LDV Bank anunță giveway de 1 ETH în acest weekend

Exchange-ul LDV Bank a anunțat că în acest weekend va realiza un giveway de 1 Ethereum. Cei interesați trebuie să urmeze trei pași:

  • Să distribuie postarea cu privire la giveway pe Facebook Story
  • Să dea like and follow pentru pagina de Facebook a LDV Bank Crypto Exchange
  • Să comenteze cu „giveaway”, „Ether” sau „particip” pentru a se înscrie și să eticheteze 3 prieteni în comentariu (sunt permise mai multe comentarii).

Câștigătorul va fi ales prin random.org duminică, 8 martie, și va fi anunțat pe pagina LDV Crypto Bank.

În prezent, ETH se tranzacționează la aproximativ 240$ conform CoinMarketCap.

OKEx anunță planuri de extindere în Rusia

Alysa Xu, directorul de strategie al OKEx, a declarat că în anul viitor compania va pune un accent deosebit pe extinderea pe piața din Rusia. Declarația a fost făcută într-un interviu acordat site-ului de știri cripto DeCenter.

Urmareste canalul nostru de YouTube!

Xu a prezentat un plan îndrăzneț pentru 2020, care va implica extinderea activității exchange-ului într-o varietate de sectoare. Ea a discutat despre dezvoltarea continuă a tokenului OKEx, care va include opțiuni de utilizare în contracte inteligente. De asemenea, compania planifică să lanseze un exchange descentralizat.

Totuși, cel mai important este obiectivul de a sprijini creșterea adopției criptomonedelor în Rusia:

”Nu este un secret faptul că Rusia a devenit o piață-cheie pentru OKEx în acest an. De ceva timp, am observat un volum din ce în ce mai mare de tranzacții din această regiune, chiar în ciuda unei activități de marketing reduse și a unei prezențe slabe a mărcii noastre. Pe termen scurt, căutăm parteneri locali puternici cu care să ne putem dezvolta cu succes pe piața rusă”.

a declarat Xu.

Una dintre măsurile ce vor fi implementate va fi dezvoltarea opțiunii de a achiziționa criptomonede cu ruble. O astfel de acțiune ar trebui să implice parteneriate cu băncile ruse, însă Xu nu a furnizat detalii suplimentare.

Ministerul educației din Brazilia propune emiterea diplomelor pe blockchain

În încercarea de a lupta împotriva falsificării diplomelor universitare, Ministerul Educației din Brazilia propune emiterea diplomelor pe blockchain.

Potrivit Cointelegraph Brazilia, ministrul educației a declarat că instituțiile de învățământ interesate trebuie să participe la finanțarea unui astfel de proiect. De asemenea, universitățile participante ar trebui să creeze un departament independent care să fie responsabil de gestionarea platformei blockchain.

Presa locală raportează că cel puțin 14 universități private și-au exprimat interesul pentru propunerea guvernului de a implementa o astfel de tehnologie.

Omni implementează un bug fix cu privire la tranzacțiile dublate

Omni Core a anunțat că a lansat versiunea 0.8.0 pentru a remedia un bug care a făcut ca unele tranzacții să fie realizate de două ori.

“A fost identificată o problema care afectează o versiune anterioară a Omni Core, ceea ce poate determina executarea unor tranzacții de două ori. Acest lucru a fost abordat și rezolvat în această versiune”

se menționează într-o postare oficială pe blogul proiectului.

Eroarea a provenit dintr-o actualizare din 2019 a Omni Core 0.6 și afectează toate versiunile 0.6 și superioare. Drept urmare, sistemul ar putea să crediteze și să debiteze aceleași tokenuri de mai multe ori și, prin urmare, să afișeze solduri greșite.

Echipa Omni a identificat șapte blocuri ce conțin tranzacții dublate și a prezentat pe blog două metode de remediere pentru exchange-uri, operatorii de portofel și alți utilizatori.

CryptoZZ