Bunny Ranch, cunoscut chiar și de cei care nu frecventează astfel de locuri datorită faptului că este prezentat la show-ul Cathouse de pe HBO, se gândește serios să accepte bitcoin ca metodă de plată pentru serviciile oferite.

Bitcoin nu este așa de bine văzut pe piață din cauza faptului că este o monedă digitala prin care multe persoane au reușit să achiziționeze lucruri ilegale, precum droguri sau arme, într-un mod foarte discret, fără a li se descoperi identitatea. Pentru anonimitatea pe care o oferă clientului, Bunny Ranch crede că adoptarea monedei digitale bitcoin ca metodă de plată constituie un avantaj.

Explorarea monedei digitale bitcoin

Proprietarul companiei, Dennis Hof, care are șapte astfel de localuri în Nevada, declară că se gândește serios la introducerea bitcoin-ului ca opțiune de plată pentru că mulți din clienții săi de top i-a sugerat acest lucru:

“Avem câțiva dintre cei mai bogați oameni din lume care frecventează bordelurile mele.
Aceștia sunt obișnuiți să obțină tot ce vor aici, așa că atunci când mi s-a propus să accept bitcoin ca metodă de plată, am luat această sugestie foarte în serios”.

Bitcoin a creat o nouă rasă a elitei bogate, dar a devenit, de asemenea, o jucărie pentru persoanele care au în contul bancar foarte mulți bani. Astfel, nu este surprinzător faptul că printre clientela de la Bunny Ranch sunt și persoane care fac tranzacții cu bitcoin.

Adoptarea unor astfel de criptomonede s-a extins la scară largă, în mod special pentru caracterul confidențial al acestora.

“Unii din prietenii mei, precum Heidi Fleiss (cea mai faimoasă doamnă a Hollywood-ului), au o grămadă de secrete care le-ar putea distruge cariera. Anonimitatea bitcoin-ului este o caracteristică foarte importantă pentru acei oameni care ar avea mult de pierdut dacă problemele lor personale ar fi făcute publice”, a adăugat Hof.

De asemenea, Hof spune că adoptarea bitcoin-ului l-ar putea scăpa de grija grămezilor de bani cash, care nu sunt o metodă sigură de plată.

Cercul complet de adopție?

Bitcoin a fost folosit pentru a cumpăra tot felul de lucruri ilegale de pe “dark web”. Dar acum, odată ce a ieșit la lumină din acel subteran întunecat al Internetului, imaginea sa s-a schimbat substanțial. Mai mult decât atât, acesta a devenit principalul instrument de plată al investitorilor de pe Wall Street.

Totuși, aspectele negative ale bitcoin-ului din timpul în care era folosit în mod ilegal afectează și acum imaginea criptomonedei. De aceea, chiar și cu buna reputație pe care și-a construit-o în ultimul timp, bitcoin încă mai este văzut ca o metodă de plată “murdară”.