Unul dintre cele mai vechi exchange-uri cripto de pe piață, Bitstamp, a anunțat că va utiliza serviciile de custodie oferite de BitGo.

Conform site-ului oficial, BitGo Trust este un custode calificat care oferă tehnologie de stocare la rece în bancă de clasa a III-a. În plus, activele Bitstamp vor fi protejate de polița de asigurare BitGo de 100 milioane USD (USD). În conformitate cu comunicatul oficial, Mike Belshe, CEO al BitGo, a declarat:

vinde bitcoin

„Instituțiile au nevoie de mult mai mult decât de o aplicație cu grafice frumoase. Au nevoie de securitate adecvată, care include tehnologie, oameni și procese și au nevoie de servicii pentru clienți excepționale. Suntem mândri că am câștigat încrederea Bitstamp și colaborarea lor în afaceri.”

Procesul de transfer a inceput

Exchange-ul Bitstamp a inceput transferul activelor în portofelele BitGo pe 10 octombrie 2019. În timpul procesului, utilizatorii nu vor fi afectați și nu trebuie să acționeze în vreun fel.

CTO Bitstamp, David Osojnik, a declarat:

„BitGo a fost unul dintre cei mai de încredere parteneri de mai mulți ani și aceasta este o extensie firească a relației noastre. Concentrarea exclusivă a acestora asupra serviciilor instituționale le-a permis să dezvolte tehnologia și procesele necesare pentru activitatea noastră de exchange de criptomonede solid și compatibil. “

În prezent, Bitstamp este cel de-al 11-lea cel mai mare exchange de criptomonede, în funcție de volumul de tranzacții zilnice, conform datelor de la Coin360. Bursa are un volum raportat de 24 de ore de 150,7 milioane USD.

BitGo a lansat recent un nou serviciu de staking pentru clienții care își depozitează activele în BitGo Trust. Noul serviciu va putea fi utilizat deocamdată pentru criptomonedele Dash (DASH) și Algorand (ALGO).