BTC/RON
+3.21%
33774.00
BTC/EUR
+3.25%
7235.20
BTC/USD
+3.10%
8932.50
 • Pingback: SCoin – Scam sau afacere legitimă?()

 • Razvan Tiru

  Salut , in primul rand vreau sa mentionez ca daca erati profesionisti va informati mai mult despre aceasta companie care este serioasa si PLATESTE ,colaboreaza cu bancile ( vei primi un card MasterCard) si mai ales : CASTIGI FARA SA ADUCI PERSOANE !

  Unde zice ca se castiga doar din afiliere ?? Spuneti numai tampenii ,daca vrei devii membru asociat si inchiriezi un server ( cloud minning ) , dar ,comparabil cu cei de la Genesis spre exemplu unde stii cum minezi ,si alegi tu ce minezi , in CoinSpace este diferit pentru ca vor lansa propria criptovaluta S-Coin care deja este in BlockExplorer si care in curand o vom vedea si pe coinmarketcap.com , in acest an vor porni si dezvoltarea merchantului la nivel global si bineinteles acest proiect in premiera cu o viziune mult mai ampla decat Bitcoin va face diferenta si va reusi sa obtina prim planul pe piata sistemului monetar digital.

  Iar in prezentare costul ZERO (dupa cum ei spun si in alte video ) se refera la faptul ca acele cheltuieli de hardware si curent electric necesare pt minare NU SUNT AICI ,ci vei avea doar un cost initial ,la contractul anual unde devii membru asociat.

  Deci repet ,AFILIEREA nu e obligatorie pentru a obtine profit ,va rog sa stergeti aceste informatii gresite si sa nu informati gresit persoanele ( am dat din intamplare de acest articol ) ,dar fiind membru activ ,si mai ales ,castigand din S-Coin ( chiar daca nu este inca oficial in Blockchain ,ei platesc oricum ,cine este memrbu activ ca mine va poate confirma ) , pot striga in gura mare : COINSPACE ESTE O COMPANIE SERIOASA ,CU O VIZIUNE UNICA IN ACEST MOMENT PE PIATA CRIPTOVALUTELOR , PLATESTE ,COLABOREAZA CU BANCILE , IN ACEST AN VOR LANSA MONEDA SI MERCHANTUL ,asadar cine doreste sa profite de aceasta revolutie in domeniul sistemului monetar digital sa nu ezite si sa intre in CoinSpace ,iar moneda S-Coin cu siguranta in viitorul apropiat va avea prim planul pe piata criptovalutelor .
  O zi buna tututor !

 • Ionut Valentin Pop

  După ce ați scris aici încep să mă întreb dacă voi chiar trăiți pe planeta asta.
  1 la mână – dacă nu a-ți înțeles cum se face minarea vă puteați informa și singuri căci se găsesc informații peste tot internet, voi chiar vă așteptați să înțelegeți dintr-o conversație la telefon ?… imposibil
  2 la mână – știrea pe care se mizează a apărut la Antena 3 nu la ProTv
  3 la mână – moneda nu apare pe marketcap pentru că încă nu a fost lansată
  4 la mână – ce vă face pe voi să credeți că se va epuiza clientela ? cred că nici nu știți ce înseamnă network marketing
  După ce am citit chiar încep să mă întreb dacă articolul a fost scris de niște profesioniști sau de un adolescent de 13-14 ani.

 • Pingback: SCoin — афера или законный бизнес — Bitcoinrush()

 • Pingback: SCoin – афера или законный бизнес – Bitcoinrush()