Deși nu au oferit prea multe detalii, BTCC a lansat o declarație de presă prin care afirmă că această mișcare le va oferit sprijinul necesar pentru extinderea internațională în urma închiderii operațiunilor din China.

Bobby Lee, co-fondatorul BTCC a afimat:

“Tranzacția de azi este o piatra de hotar pentru BTCC… Sunt foarte entuziasmat de resursele pe care le avem acum la dispoziție pentru a ne dezvolta afacerile, mult mai rapid și mai agresiv decât în perioada anterioară”.

In conformitate cu declarațiile publicate, compania intenționează să “devină un lider în toate segmentele ce compun ecosistemul monedelor digitale”, prin extinderea în piețele internaționale după ce autoritățile chineze au forțat închiderea tuturor exchange-urilor de cryptomonede la sfârșitul lui Septembrie 2017.

Având în vedere că exchange-ul DAX nu mai funcționează, compania intenționează să se concentreze pe cele trei atu-uri majore pe care le deține: minerii, wallet-ul de bitcoin Mobi și un serviciu de exchange USD/BTC.

bitcoin-invest

Conform propriilor afirmații, BTCC, care acum este înregistrat in UK, a avut o cifra de exchange de peste 25 de milioane de dolari în bitcoin în 2017, în timp de minerii săi au produs echivalentul a 900 milioane de dolari în același an.

CoinMarketCap a evaluat volumele de schimb USD/BTC pe exchange-ul BTCC la 123 de milioane de dolari în ultimele 24 de ore, situandu-l pe locul 8 la nivel global.

Minerii BTCC reprezinta 3.2% din puterea de hash mondială, în conformitate cu blockchain.info.