Aboneaza-te la newsletter-ul GoanaDupaBitcoin!

Multumim pentru incredere. Promitem sa tratam informatiile pe care ni le dai cu respect. Vei primi un newsletter saptamanal cu cele mai importante stiri despre criptomoneda.
Adresa email

Meetup Iasi 2017

RoTrading şi GoanaDupăBitcoin organizează un nou meetup dedicat 100% monedei bitcoin.

Preţul a crescut masiv în ultima perioadă. Dezbaterea legată de îmbunătăţirea protocolului este mai bine tranşată decât era acum două luni. Peste tot în lume, guvernele discută soluţii de reglementare şi implementare şi nu despre interzicere şi frânare. Despre toate acestea şi multe altele vrem să vorbim cu comunitatea pe 3 iunie, la Iaşi.

Ne dorim să aducem împreună oamenii de afaceri, traderii şi utilizatorii din sistemul bitcoin, la cel mai mare meetup din Iaşi. Specialişti din domeniu şi veteranii de pe piaţă vă vor sta la dispoziţie cu răspunsuri la întrebări. Aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre trading direct de la profesionişti, cum funcţionează tehnologia din spatele criptomonedei şi care este relaţia dintre instituţiile tradiţionale şi bitcoin.

Evenimentul se desfăşoară la Iaşi, pe 3 iunie 2017, la hotel Ciric.
Rezervările se fac prin GoanaDupăBitcoin – click pentru a completa formularul.
Preţul unui meniu este de 200 de lei (include bufet suedez şi open bar).

Pentru că evenimentul va dura până seara târziu, vă putem intermedia şi cazarea. Avem la dispoziţie 17 camere duble în valoare de 150 de lei pe noapte şi 3 apartamente în valoare de 200 de lei pe noapte, la acelaşi hotel Ciric unde are loc şi evenimentul. Plata se poate face desigur şi în bitcoin.