Schimbul de bitcoin Gatecoin din Hong Kong a ales in fruntea comisiei de consultanta un roman

George Popescu a fost numit președinte al comisiei de consultanță la schimbul de bitcoin Gatecoin din Hong Kong. Fost director al BTPrime și actual mentor pentru startup-uri la MIT, George Popescu s-a alăturat echipei Gatecoin ca director al comisiei de consultanță.

După ce BTPrime a intrat în insolvență la începutul anului, din cauza volatilității pieței cauzată de problemele francului elvețian, faptul că George Popescu s-a întors la domeniul pe care este specializat în mediul academic odată cu alăturarea la Institutul de Tehnologie din Massagchusetts (MIT) ca mentor pentru startup-uri.

Competențele lui George Popescu la MIT presupun și consultanță pentru antreprenorii din cadrul universității (studenți, absolvenți, profesori și personal) care se concentrează pe dezvoltarea personală. Obiectivul este să îi ajute să își realizeze planurile de afaceri. El însuși este absolvent al universității de top, pe care a absolvit-o în 2007, după un master în științe, inginerie mecanică și informatică.

În luna decemtrie, acesta și-a început activitatea cu Alt-Options SRL, broker în spațiul bitcoin și al derivativelor monedelor cripto, post pe care încă îl deține. A avut de asemenea o  colaborare pe o perioadă de 8 luni ca director de strategii la Currency Mountain Holding.

Între timp, acesta a aceptat încă o funcție, pe lângă activitatea din cadrul universității, servind ca președinte în comisia de consultanță de la Gatecoin, casa de schimb bitcoin originară din Hong Kong.

Despre activitatea sa în cadrul Gatecoin, Popescu a spus ”Bitcoin a fost creat pentru a revoluționa felul în care se efectuează plățile. Plata cu bitcoin se face instantaneu, este 100% sigură și este de departe cea mai ieftină. Va influența viața oamenilor în aceeași măsură în care au făcut-o banii de hârtie atunci când au înlocuit monedele de aur și argint. De-a lungul istoriei oamenilor, Asia a fost întotdeauna un centru al inovației și creșterii.  Gatecoin este la locul potrivit și la momentul potrivit pentru a face exact ceea ce trebuie să facă.”

Cei de la Gatecoin au vorbit despre planurile de viitor pentru companie și au spus că urmează să lanseze tehnologii interesante pe care le-au dezvoltat încă de la lansarea startup-ului la începutul anului, și că lucrează îndeaproape cu băncile și instituțiile financiare pentru a dezvolta soluții de plată eficiente din punct de vedere al costurilor.

Au spus de asemenea că au ales o serie de profesioniști din industrie în comisia de consultanță, al cărei scop este să ajute schimbul Gatecoin să crească în piața B2B pentru criptomonedă. Printre membrii comisiei se numără:

Jean Marie Mognetti, care este partener senior la Global Advisors (Jersey), manager de investiții care se află la originea primului vehicul de investiții reglementat bitcoin, și anume fondul Global Advisors Bitcoin Investment (GABI).

Jaque Tepe, care aduce 16 ani de experiență în industria brokerajului, printre responsabilitățile sale numărându-se funcția de director de informații și director global pe vânzări IT la Newedge în Asia.

Louis Bellver, cel care a contribuit la înființarea primei bănci online din Spania acum 20 de ani și care de atunci și-a construit o carieră la vârful domeniului bancar. Bellver este acum director la FIG Financial Institution, divizia pentru o bancă de investiții majoră.

Ian Brodie, care are 25 de ani de experiență în management IT, după ce a lucrat pentru nume mari din Franța și Hong Kong. Acum este director la Pandora IT.

Împreună, membri comisiei de consultanță de la Gatecoin vin cu o experiență bogată în antreprenoriat, în domeniul bancar și sistemele de schimb, ceea ce va ajuta Gatecoin să crească și să captureze piața B2B digitală curentă. ”Scopul nostru este să creăm un grup de consultanți cu o experiență neprețuită și cu o vedere din interior care să ducă Gatecoin către următorul nivel” a declarat Menant ”Sunt încrezător că membri comisiei noastre ne vor ajuta să obținem acest lucru.

Ike

Postari recente

Fosti dezvoltatori Morgan Stanley lansează o nouă platformă de derivative cripto

Opt foști dezvoltatori de bază de la una dintre cele mai importante bănci de investiții de pe Wall Street, Morgan… Citeste mai mult

5 ore

Banque de France anunță că va testa CBDC în 2020

Banque De France, banca centrală a Franței, a anunțat că intenționează să înceapă testarea unei monede digitale în primul trimestru… Citeste mai mult

5 ore

SEC are un nou șef al diviziunii cyber

Autoritatea americană SEC a anunțat numirea Kristinei Littman în funcția de șef al diviziunii cibernetice. Aceasta ocupă postul ocupat anterior… Citeste mai mult

8 ore

Insulele Virgine Britanice anunță planurile pentru o monedă digitală

Guvernul Insulelor Virgine Britanice va anunța planurile de lansare ale unei monede digitale proprii. Anunțul va fi realizat în cadrul… Citeste mai mult

9 ore

Sinteza cripto 4 Decembrie – Încă un ETP Bitcoin lichidat fizic pe bursa SIX – Bithumb lansează un sistem de identificare pentru clienți

Încă un ETP Bitcoin lichidat fizic pe bursa SIX Compania americană WisdomTree Investments a lansat un ETP Bitcoin lichidat fizic… Citeste mai mult

21 de ore

SoFi obține BitLicense

Furnizorul de împrumuturi pentru studenți și servicii financiare SoFi a obținut cea de-a 24-a licență de monedă digitala din New… Citeste mai mult

o zi