Sinteza cripto 9 iulie – Bitcoin depășește valoarea de 12.000$ – BitTorrent lansează un software de optimizare a descărcărilor, bazat pe tokenul BTT

Bitcoin depășește valoarea de 12.000$

În ultimele 24 de ore, prețul Bitcoin depășește pragul de 12.000$, ajungând chiar la 12.780$ pentru scurt timp. În plus, dominanța BTC pe piață a atins valoarea de 64%, un nivel ce nu a mai fost atins în ultimii doi ani.

Cumpara Bitcoin la cel mai bun pret din Romania

O creștere a prețului, însoțită de o creștere a ratei de dominanță, indică faptul că investitorii se implică pe piață de temren lung. Analiștii sunt optimiști că în perioada următoare, prețul Bitcoin ar putea ajunge la 13.000$. În prezent, Bitcoin se tranzacționează la 12.300$.

BitTorrent lansează un software de optimizare a descărcărilor, bazat pe tokenul BTT

Clientul torrent peer-to-peer a lansat un software de optimizare a descărcărilor denumit BitTorrent Speed. Comunicatul oficial al companiei subliniază că utilizatorii pot obține tokenul BTT ca recompensă pentru seeding și lățime de bandă. De asemenea, fișierele pot să fie descărcate mai rapid prin cheltuirea de BTT.

Bittorrent Speed va fi acum integrat în toate versiunile programului μTorrent Classic pentru Windows.
Un portofel integrat a fost lansat pentru a permite utilizatorilor să-și gestioneze tokenurile.

ShapeShift lansează o platformă non-custodială ce integrează portofelele hardware

Compania elvețiană ShapeShift a lansat nouă platformă non-custodială pentru criptomonede care operează pe mai multe blockchain-uri.

Noua platformă ShapeShift oferă o suită integrată pentru gestionarea activelor digitale, permițând un instrument end-to-end pentru stocarea, cumpărarea, vânzarea, tranzacționarea și urmărirea criptomonedelor. Aceasta oferă suport pentru 50 de criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Eter (ETH) și litecoin (LTC) și este dedicată clienților retail.

Utilizatorii pot integra portofelele hardware precum Trezor sau KeepKey de la ShapeShift, iar cheile private rămân sub controlul lor.

Bitstamp lansează propriul nod Bitcoin Lightning Network

Exchange-ul Bitstamp a anunțat că a lansat un nod Lightning pentru a facilita dezvoltarea rețelei Bitcoin’s Lightning Network (LN). Reprezentanții companiei au declarat că tehnologia
”reprezintă următorul pas pentru Bitcoin și unul dintre sistemele de plăți ale viitorului”.

Rețeaua Lightning funcționează ca un al doilea layer pe rețeaua Bitcoin și este concepută pentru a permite tranzacții rapide și fără taxe. Acestea au loc prin intermediul unor canale de plată care pot fi întreținute de utilizatori. LN are rolul de a rezolva problema de scalabilitate a Bitcoin prin mutarea majorității tranzacțiilor în afara lanțului.

Ike

Postari recente

Binance devine validator în rețeaua Elrond

Proiectul Elrond a anunțat că Binance va deveni validator în rețeaua sa, în pregătire pentru… Citeste mai mult

19 ore

Jucătorii Fortnite au adoptat tokenurile Reddit mai repede decât cei din r/Cryptocurrency

Într-o evoluție ironică, jucătorii de Fortnite s-au dovedit a fi mai entuziasmați cu privire la… Citeste mai mult

20 de ore

Utilizatorii Coinbase primesc un airdrop OMG

Utilizatorii exchange-ului Coinbase care au stocat Ethereum în conturile lor în ultimii trei ani sunt… Citeste mai mult

22 de ore

Autoritatea concurenței din Franța analizează industria plăților

Autoritatea franceză pentru concurență a decis să investigheze direcția de evoluție a industriei plăților, mai… Citeste mai mult

23 de ore

Fondurile cripto cumpără Bitcoin pentru investitorii instituționali

Cel mai mare administrator de active digitale din lume, Grayscale Investments, continuă să-și accelereze rata… Citeste mai mult

o zi