama de reguli pentru a va asigura ca nu investiti intr-o schema ponzi. Regula de baza este sa va interesati inainte de a investi.
Evident, multe dintre aceste altcoinuri au un potential real si, avand inca o comunitate mai mica decat cea a bitcoinului, pot sa fie mai mobile in implementarea de functionalitati revolutionare. Totusi, este important sa fiti bine informat in legatura cu capabilitatile si propunerile venite de la dezvoltatorii de altcoin.

 

mining-eth

mining-power

Minarea de altcoinuri

Multe ferme de mining au casat mineri de bitcoin aproape cu totul și se focalizează acum pe găzduirea de riguri de minare pentru diferite altcoinuri.  Asta pentru că au găsit o modalitate de minare care să îi mențină pe piață. Implică mai mult studiu și o mai bună cunoaștere a fluctuațiilor pieței, însă trecând prin planul de afaceri rând cu rând, cifrele arată chiar mai bine decât într-un an prielnic.

Cum puteți să faceți și voi aceeași rețetă

În primul rând, nu este o metodă recomandată oricui. Dacă nu cunoașteți piața, aparatele și regulile de mentenanță și nu vreți să faceți din minare un loc de muncă full time, atunci este mai bine să deschideți un contract cu profesioniștii și să îi lăsați să se ocupe de partea de minare, așteptând să vă intre profiturile la finalul fiecărei zi direct în portofel. Un astfel de contract vă costă mai puțin de 100 de dolari și poate să vă aducă profituri nete de aproximativ 400 de dolari pe lună, fără să punem la socoteală și ideea că pe parcurs ați putea să păstrați bitcoinii și să îi vindeți la cel mai bun preț.

Adică, de la momentul în care v-ați hotărât să vă implicați și până la momentul în care încep să vă intre banii în portofelul electronic nu mai trebuie să faceți mai nimic.

mining-rig

mining-zcash

Planul pentru cumpărarea și activarea de riguri de minare

Multe ferme de minare au reusit sa faca tranziția de la bitcoin către altcoinuri pentru a reuși să genereze profituri. Au început să scadă încă din vară sumele de bitcoin minate și să se orienteze pentru început pe ethereum, iar mai nou au scos contracte pentru un tip de minare mai flexibil. Anul acesta, au profitat de valul ethereum de dinainte de exploatarea vulnerabilității DAO, însă cel mai mult au câștigat de pe urma zcash-ului, care a avut o lansare explozivă.

În practică, cei interesați își pot comanda riguri de minare prin intermediul nostru. Aceste riguri pot rămâne în găzduirea și întreținerea fermei. De aici încolo, proprietarii au două opțiuni. Fie aleg ce monedă digitală își doresc să mineze încă de la început, putând să treacă pe parcurs la alte monede, sau pot sa ne ceara parerea noastra pentru a alege moneda minată la începutul fiecărei zile, în funcție de calculele de profitabilitate.

Printre monedele pe care le umarim se numără zcash, ethereum, ethereum classic, litecoin, monero sau DASH. Proprietarii rigurilor își deschid un portofel bitcoin iar sumele minate vor fi trimise direct către portofelul acestora, convertite direct în moneda lui Satoshi.    

Costurile afacerii la cheie

Așadar, avem o investiție inițială de 1942 de dolari americani. Fiecare rig conține 6 plăci AMD Radeon, care intră automat în proprietatea dumneavoastră.  Asta înseamnă că dacă vă hotărâți să întrerupeți colaborarea  vă trimit prin curier toată aparatura acasă.

Garantia pe placi este de 3 ani. In cazul unei defectiuni pe aceasta perioda, se schimba produsul cu unul nou.

Daca va uitati pe tabelele de mai sus observati ca fiecare rig produce mai  mult de 10% din investitia initiala.

Lunar, pentru tot rigul, vă costă 65 de dolari americani curentul, iar găzduirea și mentenanța aparaturii mai costă încă 5 dolari pentru fiecare placă (x6 plăci = 30 de dolari). Asistența și consultanța o facem gratuit. Deci, costurile lunare ajung la 95 de dolari, la care se adaugă prețul plăcilor din rig și al infrastructurii.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati telefonic la nr. 0786 440 438 sau email goanadupabitcoin@gmail.com