Bitpanda încheie un IEO de 43.6 milioane de euro și lansează un exchange global

Exchange-ul Bitpanda, înregistrat în Viena, a încheiat cu succes un IEO în vloare de 43.6 milioane de euro. Fondurile obținute prin vânzarea tokenului BEST vor fi folosite pentru dezvoltarea Bitpanda Global Exchange. Platforma va activa în 54 de țări.

Bitpanda GE este dedicat traderilor profesioniști și investitorilor insitutționali cu experiență. Exchange-ul oferă tranzacționarea cripto-cripto în întreaga lume și tranzacționarea fiat-to-crypto în mai mult de 54 de țări. Deținătorii de tokenuri BEST vor beneficia de reduceri semnificative la comisioanele de tranzacționare, despre care compania promite că vor fi cele mai mici din industrie.

Cumpara Bitcoin

Robinhood primește licență de operare în Marea Britanie

Robinhood, aplicația de tranzacționare de acțiuni și criptomonede, a anunțat că a primit aprobare din partea agenției de reglementare britanice, Financial Conduct Authority (FCA), pentru a-și oferi serviciile de broker în Marea Britanie.

Potrivit postării de pe blog, această dezvoltare este un „pas critic” pentru companie pentru realizarea misiunii sale de „democratizare a finanțelor pentru toți”.

Platforma Robinhood nu a confirmat încă dacă va oferi și opțiunea de criptomonede investitorilor din Marea Britanie.

Commerzbank din Germania explorează soluții de plăți pe bază de blockchain

Commerzbank, a doua cea mai mare bancă din Germania, explorează o soluție de plăți bazată pe blockchain, care nu va necesita intervenție umană.

Banca a finalizat deja testarea primului caz de utilizare a soluției, unde a emis euro pe un blockchain și a colaborat cu gigantul auto Daimler Trucks, producătorul de mașini Mercedes pentru a procesa plata.

Cazul de utilizare a demonstrat că atât emirerea de facturi, cât și plățile ulterioare pot fi procesate complet automat.

“Comunicarea independentă și interacțiunea dintre mașini (numită M2M) permite decontarea plăților reciproce”,

a spus Commerzbank.

eToro sponsorizează English premier League

Compania eToro a devenit unul dintre cei mai mari sponsori ai English Premier League pentru al doilea an la rând. Firma de brokeraj și investiții a semnat contracte de sponsorizare a șase cluburi de fotbal.  Aston Villa F.C., Everton F.C., Cryptal Palace F.C., Leicester City F.C., Southhampton F.C. și Tottenham Hotspurs F.C.

Aparent, sponsorizarea Everton F.C. valorează aproximativ 9,6 milioane de euro, iar pentru Spurs se ridică la 35 de milioane de euro pe sezon. Unele dintre aceste plăți sunt decontate folosind și criptomonede precum Bitcoin.