Bitcoin crește pentru a patra zi consecutivă – Mike Novogratz este mult mai optimist!

În cursul zilei de joi, prețul Bitcoin (BTC) a crescut până peste ptagul de 7.000 de dolari pentru prima dată în trei săptămâni. Pentru scurt timp, criptomoneda s-a tranzacționat în jurul valorii de 7200$, după care a înregistrat o corecție la 6800$.

Acesta este cea de-a patra zi consecutivă în care Bitcoin înregistează creșteri, determinând mulți analiști să declare că perioada de sell-off s-a încheiat.

Piețele bursiere au înregistrat de asemenea o ușoară creștere, în ciuda faptului că presa publică în continuare face previziuni sumbre cu privire la pandemia de COVID-19. Analiștii se așteaptă la un alt val de dumping pe bursele din SUA din cauza consecințelor economice ale virusului.

Traderul Josh Rager a avertizat că evoluția actuală nu are sens, dar investitorii trebuie să se descurce cum pot cu situația dată:

„Bitcoin crește, acțiunile cresc, șomajul și cazurile covid cresc. Nu încercați să înțelegeți, doar tranzacționați piața care vi se oferă. În acest moment, Bitcoin are suport la o rezistență anterioară și probabil că va crește la 7000$”.

Mike Novogratz este mult mai optimist in privinta Bitcoin

La rândul său, Mike Novogratz este mult mai optimist, deoarece SUA se pregătește să injecteze aproximativ 4 trilioane de dolari în sistemul financiar global. CEO-ul firmei de investiții Galaxy Digital este de părere că aceste măsuri vor „reduce” valoarea dolarului.

“Asta este literalmente imprimare de bani în masă”,

a declarat Novogratz joi pentru CNBC.

“Primesc apeluri de la investitori mari cu care nu am discutat niciodată, care îmi cer: Spuneți-mi despre acest bitcoin”.

Novogratz a declarat că se așteaptă ca prețul Bitcoin să se dubleze în următoarele șase luni, mai ales în condițiile în care halvingul va avea loc în aproximativ șase săptămâni.

Ike

Vezi comentarii

Postari recente

Binance adaugă opțiuni ETH și XRP

Exchange-ul Binance a anunțat că a adăugat contracte de opțiuni pentru Ethereum și, o premieră… Citeste mai mult

2 ore

Basistul Coldplay investește în aplicația de tranzacționare Bitcoin Zumo

Basistul popularei trupei de rock Coldplay, Guy Berryman, finanțeaza platforma de tranzacționare Bitcoin Zumo. Conform… Citeste mai mult

3 ore

Un hacker vinde date furate de la Trezor, Ledger și Shapeshift

Firma de cybersecurity Under The Breach a anunțat că a identificat un anunț de vânzare… Citeste mai mult

5 ore

Binance și Eosfinex devin supraveghetori în rețeaua Equilibrium

Exchange-urile Binance și EOSfinex s-au alăturat echipei distribuite de supraveghere care aprobă contractele și modificările… Citeste mai mult

8 ore

Scădere de preț pentru Bitcoin până la 8700$

În acest weekened, Bitcoin a înregistrat o scădere de aprope 500$, coborând până în jurul… Citeste mai mult

10 ore