BTC/EUR
+0.20%
34924.00
ETH/EUR
+5.54%
2175.01
ZEC/EUR
+6.61%
98.71
Bitcoin este o schemă piramidală

4
Leave a Reply

3 Subiecte de discutie
2 Raspunsuri la subiect
0 Followeri
 
Comentariul cu cele mai multe reactii
Cele mai in voga subiecte
4 Autori comentarii
  Urmareste  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifica despre
Fekete Alexandru

Dragii mei caut nu chiar demult pe cineva care mi-ar putea explica pe inţelesul meu care este de nivel mediu schema concretă dar absolut concretă şi modulară a softului care este la baza bitcoin ului de oarecum băbeşte ca să fie înţeleasă apoi de mine şi de alte milioane sau miliarde de oameni. Deci stimaţi domni doamne provocarea este făcută acum şi de către mine. Vă doresc succes şi spor la treabă. As propune o mică sugestie aşa ca de început: nu ar stica cu o exemplificare cu date concrete dar bineânţeles fictive, poate aşa se va înţelege mai bine.… Citeste mai mult »

Stimați prieteni Goanadupăbitcoin ! Cred că ceățeanul Tendayi Kapfidze a avut o halucinație nocturnă atunci când a afirmat că Bitcoinul ar fi o schemă piramidală. Am lucrat mult în MLM uneori cu bune rezultate , de exemplu în lumea asigurărilor de viață. Dușmanul nostru neînduplecat erau aceste scheme piramidale. Caritasul, Lupușorul , FNI-ul și încă vreo două mărunte au fost scheme piramidale cu existență efemeră, eliminate rapid de piață. MLM-urile sunt însă o formă desăvârșită a comerțului colectiv.MLM-urile sunt o formă de comerț de socializare care din păcate nu a prins la noi la români în toată plenitudinea lui. Toate… Citeste mai mult »

Domn.Doamna

Eu zic ca cei de la digi24 si WS au fost platiti de cineva mare probabil din guvern pentru a incerca sa sperie lumea si cumva sa încerce sa oprească bitcoin din inlocuirea sistemului financiar controlat de guvern pentru a le permite sa fure cu lejeritate.