Global Macro Investor: Bitcoin poate ajunge la 1 milion de dolari în cinci ani

Un raport transmis către clienți de Global Macro Investor prezintă un viitor negru pentru piața financiară. Potrivit CEO-ului Raoul Pal, care a fost autorul raportului, pandemia a accentuat slăbiciunile sistemice pe piețele globale. El a subliniat că sistemele de pensii se vor prăbuși, odată cu piețele bursiere.

Metode de a castiga criptomonede – Cum poti sa faci bani cu Bitcoin?

Pentru Pal, Bitcoin reprezintă o oportunitate pentru a ieși din status quo-ul care se deteriorează rapid.
El susține că, în timp ce aurul ar putea crește de cinci ori în următorii cinci ani, BTC are un potențial mult mai mare.

„Cred că Bitcoin poate ajunge la 1 milion USD în aceeași perioadă. Cred că se poate trece de la o clasă de active de 200 miliarde de dolari la o clasă de active de 10 trilioane de dolari”.

Raportul a concluzionat că Bitcoin „nu este doar o monedă sau un depozit de valoare”.

”Este un întreg sistem de valori de încredere, verificat, sigur, financiar și contabilizat, care nu poate fi creat niciodată în afara algoritmului criptografic. Este pur și simplu viitorul întregului nostru mediu de schimb, incluzând banii și platforma pe care operează”.

CEO-ul Bakkt demisionează după doar 4 luni

Ieri, Bakkt a anunțat că CEO-ul Mike Blandina a demisionat după doar 4 luni. El a înlocuit-o pe Kelly Loeffler după ce aceasta a devenit senator în SUA. În locul lui Blandina a fost numit în funcția de director general interimar al companiei David Clifton. Acesta ocupa postul de vicepreședinte de integrare la compania mamă a Bakkt, Intercontinental Exchange.

Unele dintre zvonurile care circulă în industrie sugerează că Blandina se va muta la banca de investiții JP Morgan Chase.

Bakkt a lansat contracte Bitcoin futures decontate fizic în toamna anului trecut, precum și opțiuni și futures decontate în numerar în decembrie. Platforma a înregistrat volume de tranzacționare reduse, inclusiv perioade în care aceste contracte nu s-au tranzacționat deloc. În prezent, Bakkt dezvoltă o aplicație de plăți dedicată comercianților retail.

Co-fondatoarea Cointelegraph a decedat la 29 de ani

Toni Lane Casserly – cunoscută drept „Ioana DArc a Blockchain” și cofondatoarea site-ului de știri cripto Cointelegraph – a murit la vârsta de 29 de ani. Conform declarațiilor familiei, ea era bolnavă de anul trecut în august, dar nu au fost oferite detalii suplimentare.

Casserly a creat Cointelegraph în 2013 și de atunci a devenit unul dintre liderii comunității blockchain. În 2015, ea a fondat și o organizație non-profit bazată pe Bitcoin care a ajutat comunitățile africane în timpul epidemiei Ebola.

Ulterior, Casserly a devenit consilier pentru mai multe companii și asociații financiare din întreaga lume, inclusiv Bosch, Națiunile Unite, HSBC și Institute for the Future.

CryptoZZ