Recenzia despre Fission Coin a fost scrisă de Jesse Singh aici http://www.marketingxtreme.net/ și este preluată cu acordul autorului.

Probabil că cineva v-a abordat în legătură cu această companie, Fission Coin, ori pe rețelele sociale ori în persoană și acum vreți să știi dacă este de încredere sau nu, nu-i așa? Vestea bună este că faceți puțină muncă de cercetare. Suntem mândri de voi !

Mulți oameni se avântă în tot felul de oportunități de afaceri doar pentru că se face multă gălăgie în jurul lor și pentru că li se face o reclamă entuziastă, iar în cele din urmă se ard. Nu vreți să vă ardeți, nu-i așa?

În această recenzie o să vă explic câte puțin despre companie, despre produsele lor și despre planul de compensare ca să puteți să luați decizia cea mai bună – vă alăturați sau nu. Aflați dacă este pe bune sau țeapă.

Recenzie Fission Coin – pe bune sau țeapă?

Când am început să investighez compania, am observat că nu există informații pe site-ul Fission Coin despre cel care face cărțile.

M-am hotărât să sap mai adânc și am verificat domeniul site-ului Fission Coin (fissioncoin.com) și am aflat că a fost cumpărat pe 10 iunie 2016 și că informațiile sunt setate pe private. Deci nu am reușit să aflu cui îi aparține. Fir-ar să fie!

Conform site-ului Alexa, 35,4% din trafic vine din Rusia și 9,4% vine din Ucraina. Acesta este un indicator puternic că site-ul ar putea să opereze din Rusia.

Cam asta e tot ce am putut afla despre companie.

FissionCoin – produsele

Fission Coin nu are nici un fel de produse retail sau servicii… Afiliații pot să comercializeze doar membership-ul de afiliat Fission Coin.

Odată ce intră în joc, membrii Fission Coin pot să investească în puncte virtuale pe care Fission Coin le reprezintă ca pe o criptomonedă cu trei etaje.

Au un marketing nebun, spun că ”aplică teoria fisiunii în lanț la sistemul de minare a monezii”.Ce naiba mai înseamnă și asta? Minarea de monede nu se face de calculator? Ce fel de hardware poate să facă fisiune în lanț? Habar n-am!

Bun, să trecem la planul de recompense

Planul de recompense Fission Coin

Planul de recompense Fission Coin îi face pe afiliați să investească în trei tipuri de puncte virtuale.

 • Bronze (FCB)
 • Silver(FCS)
 • Gold (FCG)

Conform site-ului Fission Coin, compania crește valoarea acestor puncte virtuale în fiecare lună:

“Pre’ul monedei crește de la o lună la alta și nu scade niciodată. Moneda de bronz crește cu 3%; moneda de argint crește cu 4%; moneda de aur crește cu 5%

Când devi afiliat Fission Coin, poți să investești sumele minime următoare fie în FCB, FCS sau FCG, așa că poți să obți ROI de până la 3% pe zi timp de 120 de zile, care se adună la 360% în total.

 • FCB – Suma minimă de investiții este de 100 FCB
 • FCS – Suma minimă de investiții este de 500 FCS
 • FCG – Suma minimă de investiții este de 1000 FCG

Sumele de FCB, FCS și FCG în dolari americani se schimbă de la o lună la alta.

Ca să vă dau un exemplu de pe site-ul lor: FCB – $1.09 in August and $1.13 in September

 • FCS – $5.62 in august și $5.85 in septembrie
 • FCG – $11.58 in august și $12.16 in septembrie

Plata pe comision de referal

Comisioanele de referal sunt plătite într-o structură unilevel.

Pentru cei care nu știu ce este structura unilevel, iată un exemplu

 • Tu
 • Nivel 1: membri înregistrați de tine
 • Nivel 2: membri înregistrați de cei din Nivelul 1
 • Nivel 3: membri înregistrați de cei din Nivelul 2

Vedeți unde bat?

Poți să sponsorizezi cât de mulți oameni vrei, fără limită. Totuși, există o limită la nivele. Deci nu sunt mai multe nivele de 3 în această structură unilevel.

Acestea fiind spune, așa arată comisioanel de puncte virtuale în profituri

Nivelul 1 – afiliați recrutați de tine – 3%

Nivelul 2 – 2%

Nivelul 3 – 1%

Costuri de afiliere la Fission Coin

Afilierea la Fission Coin este gratuită, dar dacă vrei să fii plătit trebuie întâi să investești în punctele lor virtuale.

Asta se schimbă de la lună la lună, ar din august 2016 arată cam așa:

 • Investi’ia minimă în bronz – 100 FCB = 109$
 • Investiția minimă în argint – 500 FCS = 2 810$
 • Investiția minimă în aur – 1000 FCG = 11 580$

Fission Coin – verdictul

Compania arată bine pe hârtie.

”Fission Coin este cea mai bună monedă în care să îți economisești monedele electronice pentru că nu trebuie să îți faci griji în legătură cu volatilitatea prețului.

Aici, toate prețurile sunt fixe și cresc de la o lună la alta conform unui sistem de reguli.”

De asemenea, investiția minimă pentru o companie care nu se află pe piață de multă vreme e destul de mare. Și pretind că după 120 de zile începi să faci profit.

Problema este…

DE UNDE vin banii? Există pe undeva o sursă de venit care intră în companie în afară de investițiile membrilor noi?

Știți ce se întâmplă? Asta se întâmplă : profiturile sunt făcute de afiliați Fission Coin noi care investesc în aceste puncte virtuale. Investițiile de la noii membri plătesc pentru membrii existenți. Știți voi, ”profitul”…

Alt semnal de alarmă este faptul că pretind că valoarea punctelor lor virtuale nu scade și că nu poate decât să crească ??

Hai să fim serioși, când investești în ORICE afacere legitimă, or să fie suișuri și coborâșuri. În cele din urmă, afiliații vor face retrageri de bani de care nu dispun.

Din toate aceste motive, nu vă recomand compania…