Categorii: Pretul Bitcoin

Analiza tehnica a pretului bitcoin – 7 septembrie 2015

Atenție, orice predicție economică și analiză de preț bitcoin este orientativă. Nici un analist nu poate garanta acuratețea perfectă a datelor furnizate.

Așa cum se vorbea și în analizele anterioare, au început să se vadă rezultatele muncii taurilor, care au reușit să apere zona de suport de 220-225 de dolari americani. În acest sfârșit de săptămână moneda bitcoin a crescut cu 5,29 de procente, până la 241,01 dolari.

Pe perioada ultimelor mișcări de preț, moneda bitcoin a reușit să depășească zona de rezistență pe termen scurt care l-a ținut pe loc timp de mai multe sesiuni.

Structura graficului bitcoin – încă din 19 august, moneda bitcoin s-a tranzacționat mai jos de capacul de 235 de dolari (am discutat despre zona de rezistență în analizele anterioare). În acest week-end, vânzătorii la scurt nu au mai avut răbdare, așa că în cele din urmă taurii au câștigat. Conform structurii grficului, putem interpreta o schimbare a zonei de rezistență în jurul prețului de 260-270 de dolari.

Mișcarea medie – moneda bitcoin se tranzacționează deasupra SMA-ului pe 30 de zile de 239,6230 dolari americani. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă se va susține sau nu deasupra acestui nivel. SMA-ul pe 200 de zile de 250,4675$ va fi următorul obstacol peste care taurii trebuie să treacă.

Retragere Fibonaccieste de asemenea de notat că moneda bitcoin se află în acest moment fix sub retragerea Fibonacci de 38,2% a întregii prăbușiri de la 318$ la 198$. Fiți cu ochii pe retragerea fibonacii de 50% (258$)

Mișcarea medie convergentă divergentă – MACD se apropie rapid de Signal Line, ceea ce crește și Histograma. Ultima citire a valorilor MACD și Signal Line sunt totuși în zona negativă (așa cum se poate vedea și în graficul de mai sus).

Indexul de flux monetar – MFI se află acum la o aruncătură de băț de zona de supravânzare, ultima sa valoare fiind de 73,5319 (valorile de peste 80 indică supravânzare).

Indexul de forță relativă – RSI a străpuns în sfârșit borna de 50, după o perioadă prelungită de slăbiciune, iar acum se află la 51,6032.

Concluzii

Dacă elanul taurilor se accelerează, atunci moneda bitcoin se poate îndrepta către 260 de dolari americani, dar mai departe de această sumă ne așteptăm să se confrunte cu presiune de vânzare foarte mare, așadar ieșiți la momentul potrivit. Prețul de rezistență de 235 de dolari americani ar trebui acum să se comporte ca o linie de suport.

Ike

Postari recente

Vulnerabilitate Ledger care ar putea duce la pierderea de Bitcoin

Un raport publicat de dezvoltatorul Mohammed Nokhbeh de la Liquality a descris o vulnerabilitate a… Citeste mai mult

2 zile

Atac de 51% asupra rețelei ETC, cu profit de 5 milioane de dolari

Conform unei analize realizate de firma Bitquery , în perioada 31 iulie-1 august a avut… Citeste mai mult

3 zile

Proiectul Cosmos – internetul blockchain-urilor

Proiectul Cosmos caută să rezolve problema comunicării între diferitele tipuri de blockchain-uri, pentru a genera… Citeste mai mult

3 zile

Membrii ai congresului SUA solicită IRS să sprijine sistemul de staking

Patru membrii ai congresului SUA au trimis o scrisoare IRS pentru a solicita autorității de… Citeste mai mult

4 zile

Recompensă de 400 milioane $ pentru identificarea hackerilor Bitfinex

După patru ani, exchange-ul Bitfinex a decis să solicite ajutor pentru a identifica hackerii și… Citeste mai mult

4 zile

Bitcoin va continua evoluția pozitivă urmat de Ethereum si ChainLink, este de parere analistul Josh Rager

Weekendul agitat pentru piața cripto a generat optimism pentru analistul Josh Rager. El este de… Citeste mai mult

5 zile