BlockFi angajează specialiști pentru a pregăti lansarea cardului de credit propriu

BlockFi a angajat un fost executiv American Express, Wittney Rachlin, și fostul bancher David Olsson de la Credit Suisse. BlockFi speră să profite de experiența celor doi pentru a se pregăti de lansarea propriului card de credit.

CEO-ul BlockFi Zac Prince a declarat că prima rundă de carduri va fi emisă în trimestrul IV din 2020. Lotul inițial va fi distribuit angajaților BlockFi și unor clienți strategici, iar lansarea pentru public este programată pentru 2021.

Prince a declarat că firma “va fi din ce în ce mai puțin asociată categoriei de credite cripto și va fi identificată din ce în ce mai mult ca o entitate diversificată de servicii financiare”.

Anul trecut, BlocFi a lansat un serviciu de brokeraj pentru investitorii retail și este în proces de lansare a unei aplicații native.

Brave are 13.8 milioane de utilizatori, dar doar 12% folosesc criptomonede

În timpul unui stream live Twitter, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a discutat cu Brendan Eich, CEO și co-fondator Brave. Eich a spus că browserul a ajuns la 13,8 milioane de utilizatori lunari activi la sfârșitul lunii aprilie. Zhao a susținut că este probabil cea mai activă bază de utilizatori de criptomonede.

Eich a recunoscut că majoritatea nu folosesc de fapt funcțiile cripto încorporate. De exemplu, doar 1,7 milioane de utilizatori (aproximativ 12,32%) s-au alăturat programului Brave Rewards și folosesc portofele cripto.

BRAVE Browser – Mai bună securitate și protecție la traking

Recent, Binance și Brave s-au asociat pentru a integra un widget de exchange în versiunea desktop a browserului.

IBM integrează blockchain într-un cosorțiu european dedicat energiei electrice regenerabile

IBM a creat un nou consorțiu blockchain cu trei dintre operatorii de rețele electrice din Europa pentru a ajuta tranziția la surse regenerabile de energie.

Noua platformă Equigy este susținută de TenneT, un furnizor de rețele care acoperă Olanda și o parte din Germania, Terna care acoperă Italia și Swissgrid care acoperă Elveția. Tehnologia blockchain este utilizată ca sistem de contabilitate, astfel încât consumatorii care își încarcă vehiculele electrice (EV) sau care utilizează baterii casnice să poată interacționa cu cei trei operatori.

Equigy este un blockchain bazat pe protocolul Hyperledger Fabric și va ajuta la crearea unui sistem unificat peste granițe. Proiectul pilot este planificat să ruleze până la sfârșitul acestui an.

Consorțiul planifică să colaboreze cu producătorii de mașini electrice pentru extinderea rețelei Equigy.

CryptoZZ