BiboxEurope, succes neașteptat pentru funcția de Insta-Buy de Bitcoin

Lansată pe 20 august, funcția de Insta-Buy de Bitcoin și ETH de pe platforma BiboxEurope a avut un succes neașteptat pentru companie. Cei 52 de Bitcoin și 276 ETH puse la dispoziția clienților au fost cumpărate în doar câteva ore. Din acest motiv, compania a fost nevoită să suspende opțiunea pentru o săptămână, pentru alimentarea conturilor. În prezent, opțiunea a fost reactivată.

Funcția Insta-Buy utilizatorilor să achiziționeze BTC și ETH cu EUR și GBP folosind carduri de credit VISA și MasterCard. Are cea mai mică taxă de tranzacție de 2,9%, mai mică decât cele ale exchange-urilor Coinbase și Binance.

Cumpara Bitcoin

BiboxEurope a fost lansată la începutul lunii august și este o platformă exchange de criptomonede ce pare să câștige rapid popularitate în rândul utilizatorilor.

Prețul Bitcoin scade sub 9500$

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin a scăzut de la 10.200$ la 9.400$, după o săptămână de consolidare. Analiștii se așteptau la o schimbare a traiectoriei de evoluție, dar cea mai mare pare păreau optimiști și se așteptau la o creștere de preț.

În prezent, BTC încearcă să revină peste pragul de 9500$, însă graficele tehnice avertizeză că dacă prețul nu se menține deasupra nivelului de sprijin de 9000$, următoarea oprire va fi la 8.800$ sau chiar 8.500$.

Celalate criptomonede au înregistrat de asemenea scăderi între 5 și 12%, ceea ce a dus evaluarea totală a pieței la 246 miliarde, față de 270 miliarde înregistrate la începutul săptămânii.

Compania de minare cripto Hut8 raportează profituri pe ale doilea trimestru al anului

Hut 8 Mining Corp., o firmă minieră bitcoin listată la Bursa din Toronto, a raportat profituri în al doilea trimestru al anului 2019.

Compania a înregistrat un profit net de 33,7 milioane de dolari canadieni (~ 25,3 milioane USD), iar veniturile au crescut la 28,3 milioane de dolari canadieni (~ 21,3 milioane USD).

„Q2-2019 reprezintă cel mai bun trimestru al Hut 8 din toate punctele de vedere de când ne-am început activitatea”,

a declarat Andrew Kiguel, CEO-ul Hut 8.

Kiguel a mai spus că Hut 8 a implementat măsuri „semnificative” de reducere a costurilor la sfârșitul anului 2018, pentru a asigura venituri semnificative în acest an.

Sirin Labs lansează smartphone-ul Finney în Singapore

Sirin Labs a anunțat lansarea telefonului blockchain Finney în Singapore, unde este disponibil exclusiv prin rețeaua de electronice Courts. Smartphone-ul dedicat criptomonedelor are un portofel crypto integrat și izolat de procesor, cu un sistem de securitate ”de nivel militar”.

Finney a fost proiectat cu un ecran sigur care trebuie activat fizic înainte de efectuarea tranzacțiilor. Portofelul Crypto încorporat permite tranzacții convenabile, împreună cu un serviciu de exchange care poate fi utilizat fără a fi nevoie de o platformă terță. Prețul smartphone-ului Finney este de 1.899$. Are un sistem de operare dezvoltat de Sirin Labs special pentru a fi compatibil cu tehnologia blockchain.