Sinteza cripto 11 iulie – Binance lansează oficial opțiunea de margin trading

Binance lansează oficial opțiunea de margin trading

Exchange -ul Binance lansează versiunea 2.0 a platformei sale, introducând oficial opțiunea de margin trading. Contrar zvonurilor ce au circulat anterior, suma care poate fi împrumutată este de doar 3 ori valoarea garanției.

“Soldul dvs. de portofel determină suma fondurilor pe care le puteți împrumuta pentru margin trading, la o rată fixă de 3: 1 (3x). Deci, dacă aveți 1 BTC, puteți împrumuta încă 2 “,

explică Binance într-un tutorial.

Pentru a utiliza serviciul, traderii trebuie să fi trecut printr-o verificare a identității și trebuie să aibă autentificarea cu doi factori activată.

Margin trading implică un comision de 0.02% pentru Bitcoin (BTC), ethereum (ETH), XRP, Tron (TRX) și Tether (USDT) inițial. Pentru BNB, comisionul va fi de 0.01%.

Bitcoin fluctuează cu aproape 2000$ în 24 de ore

Prețul Bitcoin a atins 13.130$ ieri, scăzând ulterior până la 11.350$. Per ansamblu, analiștii nu sunt îngrijorați cu privire la această evoluție, deoarece este un semnal de interes pe piață. În prezent, BTC a început să recupereze pierderea, tranzacționându-se în jusul valorii de 11.700$.


Restul pieței cripto a înregistrat scăderi semnificative, între 10 și 20%. Cu toate acestea, evaluarea totală a pieței este de aproximativ 318 miliarde de dolari.

Noi reguli pentru exchange – urile cripto ce operează în Canada

Canada și-a actualizat regulile de prevenire a spălării banilor, făcând schimbări care vor afecta exchange -urile cripto din țară. Aceste reglementări vor intra în vigoare începând cu luna iunie 2020.

Regulile clasifică acum platformele ca firme care asigură servicii de plată și trebuie să “îndeplinească toate obligațiile, inclusiv prin implementarea unui program complet de conformitate și înregistrarea la FINTRAC”.

În plus, orice tranzacție care depășește suma de 10.000 CAD – indiferent că este depozit sau plată – trebuie să fie înregistrată și raportată.

Coinbase planifică să înființeze o firmă de asigurare pentru criptomonede

Coinbase a confirmat că poartă discuții cu compania Aon pentru a crea o firmă reglementată de asigurări. Exchange-ul dorește să aibă o metodă de a-și proteja clienții de hacking și pierderi neașteptate de fonduri.

Coinbase și Aon văd această structură ca o soluție potențială la lipsa de servicii de asigurare disponibile pentru piața cripto. În prezent, multe exchange -uri se auto-asigură prin crearea unor fonduri interne care să acopere eventualele pierderi.

Problema cu această abordare este lipsa de structură formală, generând tentația de a accesa fondurile pentru alte scopuri.

Ike

Postari recente

Binance devine validator în rețeaua Elrond

Proiectul Elrond a anunțat că Binance va deveni validator în rețeaua sa, în pregătire pentru… Citeste mai mult

21 de ore

Jucătorii Fortnite au adoptat tokenurile Reddit mai repede decât cei din r/Cryptocurrency

Într-o evoluție ironică, jucătorii de Fortnite s-au dovedit a fi mai entuziasmați cu privire la… Citeste mai mult

22 de ore

Utilizatorii Coinbase primesc un airdrop OMG

Utilizatorii exchange-ului Coinbase care au stocat Ethereum în conturile lor în ultimii trei ani sunt… Citeste mai mult

23 de ore

Autoritatea concurenței din Franța analizează industria plăților

Autoritatea franceză pentru concurență a decis să investigheze direcția de evoluție a industriei plăților, mai… Citeste mai mult

o zi

Fondurile cripto cumpără Bitcoin pentru investitorii instituționali

Cel mai mare administrator de active digitale din lume, Grayscale Investments, continuă să-și accelereze rata… Citeste mai mult

o zi