PwC colaborează cu ChainSecurity pentru extinderea serviciilor de audit a contractelor digitale

Filiala elvețiană a companiei PwC a încheiat un parteneriat cu ChainSecurity pentru extinderea serviciilor de audit a contractelor digitale.

Potrivit unui comunicat de presă, PwC speră că, împreună cu echipa ChainSecurity, firma va deveni „liderul mondial în auditul contractelor inteligente”:

„Ca parte integrantă a PwC Elveția, echipa ChainSecurity se va concentra pe accelerarea auditurilor de blockchain PwC Switzerland, incluzând audituri tehnice ale contractelor inteligente și platformelor blockchain, precum și a riscurilor de acoperire a serviciilor pentru clienții cu active crypto.”

Purtătorul de cuvânt al PwC a explicat:

„Ne așteptăm ca cererile pieței să crească rapid pe măsură ce tehnologia blockchain devine mainstream. Suntem foarte investiți în dezvoltarea capacităților noastre în jurul blockchain-ului într-un mod în care să ne păstreze poziția de lider pe această piață. Așa cum am demostrat cu adăugarea echipei ChainSecurity, vom continua să creștem expertiza noastră pentru a anticipa aceste nevoi pe baza modului în care vedem dezvoltarea pieței. ”

Auditul contractelor inteligente esential pentru prevenirea vulnerabilității pe blockchain

ChainSecurity a colaborat cu peste 75 de companii blockchain. În ianuarie, echipa a descoperit și o vulnerabilitate de securitate într-o actualizare Ethereum. Descoperirea a avut ca rezultat amânarea hard fork-ului și a prevenit adăugarea vulnerabilității la blockchain.

Contractele inteligente înregistrează o adopție mai largă și așteptări în continuă creștere în ceea ce privește potențialul lor. De exemplu, luna trecută, vicepreședintele Ticketmaster a discutat despre valoarea pe care contractele inteligente o pot aduce industriei de ticketing.

Ce este un contract inteligent?

Cu toate acestea, se acordă multă atenție securității unor astfel de contracte, având în vedere cât de dezastruoasă poate fi exploatarea unei vulnerabilități. Un exemplu binecunoscut este cazul DAO din iunie 2016. O vulnerabilitate a contractului a facilitat un furt de aproximativ 60 de milioane de dolari în active cripto.

Ike

Postari recente

China susține că exchange-urile cripto falsifică volumele de tranzacții

Asociația Națională a Finanțelor pe Internet din China (NIFA), o organizație de autoreglementare înființată de… Citeste mai mult

2 zile

Brave adaugă un milion de utilizatori în luna martie

În perioada de carantină, browserul Brave a adăugat 1 milion de utilizatori suplimentari. CEO-ul Brave,… Citeste mai mult

2 zile

Venezuela da bonus medicilor câte un Petro

Guvernul venezuelean a anunțat că medicii activi din țară vor primi bonus câte un Petro.… Citeste mai mult

2 zile

Lightning Labs lansează un nou protocol ce redefinește plățile online

Pe data de 30 martie, Lightning Labs a publicat specificațiile pentru Lightning Service Authentication Tokens… Citeste mai mult

2 zile

Autoritățile din Filipine avertizează despre schema Ponzi Bitcoin Revolution

Autoritatea de supraveghere financiara din Filipine a avertizat populația despre o schemă cripto Ponzi denumită… Citeste mai mult

2 zile